folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebook'a Protesto Türkler Facebook'unu Kapatıyor!

Facebook'a Protesto Türkler Facebook'unu Kapatıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:
    -----------------------------

Gzx bunu yazdı:

Kreston bunu yazdı:

onun facebookla alakası yok birader. iletişim kurmak, anlaşabilmek bunlar seninle benim aramda olan şeyler. facebook sorumlu değil bundan. neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. 

3 gün geçer balon söner sen sağ ben selamet

seninle benim aradamda burasına eyw. nedeni ?

iletişim kurabilmek kişilerle alakalı diyorum yani bi nedeni yok

peki bu konu altında ne için iletişim kuruyoruz iletişim kurmamızın sebebi nedir?

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Anlaşabilmek için iletişim kuruyoruz birader. 

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Kreston bunu yazdı:

Anlaşabilmek için iletişim kuruyoruz birader. 

tamam bunada eyw.

o zaman şu örnekleri vereyim ülkeme zarar veriyor

çünkü=Türk Türk'e karşı apaçi dedi

çünkü=Türk Türk'e Ezik dedi

çünkü=Buna inan değer veren insanlara "facebook'un sokta si**ndeydi" diyerek alay edildi.

çünkü=ülkenin 1001 türlü sorunu varken insan gelip gidip buna takılıyor bununla oyalaniyor bu konu yüzünden harcanan vakit kaybı sırasında ülkeden neler gelip gittiğini ne kaybettiğinin kimse farkına varmıyor.

kısaca insanlar birbirine düştü

diyeceksin ülkenin 1001 sorunu dile getirmişsin ilgilenmeseydin bu konu ile ben ilgilenmedim protesteyo katkıda bulunduğumu belirttim sonrasında uzadı

yine diceksin ki kimse ilgilenmeseydi olmucaktı Herkese bunu benimsetemezsin ama facebook'a duyarlı olması gerekenleri benimstebilirsin

ve işin şu tarafı var bu ülkenin geçmişine töresine dinlerine atalarına vb unsurlarına hakaret edildiğini bile bile ne kadar içim rahat edebilirim bu ülke için ne verimli olabilirim ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/video/video.php?v=383015964524&ref=mf

ahaha adam süper lan tekrar tekrar dinliyorum vaaz veren imam gibi ses tonu var. her an cemaati müslüm safları sıklaştıralım diycekmiş gibi duruyor

''bu feysbughun başındakiler atayist, çalışanları atayist, böyle gruplar onların hoşuna gidiyor'' hee zuckerberg fuck jesus tarzı gruplaya üye olup seviniyor amk

''derken bir kuş gelir agzında su vardır, hz.ibrahim ona şöyle der, kuş kardeş, kuş kardeş..'' derken helluri hazretleri bir mahlukatı böcekle karşılaşır ve böcek ona der ki: nerden geliyorsun nereye gidiyorsun ey yolcu? (bkz: helluri hazretleri)

ve en bombası

''profilini nasıl kapatacagını bilmeyen arkadaşlar, şuna şuna basıyoruz, hesabı dondur diyoruz ve bir daha açmayı düşünmüyoruz''  jkdsfhsd direktif ve temenninin mükemmel bileşimi

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

yok arkadaş şimdi profile baktımda ülkenin hali içler acısı resmen, 2011 seçimlerine dair içimdeki umudu bile yitirdim bu zihniyetle yine akp başa gelir.

Sanaldan cihad ilan eden mi ararsın, bu uğurda profili banlananın kendini şehit sayabileceğini iddaa edenmi ararsın herşey mevcut.

Bi tane ülkücü arkadas var ki o favorim, ismi hasan özer, her yorumda armut gibi bitiyor: ''ben hekırlık yapıorum ah bı msn alsamda alayının .............. ama yok arkads olman gerekıor oda bızım gıbı ınsanlara yakısmaz yakısanlar varsa katılsın derım'' hekırlık yapmak? (dalga amaclı hekır yazmadım bizzat kendi yazısı)

aynı arkadasın dier şaheseri: yaw birader biz ülkücüyüz niye kapatıp kacıyoruz ben allah yolunda herseyi yapmaya hazırım kacmayalım savaşalım!!!! -allah allaaaahh! napıcaksın birader facebook genel merkezine molotof at biz tutmayalım seni

bi başkasıda cıkmıs arkadaslar nolur kapatmayın feysbuk sahipleri yahudi, böyle sinsi planlarla müslümanları feysbuktan atmaya calısıyor oyuna gelmeyin!!!!11birbir diye coşmuş komplo teorilerini yalamış yutmuş 2 dakkada, yuh be birader! avrupa birliğimi orası yahu bildiin internet sitesi ne müslümanı ne hristiyanı sayıklıosun? senin gibi malaklar girip günün yarısını orada karı kız arayarak, farmwille oynayarak orayı zengin ediyor niye kessin adamlar altın yumurtlayan tavuğu?

en fantastiğide grup sahibi giderek kendin, allahın askeri moduna sokmuş, alttada millet gazı veriyor mücahit kardeşim vs vs

biri bana şu olayı acıklayabilirmi? grup sahibi: TEKBİİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR (619 beğenme, 707 yorum)

sanal cihad böyle birşey olsa gerek, cw ye iyi ekmek çıktı

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

yok arkadaş şimdi profile baktımda ülkenin hali içler acısı resmen, 2011 seçimlerine dair içimdeki umudu bile yitirdim bu zihniyetle yine akp başa gelir.

Sanaldan cihad ilan eden mi ararsın, bu uğurda profili banlananın kendini şehit sayabileceğini iddaa edenmi ararsın herşey mevcut.

Bi tane ülkücü arkadas var ki o favorim, ismi hasan özer, her yorumda armut gibi bitiyor: ''ben hekırlık yapıorum ah bı msn alsamda alayının .............. ama yok arkads olman gerekıor oda bızım gıbı ınsanlara yakısmaz yakısanlar varsa katılsın derım'' hekırlık yapmak? (dalga amaclı hekır yazmadım bizzat kendi yazısı)

aynı arkadasın dier şaheseri: yaw birader biz ülkücüyüz niye kapatıp kacıyoruz ben allah yolunda herseyi yapmaya hazırım kacmayalım savaşalım!!!! -allah allaaaahh! napıcaksın birader facebook genel merkezine molotof at biz tutmayalım seni

bi başkasıda cıkmıs arkadaslar nolur kapatmayın feysbuk sahipleri yahudi, böyle sinsi planlarla müslümanları feysbuktan atmaya calısıyor oyuna gelmeyin!!!!11birbir diye coşmuş komplo teorilerini yalamış yutmuş 2 dakkada, yuh be birader! avrupa birliğimi orası yahu bildiin internet sitesi ne müslümanı ne hristiyanı sayıklıosun? senin gibi malaklar girip günün yarısını orada karı kız arayarak, farmwille oynayarak orayı zengin ediyor niye kessin adamlar altın yumurtlayan tavuğu?

en fantastiğide grup sahibi giderek kendin, allahın askeri moduna sokmuş, alttada millet gazı veriyor mücahit kardeşim vs vs

biri bana şu olayı acıklayabilirmi? grup sahibi: TEKBİİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR (619 beğenme, 707 yorum)

sanal cihad böyle birşey olsa gerek, cw ye iyi ekmek çıktı

eee yani ? bunun konu ile alakası var hocam ?

sen facebooktaki bilinçsiz insanlardan bahsetmişsin o insanlar heryerde hocam senin cevrende benimde cevremde

ha bu bilinçsizliği facebook'a lütfediyorsan bi ton zeki dediğimiz örnek aldığımız insanlarında facebook profili var o zaman onlarıda facebook zeki, dahi yaptı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

Hacı konuyu ben açtım kapattılar ama burda hala duruyo walla ben anlamadım.Delinin biri kuyuya bir taş atıyo kırk akıllı çıkaramıyo.Hadi hayırlısı..

Bu konuya çok kafasını takanlar 3 günlük değil hep kapatsın adrersini.Feysbuksuzda yaşanabiliniyo bu dünyada.benim yok mesela hiç açmadımda..Hiçde ihtiyaç duymadım..

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Bir adet geri zekalının, embesilin (zihinsel özürlüde denilebilir) ; insanların dini ve milli inanclarını baz alarak kendı egolarını tatmin etmesinden baska birşey olamaz bu...

Bkz: imzam... hadı tepkisiz kalamıyorum diyorsanda kapat o lanet olası facebukunu ve birdaha asla acma bu eylemi o embesil gruba katılmadanda gercekleştirebilirsin ki bunuda tasvip etmiyorum kendımce.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

keokihamni bunu yazdı:

Hacı konuyu ben açtım kapattılar ama burda hala duruyo walla ben anlamadım.Delinin biri kuyuya bir taş atıyo kırk akıllı çıkaramıyo.Hadi hayırlısı..

Bu konuya çok kafasını takanlar 3 günlük değil hep kapatsın adrersini.Feysbuksuzda yaşanabiliniyo bu dünyada.benim yok mesela hiç açmadımda..Hiçde ihtiyaç duymadım.

haklısın hocam ama olaya şu açıdan bakmak lazım deli biri bi taş attı üstüne basa basa bunu söylüyorum 100.000 kişiden fazla kişi gitti peşinden.

bende şunu söylüyorum akıllının birinin attiği bi taşı gösterin yakın zamanda en fazla kaç bin kişi gitti arkasından ?

eğer bu protestoya 300-500 kişi katıldaydı ben desteklemezdim açık ve net söylüyorum ben sadece sayıya ve konuya saygı duyduğumdan destekledim olay bundan ibaret aslında

konu:hassas

sayı:mükemmel

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sürü psikolojisi ,,,,

Toplam Hit: 13198 Toplam Mesaj: 105