Facebook'a Protesto Türkler Facebook'unu Kapatıyor!
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Herkes de buna takmış ya konuya mesaj bulamadınız da buna mı sarıyorsunuz anlamadım ne kaskafalısınız ya ? Adam orda Türkler değil de insanlar dese bu kadar koymazdı size di mi halbuki insanlar dese daha çok koyması gerekirdi onlar da insan siz de insansınız. Orda ezik Türkler derken bu grubu kuran Türklerden bahsediyor senden benden bahsetmiyor. Kasmayın bu kadar konuya verin kendinizi.
Konuya mesaj :
Böyle saçma bişey olur mu ya salak feysboku kapatmak için 14 gün beklemek zorundasın sen o gün kapatsan ne olur ki ? Ayrıca sonradan açtıktan sonra kapatmanın ne önemi ver gerizekali. Bunlar harbi gerizekalı ya böyle ümmet olmaz olsun ya...
-----------------------------
neye takacagımızı sana mı soracagız kardesim ? kas degil bu arada "kaz". sırf bize atar yapmak icin cevap yazdın, ayıp olmasın diye de konuyla alakalı bir iki sey koydun araya degil mi ? bırak adam kendisi cevap versin sen ne karısıyorsun anlamadım ki ?
-----------------------------Konuyu baltalamamk için pmden mesaj atacam sana
hay hay. bunalımdayım zaten at bi de sen boz moralimi. -
aranızda kapatıcak varmı ? :)
-
Şimdi mi akıllarına gelmiş ben 2 yıl önce kapatmıştım.
-

ben şimdi apaci'miyim ? ezik TÜRK'müyüm ?
-
Gzx Allah aşkına sen bari yapma ya :) yani sen yapma başkası olsa neyse de sen yapma ya
-
renegadealien bunu yazdı:
crematory bunu yazdı:
"-biz bilorz ki bu feysbukun sahibi ateist calisanlarin cogu ateist :))"
-----------------------------Yok canım demin cumada zukeberkle aynı saftaydık...
-----------------------------ahahahah =))
Bu arada eleman fena meshur oldu ))) yakinda beyaza felanda cikar :)
-
benzin fiyatlarını, yüksek vergileri, harçları, düşük ücretleri, işsizliği, üniversite öğrencilerine yapılan faşizan uygulamaları, göz göre göre yapılan yolsuzlukları protesto etmiyorsunuz bunu protesto ediyorsunuz :) ne diyelim kazağınız nûbarek olsun.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Gzx Allah aşkına sen bari yapma ya :) yani sen yapma başkası olsa neyse de sen yapma ya
-----------------------------neden peki hocam ?belki komik gelebilir size ama sonuçta o elemanın söyledikleri bi gerçek
bakın en basitin şöyle acayim 1 tane normal resim yükleyin 3 kişi o resmi şikayet etsin anında o resim silinir
elamanın değindiği nokta güzel bi nokta dediği gibi atatürk'e, Türk'lüğe, Müslümanlık'a hareket eden bir sayfayi istediğiniz kadar şikayet edin cok zor siliniyor ve son zamanlarda bu sayfaların artışı cok fazla.
bana mantıklı geldi ben elimden geleni yaptım Facebook bana ekmek su vermiyor lazımda değil yapmadığım için pişmanlık duymaktansa yaptığım yaptığım için kendimi avutmayi tercih ederim.
Ahmet Şerif İZGÖREN'in seminerinden bir alıntı ile noktalayayim
orman yanıyor bütün hayvanlar seyrediyor.
1 tane serçe koşuyor gidiyor 1 damla su alıyor bırakıyor ormanın üstüne koşuyor gidiyor 1 damla daha su alıyor
diğer hayvanlar gülüşüyor "- ya bitti orman yanıyor sen ne yapıyorsun?"
serçe dönüp "-Benim elimde gelen bu."
Bknz:Avcunuzdaki Kelebek (5:27-5:52)
edit:Beni irk'çı dindar vs olarak algılamayin herkes kendi inancıdır karışmam ben isterim ne müslüman'a ne hiristiyana ne ateist'e karşı hareket edilsin cephe alınsın diyebilirsiniz hiristiyanlık için olsa yaparmıyım evet yapmazdım çünkü o benim inancım benim sahip cikmam gereken bir değer değil ama inancina sahip cikana saygı duyarım.
-
saçmalık
-
face kulanmıyodum