Facebook'a Protesto Türkler Facebook'unu Kapatıyor!
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
Blackjack bunu yazdı:
Facebook'unda çok sikindeydi ya.Hemen karalar bağlayıp ağıtlar yakacak.
-----------------------------Öyle demeyin. Bunlar çok zeki adamlar. 1 kişi bile kaybetmek istemezler. Haa bu protesto başarılı olurmu bilemem ama facebook sever türkleri :)
-
adam hikaye anlatıyo vidyoda :D apaçiler azalır face rahatlar :D köprüde dans eden apaçiler war gruplarda gördüm :D
adam kapatmayanları ateist ilan etti :D kapatmazsanız allah sizi bildigi gibi yapsın skldfmghklchnkjmfiadasd [b]Yarıldım[/b] sfdghfgjgk
-
peygambere ve Allah'a yapilanlar hic hos degil. Ama ayni seyler bu ulkenin diger degerlerinede yapiliyor . onlarada duyarli olmak lazim.
Pkk propagandasi yapan , Ataturk'e bayraga turk milletine kufur eden sayfalar dolu. onlarida protesto etmek gerekmezmi ?
-
Facebook'un da çok umrunda olurdu.Her gün her yerde İslam dinine ve onun elçisi Hz.Muhammed'e küfürler ediliyor.Facebook hesapları kapatılınca bütün küfürlerin önüne geçilecek sanki.
-
davşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış . feysbuk'unda umrundaydı zaten 3 gün zor dayanır bizim +16 gençlik ..
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
ah şu ezik türkler. kapatsınlar hesaplarını temizlenmiş olur biraz..
-----------------------------yanlıslıkla yazdın degil mi ¿
-
facebook tc tarafından yasaklansa bu face i kapatırım diyenlerin tepkisini çok merak ediyorum
bu seferde devlet dairelerine gitmesler 3 gün herhalde !!
sizlerin tepkisinin max. boyutu 3 günlük oldugu için bu ülkede her bi sikim oluyor amk nasılsa unutulur diye kapatcaksanız bidahada açmayın amk. tepkınız facebooku aşsın duvarlara yazın anahaberbültenlerine çıkın tc tarafından facebook yasaklansın diye devlete baskı yapın amk
3 GÜN NEDİR LAN :S -
Andrei bunu yazdı:
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------Herkes de buna takmış ya konuya mesaj bulamadınız da buna mı sarıyorsunuz anlamadım ne kaskafalısınız ya ? Adam orda Türkler değil de insanlar dese bu kadar koymazdı size di mi halbuki insanlar dese daha çok koyması gerekirdi onlar da insan siz de insansınız. Orda ezik Türkler derken bu grubu kuran Türklerden bahsediyor senden benden bahsetmiyor. Kasmayın bu kadar konuya verin kendinizi.
Konuya mesaj :
Böyle saçma bişey olur mu ya salak feysboku kapatmak için 14 gün beklemek zorundasın sen o gün kapatsan ne olur ki ? Ayrıca sonradan açtıktan sonra kapatmanın ne önemi ver gerizekali. Bunlar harbi gerizekalı ya böyle ümmet olmaz olsun ya...
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------Herkes de buna takmış ya konuya mesaj bulamadınız da buna mı sarıyorsunuz anlamadım ne kaskafalısınız ya ? Adam orda Türkler değil de insanlar dese bu kadar koymazdı size di mi halbuki insanlar dese daha çok koyması gerekirdi onlar da insan siz de insansınız. Orda ezik Türkler derken bu grubu kuran Türklerden bahsediyor senden benden bahsetmiyor. Kasmayın bu kadar konuya verin kendinizi.
Konuya mesaj :
Böyle saçma bişey olur mu ya salak feysboku kapatmak için 14 gün beklemek zorundasın sen o gün kapatsan ne olur ki ? Ayrıca sonradan açtıktan sonra kapatmanın ne önemi ver gerizekali. Bunlar harbi gerizekalı ya böyle ümmet olmaz olsun ya...
neye takacagımızı sana mı soracagız kardesim ? kas degil bu arada "kaz". sırf bize atar yapmak icin cevap yazdın, ayıp olmasın diye de konuyla alakalı bir iki sey koydun araya degil mi ? bırak adam kendisi cevap versin sen ne karısıyorsun anlamadım ki ? -
Herkes de buna takmış ya konuya mesaj bulamadınız da buna mı sarıyorsunuz anlamadım ne kaskafalısınız ya ? Adam orda Türkler değil de insanlar dese bu kadar koymazdı size di mi halbuki insanlar dese daha çok koyması gerekirdi onlar da insan siz de insansınız. Orda ezik Türkler derken bu grubu kuran Türklerden bahsediyor senden benden bahsetmiyor. Kasmayın bu kadar konuya verin kendinizi.
Konuya mesaj :
neye takacagımızı sana mı soracagız kardesim ? kas degil bu arada "kaz". sırf bize atar yapmak icin cevap yazdın, ayıp olmasın diye de konuyla alakalı bir iki sey koydun araya degil mi ? bırak adam kendisi cevap versin sen ne karısıyorsun anlamadım ki ?
-----------------------------Konuyu baltalamamk için pmden mesaj atacam sana