Facebook'a Protesto Türkler Facebook'unu Kapatıyor!
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
Bir adet geri zekalının, embesilin (zihinsel özürlüde denilebilir) ; insanların dini ve milli inanclarını baz alarak kendı egolarını tatmin etmesinden baska birşey olamaz bu...
Bkn: imzam... hadı tepkisiz kalamıyorum diyorsanda kapat o lanet olası facebukunu ve birdaha asla acma.
-----------------------------daha demin msnde'de konuştuk barky'nin bu düşüncesine tamamen katılıyorum.
eleman egolarını tatmin etmek istemiş ona birşey demiyorum elamanı savunmuyorum hiç bir şekilde öncedende gereksiz videolari geziodu
dediğim gibi konu hassas katılım güzel
her ne kadar barky'nin dediği gibi çoğunluğun gaza galeyana gelip katılmasından azınlığın milli ve duyguları olan ınsanlar'danda olsa sayı mükemmel
dediğim sadece ve sadece 100.000 kişinin bir araya gelip tepkisini dile getirmesine saygı duyarım. konu benim ülkemle benim dinimle alakalı olduğu için bende destekledim
çoğunluğun hepsi elemana bakıp bsg diyor bu konuşmayi o eleman değil resmi bir yerin ricası olsa karşı çıkanların birçoğu desteklerdi tahminimce.
-
facebook ne ya
-
Anlamak elde diil buna tepki gösterip tüm Türkler pasife alıyolar hesaplarını pekii Paşama Ulu önder Atatürk'e yapılan bunca saygısızlık varken Madem Türklüğümüze laf ettirmiyoruz Neden bigün olsun hesabınızı pasife almayı düşünmediniz ?
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
ah şu ezik türkler. kapatsınlar hesaplarını temizlenmiş olur biraz..
-----------------------------What dedin gülüm anlayamadık tam !