Facebook'a Protesto Türkler Facebook'unu Kapatıyor!
-
Apaçilerde bu akıma katılsada temizlense biraz..
-
face bu gurubu kapatıyomuş şimdi ahahaha
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
face bu gurubu kapatıyomuş şimdi ahahaha
-----------------------------:) bakalm 10 nisan gunu kac grup uyesi kapatick facesini :D 93.500 kisi war
-
kasımpaşa
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
ah şu ezik türkler. kapatsınlar hesaplarını temizlenmiş olur biraz..
-----------------------------Arkadaşım sen beniım ırkıma ezik diyerek bana da hakaret etmiş oluyorsun. Anlayışlı ve ilgili modlarımızın konuya duyarsız kalmayacağını düşünüyorum.
Bence insanlar toplu veya münferit olarak hoşlanmadıkları bir durumu protesto etmelidirler. Ha diyeceksiniz ki faceook bu durumu zaten sallamıyor. Önemli olan nokta Facebook'un duruma gösterdiği ilgi değil, senin hoşlanmadığın bir durum karşısında kendini ifade ediş biçimindir ; hiç birşey yapmadan oturmaktan iyidir. Ben bu güne kadar Facebookta bu tarz dine küfür sayfası görmedim. Eğer görseydim ve rahatsız olsaydım emin olun bende hesabımı kapatırdım...
-
Valla kapatın hepiniz hatta şu emo memolar da kapasın. Facebook siz yokken daha güzeldi, belki 3 günlüğüne eski halimize döneriz.
"Ya sev ya terket" dimi hocam :] -
Facebook yöneticileri ve ateistler hakkında atıp tuttukları için ben de bu grubu şikayet ettim :F
-
renegadealien bunu yazdı:
crematory bunu yazdı:
"-biz bilorz ki bu feysbukun sahibi ateist calisanlarin cogu ateist :))"
-----------------------------Yok canım demin cumada zukeberkle aynı saftaydık...
-----------------------------muhahaha:D
-
facebookta tepki koyup türkçeyi kaldırıyormuş dillerden ne gülerim varya :D
-
HighElf bunu yazdı:
facebookta tepki koyup türkçeyi kaldırıyormuş dillerden ne gülerim varya :D
-----------------------------komik bir türkçe kullanıyorlar zaten..dürt, hayranı ol gibi şeyler çok acayip geldiğinden türkçeye geçmedim hiç açtığımdan beri ingilizce durur.
ayrıca türkçe facebook gelmeseydi bu kadar apaçi nüfus artmazdı diye tahmin ediyorum.