Facebook'a Protesto Türkler Facebook'unu Kapatıyor!
-
şimdi birisi de gelip sen kendi diline yabancılaşmışsın falan derse öperim şimdiden söyleyeyim..dilimi çok seviyorum, bu tür garip kullanımlarından nefret ediyorum
-
crematory bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.facebook.com/video/video.php?v=383015964524&ref=mf
bu keko yine cikmis aciklama yapmis komedi ya :))
"-biz bilorz ki bu feysbukun sahibi ateist calisanlarin cogu ateist :))"
burda da öle :) -
Quetzalcoatl bunu yazdı:
ah şu ezik türkler. kapatsınlar hesaplarını temizlenmiş olur biraz..
-----------------------------Sensin Ezik Ben Kendimi Ve Ulusumu Hiçte Ezik Görmüyorum.
Ülke İçin Naptında Ezik Deme Hakkını Buluyorsun Kendinde Terbiyesiz.
-
Saçma sapan işler. Facebook'da hergün binlerce ne üdüğü belirsiz grup açılıyor. Gece gündüz onların peşinden mi koşacaklar? Sövüyorlarsa sövüyorlar. Ne yapalım? Bunun önüne geçemeyiz. Her yerde sövüyorlar. Dallamanın biri gidiyor bir foruma konu açıyor orda da sövüyor. Kapatıp açsınlar bakalım. Facebook'un da çok umrunda. O gidenlerin çoğu da Allah kitap diye geçinir elin karısına kızına sarkarlar Facebook'dan. En azından 3 günlüğüne kurtuluruz bunlardan. Kapatılan profiller Twitter gibi tekrar açılamayacak moda getirilse ne güzel olurdu ama :D
-

-
Z-CHAN bunu yazdı:
Facebook yöneticileri ve ateistler hakkında atıp tuttukları için ben de bu grubu şikayet ettim :F
seninde o grupta olma ihtimalin yüksek sonuçta aynı düşünceyi paylaşıyosunuz. ama şikayet etmeni dışlamadım başka bişe beklenmez senden -
Fatih İkinci ; Genç kızların yedek sevgilisi ; bitiyorum bu herife .. Hazreti İbrahim'in Kuşla diyaloğu ve kuşa hitabı beni benden aldı..
-
bigwave bunu yazdı:

-----------------------------Ölüyom :) Krizlere grdim mk. :D
-
Blackjack bunu yazdı:
Facebook'unda çok sikindeydi ya.Hemen karalar bağlayıp ağıtlar yakacak.
----------------------------- -
Blackjack bunu yazdı:
Facebook'unda çok sikindeydi ya.Hemen karalar bağlayıp ağıtlar yakacak.
-----------------------------+1