folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Fatih Sultan Mehmed 6 Ay Uyumadı...

Fatih Sultan Mehmed 6 Ay Uyumadı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    götümüzden element uydurmayalım beyler hangi insan metabolizması 6 ay uyumadan yaşayabilir. dediğiniz gibi günlük uykuları normal şartlardan daha azdır onu bilemeyiz. normal bir insanın günlük uyku saati minimum 4 ila 6 saattir ki bilimsel makalelerce de onaylanmıştır bu.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

real kıro bi boktan haberin yok amk

edison bile 4 saate bir 15 dk uyurmuş metabolizmadan bahsetme bana kafaya koyan yapar.

20 yıldır hiç uyuyamayan adamın haberini gazetelerde ve televizyonlarda izlemiştim :D

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=105171&sa=24719084&session=10549948888254281971&LogID=

uyuyamaz diyenlerede bu kitabu şiddetle öneriyorum. bir insana günde 4 saat yeterli.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı:
    -----------------------------

Antoloji.com dan yeterli bir kaynak değil benim için genelde atmasyon.

Fatih sultan mehmetin 6 ay uyumadığı olayını bende duydum kaptan acaba aynı belgeseli mi izledik ?? İlkokulda okuduğunuz tarih kitaplarını unutun Ulubatlı Hasan diye bir şahsiyet yoktur bu olayda abartıdır.  Gerçek olan ecdadımızın bizanstan mike mike istanbulu aldığıdır gerisi hikaye sittir edin.

Bazı kendini bilmez gotverenler aslında istanbul'u fatih almadı imparator eliyle savaşmadan teslim etti der buda külliyen yalandır onu diyenin a.q.

nerden biliyosun hoca ulubatlı hasan'ın olmadğını.iki tane anahaber bülteninde iddaa çıktı onlarımı izledin ?

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

http://www.martiyazilim.com.tr/haberler/vaycanina/2004_2/43yildiruyuyamayanadamöldü.htm

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=148143

keşke bendede böyle hastalıklar olsa amk :D

biri 50 diğeri 43 yıl uyuyamamış ama bu adamlarınki hastalık.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bide 300 yıl uyuyanlar var onlar süper :)

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    okudum o götü boklu bebeklere masal anlatan üslublu kitabı. çok merakla aldım almasına da amk aynı şeyleri babam bana yıllardır bedavaya söylüyor.

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

baban bi filozof o zaman seni bilemem :D

olm adam senin kitabın hızına kapılmanı istiyor sen kapılmazsan kitabın hızına zaten sallar geçersin...

ön yargı çok önemlidir xursi ile konuştum geçen sorabilirsin. önemli olan o etkiyi yapabilmek xursiye sorarsan daha iyi anlatır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Bundan 3 YıL Önce HaberLerde Görmüştüm, YaşLı Bir Şahsiyet Vardı.. 20 Yaşından Sonra Hiç Uyumamış :|

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    yaw buzul adamın söylediklerinin aynısını hatta fazlasını daha önce gördüm, duydum, bildim. yani önyargı felam yok. ben kitabı bana büssürü şey annatacak die aldım :) neyse buzul taam abü ;D

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:
    recobaba bunu yazdı:

Antoloji.com dan yeterli bir kaynak değil benim için genelde atmasyon.

Fatih sultan mehmetin 6 ay uyumadığı olayını bende duydum kaptan acaba aynı belgeseli mi izledik ?? İlkokulda okuduğunuz tarih kitaplarını unutun Ulubatlı Hasan diye bir şahsiyet yoktur bu olayda abartıdır. Gerçek olan ecdadımızın bizanstan mike mike istanbulu aldığıdır gerisi hikaye sittir edin.

Bazı kendini bilmez gotverenler aslında istanbul'u fatih almadı imparator eliyle savaşmadan teslim etti der buda külliyen yalandır onu diyenin a.q.

nerden biliyosun hoca ulubatlı hasan'ın olmadğını.iki tane anahaber bülteninde iddaa çıktı onlarımı izledin ?

Tarih profesörü bir arkadaşım var desem sana yetmicek biliyorum o yüzden sana kaynak arıyorum :) Bulursam eklerim... 

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
Toplam Hit: 10872 Toplam Mesaj: 90