Fatih Sultan Mehmed 6 Ay Uyumadı...
-
götümüzden element uydurmayalım beyler hangi insan metabolizması 6 ay uyumadan yaşayabilir. dediğiniz gibi günlük uykuları normal şartlardan daha azdır onu bilemeyiz. normal bir insanın günlük uyku saati minimum 4 ila 6 saattir ki bilimsel makalelerce de onaylanmıştır bu.
-
real kıro bi boktan haberin yok amk
edison bile 4 saate bir 15 dk uyurmuş metabolizmadan bahsetme bana kafaya koyan yapar.
20 yıldır hiç uyuyamayan adamın haberini gazetelerde ve televizyonlarda izlemiştim :D
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=105171&sa=24719084&session=10549948888254281971&LogID=
uyuyamaz diyenlerede bu kitabu şiddetle öneriyorum. bir insana günde 4 saat yeterli.
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------Antoloji.com dan yeterli bir kaynak değil benim için genelde atmasyon.
Fatih sultan mehmetin 6 ay uyumadığı olayını bende duydum kaptan acaba aynı belgeseli mi izledik ?? İlkokulda okuduğunuz tarih kitaplarını unutun Ulubatlı Hasan diye bir şahsiyet yoktur bu olayda abartıdır. Gerçek olan ecdadımızın bizanstan mike mike istanbulu aldığıdır gerisi hikaye sittir edin.
Bazı kendini bilmez gotverenler aslında istanbul'u fatih almadı imparator eliyle savaşmadan teslim etti der buda külliyen yalandır onu diyenin a.q.
-----------------------------
nerden biliyosun hoca ulubatlı hasan'ın olmadğını.iki tane anahaber bülteninde iddaa çıktı onlarımı izledin ? -
http://www.martiyazilim.com.tr/haberler/vaycanina/2004_2/43yildiruyuyamayanadamöldü.htm
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=148143
keşke bendede böyle hastalıklar olsa amk :D
biri 50 diğeri 43 yıl uyuyamamış ama bu adamlarınki hastalık.
-
bide 300 yıl uyuyanlar var onlar süper :)
-
okudum o götü boklu bebeklere masal anlatan üslublu kitabı. çok merakla aldım almasına da amk aynı şeyleri babam bana yıllardır bedavaya söylüyor.
-
baban bi filozof o zaman seni bilemem :D
olm adam senin kitabın hızına kapılmanı istiyor sen kapılmazsan kitabın hızına zaten sallar geçersin...
ön yargı çok önemlidir xursi ile konuştum geçen sorabilirsin. önemli olan o etkiyi yapabilmek xursiye sorarsan daha iyi anlatır.
-
Bundan 3 YıL Önce HaberLerde Görmüştüm, YaşLı Bir Şahsiyet Vardı.. 20 Yaşından Sonra Hiç Uyumamış :|
-
yaw buzul adamın söylediklerinin aynısını hatta fazlasını daha önce gördüm, duydum, bildim. yani önyargı felam yok. ben kitabı bana büssürü şey annatacak die aldım :) neyse buzul taam abü ;D
-
kokainman bunu yazdı:
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------Antoloji.com dan yeterli bir kaynak değil benim için genelde atmasyon.
Fatih sultan mehmetin 6 ay uyumadığı olayını bende duydum kaptan acaba aynı belgeseli mi izledik ?? İlkokulda okuduğunuz tarih kitaplarını unutun Ulubatlı Hasan diye bir şahsiyet yoktur bu olayda abartıdır. Gerçek olan ecdadımızın bizanstan mike mike istanbulu aldığıdır gerisi hikaye sittir edin.
Bazı kendini bilmez gotverenler aslında istanbul'u fatih almadı imparator eliyle savaşmadan teslim etti der buda külliyen yalandır onu diyenin a.q.
nerden biliyosun hoca ulubatlı hasan'ın olmadğını.iki tane anahaber bülteninde iddaa çıktı onlarımı izledin ?
-----------------------------Tarih profesörü bir arkadaşım var desem sana yetmicek biliyorum o yüzden sana kaynak arıyorum :) Bulursam eklerim...