Fatih Sultan Mehmed 6 Ay Uyumadı...
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
fatih üzerinde yapmamışım dikkat edersen.300 yıl uyuyanlardan bahsediyorum.ashabı keyf di yanılmıyosam.
-----------------------------Ashab-ı Kehf o kardeş.pek bi bilgin yok anlaşılan.Kur'an da hakkında sure nazil olmuş zatlardan bahsediyorsun.Haberin yok.Biraz araştır derim ben.
KOKA'yı tanımadan konusma lütfen... -
bi bilgim yok ama adamlar öss ye girecez diye 1 hafta uyuyamıyolar istanbul u fethedecen die ben 6 yılda uyuyamazdım...tabi Fatih'in gerçekten 6 ay uyuyup uyumadığını bilmiyom...
-
kokainman bunu yazdı:
bnm yazdığımla senin yazdığın arasında ne fark var şimdi.bi harf sadece.haberim varki yazıyorum.hayret bişe herkes bi din hocası kesildi son günlerde başımıza.öğrenmekle mükellefim sanki.
-----------------------------Madem tam bilmiyorsunuz yazmayın arkadaşlar.Hassas konu olduğu için üzerinde duruyorum.Kusura bakma.Ayrıca öğrenmekle de mükellefsin.Dini öğrenmek farz biliyosun.
-
dogru duzgun 6 ay uyumamıstır o
-
Oha! Atılır da bu kadar atılmaz mına koyim!
-
kim demiş ulubatlı hasan yok diye... bende duymuştum daha önce yok tarihçiler demişki ulubatlı hasan yoktur car curt bilmem ne... o tarihçilerer göre abdülhamid de kızılsultan zaten...
ki bu zaman da osmanlı ile ilgili yazılalanların hiçbirine %100 inanmam...
ta ki osmanlı arşivlerini türkler inceleyene kadar....
biz kendi tarihmizi elin gavurundan öğreniyoruz...:@
-
osmanlı arşivlerinin bi kısmını beyazıttan kendiniz inceleyerek öğrenebilirsiniz.gerçi tüm arşivleri inceleyemiosun müdürlerine bile yasak ama ordakilerle bişiler öğrenebiliosun yinede.
-
ben çok uzağım hoca oraya hemde coooook...
ama bir gün gelecem... darmadağın edecem orayı...!!
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------kokainman bunu yazdı:
bnm yazdığımla senin yazdığın arasında ne fark var şimdi.bi harf sadece.haberim varki yazıyorum.hayret bişe herkes bi din hocası kesildi son günlerde başımıza.öğrenmekle mükellefim sanki.
-----------------------------Madem tam bilmiyorsunuz yazmayın arkadaşlar.Hassas konu olduğu için üzerinde duruyorum.Kusura bakma.Ayrıca öğrenmekle de mükellefsin.Dini öğrenmek farz biliyosun.
ya sana ne diyim.. dini öğrenmekle Ashab-ı kehf i öğrenmenin ne alakası var.. dini öğrenmek demek İslamın ve imanın şartlarını bilip namaz kılmayı, abdest almayı, abdest ve gusul abdestinin ne zaman nerde gerekeceğini ve ahlaklı olmayı bilmek demektir.. geriye pek bişi kalmıo.. illa tarih bilgisi gerekmiyo yani.. tabi Peygamberimiz(S.A.V) in hayatını bilmek önemli örnek alabilmek için.. -
Tekurinkishi bunu yazdı:
İşte mübalağa sanatı bu oluyor arkadaşlar.
;)