Fatih Sultan Mehmed 6 Ay Uyumadı...
-
simya ilmi gibi uyumamak gibi konularda ilimdir. hristiyanlar, hatta yahudiler bile açıkça söylüyor bazı manevi güçler ile neler yaptıklarını. İşte hangi varlıkları nasıl kontrol ettiklerini. Papazlar özellikle. Nasıl yaptıklarını açıklamazlar ama sırf göz dağı vermek için neler yaptıklarını açıklarlar. Birde şöyle düşünün, uyuma hastalığı biyolojik bir hastalık ise, vücudu da kimyaya bağlı birkaç özel formül ile hastalandırabiliyorsak veya iyileştirebiliyorsak, simyada kimyasal bir yöntem ise demekki kimya ile herşey yapılabilir. Hiç olmadı şöyle düşünün, midenin ihtiyacı olan bütün biyolojik ihtiyaçları giderecek olan bir kimyasal alaşım ile insan uzun süre uyumadan yaşayabilir. Mide bunu önce yiyecek ihtiyacı olarak kullanır, sonra yorulan vücuda enerji ve güç sağlayan enerjiyi üretir ve bütün vücuda yayar. Gözler mi yoruluyor? özel bir kimyasal alaşımdan oluşan bir sürme ile bu sorunda çözülebilir vs.vs. İmkansız diye birşey yoktur tezini heryerde savunuruz ama nedense böyle tartışmalarda asla düşünemeyiz bu tezi. savunmaz kimse yani.. Böyle şeyler mümkün arkadaşlar. Az önce bahsettiğim kapsamda da, eğer bir hristiyan ve yahudi kendi okültizm gibi ilimlerini kullanarak, insanların normal şartlar altında yapması imkansız olan şeyleri yapabiliyorsa islam aleminin diğer dinler üzerindeki gerçek kapsamını ve hakimiyetinide katarak müslümanların sahip oldukları ilimlerle neler yaptığını düşünün. Ama müslümanlar bunu Allah'a yönelmek için kullanırken, hristiyanlar ve yahudiler dünyevi amaçlarını kolaylaştırsın, hatta çözsün diye kullanır. fark ise burada. dipnot: bu konu için son olmasını istediğim sözler bunlar. hala inanmakta zorlanıyorsanız bunu benim düşüncelerime karşı birçok tez üreterek gelmeyiniz lütfen.
-
ya abi size fikrinizi soran yokki amk sadece kaynak varsa yorum yapın dedik :D
bana görede aya gitmek imkansız ama adamlar gitmiş. daha ne imkansız diyeceğiniz şeyler var dünyada o yüzden kendinize göre düşünmeyin.
ayrıca arkadaşımın dediği gibi manevi gücü hafife almayın...
neden bir insanın vücuduna bilmem şiş sokması kulağıyla ağırlık taşıması 1 tonun altında kalıpta bir şey olmaması treni dişleriyle çekmesi gibi şeylere inanıyorsunuzda buna inanmıyorsunuz.
ayrıca gökdelende iğne arayan adamı duysanız daha fazla şaşırırdınız heralde :D
bırakın bunları büyük düşünün az doktorların her dediğine inanırsak işimiz var ayrıca imkansız diye bişey yoktur insan gün gelir güneşe bile çıkar imkansız değil kesinlikle sadece şuan bulunmadığı için negatif düşünceleriniz size imkansızlığı aşılıyor sizde böyle inandığını için doğal olarak yapamıyorsunuz bilinç altınızı çok kötü etkiliyorsunuz imkansız demekle.
-
http://www.youtube.com/watch?v=1k0kQH36WTA&mode=related&search=
alın size bir imkansız daha :D 3 metreye tekme atan adam falanda var abi yanlış bilgidir diyin ama imkansız demeyin.
şahsen ben o imkasızı bir gün kıracağım merak etmeyin :D
-
hatırladığım kdarıyla uyku fiziksel ogudan çok beynin ihtiyaç duyduğu bişey beynin bir bölümü vücüdun herthangibi bir kasına göre üç kat enerji harcıyor zannedersem ve bir süre sonra delirmeye kadar varan vakalar görülmüş beyin ve uyku ile ilgili okuduğum baazı kaynaklardan hatırladığım bunlar ve bu da saçma gibi geldi neyse ama uykusuz kalan arkdaşlar belli bi süre sonra aptallaştıklarını fark etmişlerdir belki çağrışım konuşma motor korteks gibi faaliyetlerde yavaşlama ve bozukluklarını da fark etmişlerdir
-
beyler FATİH SULTAN MEHMET ten bahsediyoruz
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=1k0kQH36WTA&mode=related&search=
-----------------------------Herkesin eli alt dudağında şimdi.. hehe.
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
hatırladığım kdarıyla uyku fiziksel ogudan çok beynin ihtiyaç duyduğu bişey beynin bir bölümü vücüdun herthangibi bir kasına göre üç kat enerji harcıyor zannedersem ve bir süre sonra delirmeye kadar varan vakalar görülmüş beyin ve uyku ile ilgili okuduğum baazı kaynaklardan hatırladığım bunlar ve bu da saçma gibi geldi neyse ama uykusuz kalan arkdaşlar belli bi süre sonra aptallaştıklarını fark etmişlerdir belki çağrışım konuşma motor korteks gibi faaliyetlerde yavaşlama ve bozukluklarını da fark etmişlerdir
-----------------------------hah bende tam onu diyorum işte olayda beyinde bitiyor ayrıca doktorların söylediği herşeyede inanmam ben.
doktorları yalancı çıkartacak bir sürüde adam biliyorum o yüzden tıp terimleriyle şapmayın :D
bir link açmıştım ateşte yürüyenlerin taktiklerini çözdüm diye ve biride diri diri kendini yaktığını resmiyle birlikte yazmıştı onada imkansız derdim ama sonuçta oluyor :D istanbulun fethi ve fatih sultan mehmet gibi bir kişiyede böyle bişey eğer varsa zor olmayacağından eminim benim sorduğum imkansız olup olmaması değilki
sadece güvenilir bir kaynaktan bunun doğru olup olmadığını sormak.
ayrıca 6 ay uyumadı olayı yalan olsa bile ben yinede idda ederim uyunmayabileceğini.
o sizin vüdunuzla alakalı bişeydir mesela 40 yıl uzak doğu sporunu hakkı ile yapan insanlar günde 2 saat uyuyorlar ve o 2 saatlik uykudada karınca yürüse haberleri oluyor bunun araştırmasını yapan bilimadamlarıda sadece göz kapağının kapandığını uyku olayının tam olarak gerçekleşmediğini söylüyorlar.
uykuyu 8 saaten 2 saate indiren insanlar biliyorum 2 saate inen uyku 1 saatede iner 1 saate inen 1 dk yada iner yeterki iste.
bunun gibi bir sürü örnek işte bende dahilim tabiki bu örneğe günlük 4 saat ile.
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
beyler FATİH SULTAN MEHMET ten bahsediyoruz
-----------------------------he la doğru
senin benim gibi insan.
psişik güçleri yok.
peygamber değil.
tanrı değil.
ha ölmüşmüdür ölmüştür,ölünce kurtcuklar sana bana gireceği gibi göt deliğinden girip iç organları afiyet ile yemişlermidir yemişlerdir.
kurtcuklara afiyet olsun dior sizleri mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
-
yaw tamam onu bilemeyiz nerden girdiğinide!!!
ama 6 ay banada saçma geliyo fakat ön yargılı itirazın sonu felaket olabilir!!!!
mesela YEDİ UYURLAR yaklaşık olarak 309 sene uyumuşlar!!! bu bir mucize tabiki!!!
ama dediğim gibi durup dururken 6 ay uyumamak olacak iş değil, fakat yinede aklı selim olmak gerekir!!
-
hyr antikyy senin benim gibi kurtcuklar girmemiştir ve cesedi çürümemiştir her evliya gibi :) gidip bakabilirsin mezarına..