Fatih Sultan Mehmed 6 Ay Uyumadı...
-
şimdi abi ben doğrumudur elinizde kaynak varmı die soruyorum gerekli yerlerde link veriyorum olabilir sonuçta insan istediğinde ayada çıktı marsta suda aradı her bi haltı yedi o yüzden imkansız demeden biraz kaynak konuşturalım
ayrıca beyinle alakalı yazı yazmışsın hacıda onlar normal insanlara göre Fatih sultan mehmed deha ve olağanüstü bir kişidir.
şimdi uyumamış olabilir kitabı arıyorum halen baya bi arşiv olunca taramakta zor oluyor hangisinde okumuştum diye.
20 yıl uyumayan adamlar var 6 gün bir problemi çözmek için uyumayan psikopat matematikçiler olduğunuda biliyorum.
sonuçta vücut bence uykusuzluğa direnir fakat erken yaşlanır diye düşünüyorum sonuçta organizmamız bize uyum sağlamak zorunda.
uydurmada olabilri fakat çoğu tarihçiye göre dünyanın en büyük olayını gerçekleştiren kişinin ödeyeceği bedel bazında az bile kalır diye düşünüyorum konu hakkında kaynak verebilecek varmı ?
kendinize göre değerlendirmeyin şahsen ben 6 gündür günde 2 saat çakıyorum uykuyu ve bir damla yorgunluğumda yok.
ilgimi çeken ve uyku ile araştırmasını baya yapan biri olarak mümkün olma ihtimali bence yüksek, önyargılarım ve bilgilerimde beni olabileceği konusunda itiyor açıkçası o yüzden sağlam bi kaynak lazım.
-
abartmışlar..imkansız çünkü
-
Fatih Sultan Mehmet Evliya bi padişahtı..Neden olamasın? Allah o gücü verdikten sonra..araştırmak lazım.
-
ya çok safsın
ya çok salaksın
ya da ciddi ciddi çok inanç maymunusun. -
bu konuda en guzel cevabi turgay abi verir...
-
tuğrul abin,fatihin arkadaşımıydı?
-
o kadar yasli degildir turgay abi sanmam
http://www.youtube.com/watch?v=q2dX-jziWDg -
ben 2 gündür uyumuom gözLerim nerdeyse morardı :D
-
bu olaya materyalist yaklaşmayın arkadaşlar. Ve bilmediğiniz konular hakkında böyle birşey mümkün değil gibi sözler söylemeyin. O zaman olan hakkında hiçkimsenin kesinlikle net bir fikri ve kesin bildiği yok.
Ayrıca eğer simyacılar demiri altına çevirebiliyorsa bu mümkünse bunun gibi derin konularda mümkündür arkadaşlar.
-
CHaRMaNDeR bunu yazdı:
-----------------------------bu olaya materyalist yaklaşmayın arkadaşlar. Ve bilmediğiniz konular hakkında böyle birşey mümkün değil gibi sözler söylemeyin. O zaman olan hakkında hiçkimsenin kesinlikle net bir fikri ve kesin bildiği yok.
Ayrıca eğer simyacılar demiri altına çevirebiliyorsa bu mümkünse bunun gibi derin konularda mümkündür arkadaşlar.
-----------------------------
bunun simyayla alakası filan yok, derin konular dediğin şeyler birer ilimdir ve onlarında belli kuralları vardır. Bir insan 6 ay hiç uyumadan yaşayamaz..(o uyumama hastalığına sahip değilse)