Fatih Sultan Mehmed 6 Ay Uyumadı...
-
Sufi bunu yazdı:
-----------------------------
hyr antikyy senin benim gibi kurtcuklar girmemiştir ve cesedi çürümemiştir her evliya gibi :) gidip bakabilirsin mezarına..
katılıyorum sana .... -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------ha ölmüşmüdür ölmüştür,ölünce kurtcuklar sana bana gireceği gibi göt deliğinden girip iç organları afiyet ile yemişlermidir yemişlerdir.
kurtcuklara afiyet olsun dior sizleri mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
-----------------------------yav antikky sen böle yazınca aklıma bişey geldi. Arkadaşın biri anlatıyodu sürekli.
Bi adam kız edemeye giderken sen kızını ver ben bi a.k demesi var.
Bi de normal bi şekilde istemesi var.
hacım sen konuyo bodosloma dalmışsın. Ne biiliyim yazılırda bu şekildede yazılmazki. Biraz daha saygılı olalım Sonuçta Fatih Sultan Mehmetden Bahsediyoruz.
-
deli, taş, kuyu...
sıkıldık artık :-]
-
6 ay gün işigina çıkmadan çalışmış...uyumamış değil
-
mekanı cennet Atam Fatih , Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.v) ' in müjdesine nail olabilmek için
geceyi gündüze katmıştır. Sancakbeyliğini manisamızda yapmıştır . Lala larıyla dersleri bittiğinde kendini İstanbul'u tanımaya verir.Genç Mehmet kalemini kağıdını elinden bırakmaz fatih olabilmek için elinden geleni ardına koymazmış. Fatih olabilme heyecanı onu uyutmaz , yedirmez , içirmezmiş. kuşatma sürerken kır atını bir çadır dan öbür çadıra sürmüştür. Namaz kılmayı uyumaya tercih etmiş . Allah öbür cihanda yüzünü görmeyi cümlemize nasip etsin . Mekanı cennet Ruh'u şâd olsun.
-
6 ay boyunca uyuyamaması biyolojik olarak komada olması durumu diye nitelendiryorum :P
-
walla üstad böle konularda konuşurken bence dikkatli olmak lasım mantık olarak evet 6 ay kimse dayanamaz ancak ne bilim üstad kendisi büyük zattır onlar zahiren uyusa bile kalben asla uyumuyorlar devamlı allahı zikir halinde oldukları için çok dikkatli konuşmak gerektiğini düşünüyorum..
-
Aman dikkatli olalım.
çarpılırız anim allah
ulan götünü kurtcukların yemesinde ne var,ekolojik denge hem o kurtlarıda yüce Allah yaratmadımı sorun nerde?
götte göt işte abiler,sıçmak için kulandığımız bi organ.fatih çıkmıyormuydu? kütür kütür sıcıyordu?
yoksa evliyalar aynı zamanda sıçmazlarmı?
-
Fuzz bunu yazdı:
-----------------------------deli, taş, kuyu...
sıkıldık artık :-]
hajı taşı atan deli benim fikrin olmadan yorum yapan o kuyuya taş atan da sensin çok yazık fikir bile belirtememişsin.ben var demiyorum güvenilir bir kaynak varmı doğrulayan diyorum ama anlaşılan nereyi okuduğun belli değil.