Fiat Egea
-
MaVi bunu yazdı
Hocam arabanın en full paketi gayet iyi.Bursadaki fabrikada üretiliyor zaten. Üretim bantları robotları bile yeni. Lineadan daha iyi bir sac kullanılıyor. Fiatin araç üretiminin içinde birebir bulundum. Dışarıdan yorum yapmak kolay. Mercedes in dahi yaptığı b.klari biliyorum o yüzden gerek yok. Yani kafana yatarsa al.
Fiatta çalışmıyorum staj için bulunmuştum.
sıçmışım üretim bandına ya :D bentley ya da rolys rolys tu bantsız üretim.bütün arabalarda full paket ıyıdır iç donanım guzel olunca arabayı cok begenıyorsun
bugun aldı arkadaşım 6 vites araba 50 liraya aldı o da alan başkasından aldı.daha sıfır araba ıc hacmı genıs lineadan daha yuksek vatanı onuda koltuk yukseklıgını artırarak yapmıslar. bagaj cok genıs . 1.4 benzinli motor motora baktık bana çok boş geldi. Nezaman bir fiyata binsem o tofaş kokusunu alıyorum.
al sat için alınır 2 ay 3 ay 1 sene kullanıp degıstırırsın ama ben para verıp kullanmak ıcını o arabayı almam.viraj tutuşları güzel arabada hızı hissetmiyorsun sonuçta araç teknolojileri gelişiyor
-
Araba hakkinda teknik hicbir bilgim yok ama ben o parayla fiat almazdim kolay kolay.
Yani markadan oturu . Audi tercihim olurdu.
-
samato bunu yazdı
Araba hakkinda teknik hicbir bilgim yok ama ben o parayla fiat almazdim kolay kolay.
Audi araba markaları arasında en gereksiz markalardan birisi. Sadece tasarımları var adamların. Adamlar güzel bi tasarım yapmışlar tüm arabalarında aynı tasarımı kullanıyor.
-
Bugün şirkete 2 tane geldi.
Yarin test edip, konuya deneyimlerimi yazarim.
-
mkyb bunu yazdısamato bunu yazdı
Audi araba markaları arasında en gereksiz markalardan birisi. Sadece tasarımları var adamların. Adamlar güzel bi tasarım yapmışlar tüm arabalarında aynı tasarımı kullanıyor.
O tasarimi seviyorum zaten. Birde araba agir araba hocam simdi . Tamam konforu bir mercedesin yeni kasalariyla tartistiramayiz ama.
Motor ve spor gorunum benim tercihim olurdu.
Ama araba cok yiyor simdi oda gercek . Depo yetmiyor araca.
20 kagit yukari ciksam bmw .
Bu arada eski yeni farketmez yolda kalanini yokusta karda takilanini hic gormedim.