folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???

Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar ben bizim arkadaşlarla beraber kısa metrajlı bir film çekecez bi yarışmaya yollicaz arkadaşlar sizce nasıl bi film çeksek????

mesela biz komedi dalında bi şey çekmeyi düşünüyoz komedi mafya tarzı böyle arkadaşlar sizin önereceğiniz bi seneryo varmı çok acil seneryo lazım bu işe meraklı olan arkadaşlar varsa veya senarist tanıdığınız varsa lütfen benimle irtibata geçermisiniz??

bu arada senorya için komik sahneler yani laflar bulmamız lazım böyle bi site varmı bildiğiniz komik lafların olduğu filmde kullanmak için???

Bu arada ben baş roldeyim ona göre bi seneryo söyleyin beyler  

fikirlerinizi bekliyorum....

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum filmi çektikten sonra fragmanlarını yayınlicam burdan inşallah

Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek

cbxbzcxz sahin K yi bi ara moruk o guzeL LafLar ßuLuyor :) senaryoda werir sana hem :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Hypnotize bunu yazdı:

cbxbzcxz sahin K yi bi ara moruk o guzeL LafLar ßuLuyor :) senaryoda werir sana hem :)

zuahahhaha kanka bırak daşak geçmeyi olm harbiden çok acil sağlam bi seneryo lazım

ben biraz yazdım bi şeyler ama sizinde fikirlerinizi bekliyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    walla arkadasim minibus olaylarından yola çıkabilirsinn makara olur.. mesela benim başımdan geçti bi sabah.. yıkanmıs yeni çıkmısım evden saç sakal bir  vs. vs. bindimm ...... :)) 60 yaslarında bi amca benim dalgayı avuçlayıp göturuyoduu böle bişiler cekebilirsiniz benım olay kopma grantili hehehehe

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

iSTaN_BuLL bunu yazdı:

walla arkadasim minibus olaylarından yola çıkabilirsinn makara olur.. mesela benim başımdan geçti bi sabah.. yıkanmıs yeni çıkmısım evden saç sakal bir  vs. vs. bindimm ...... :)) 60 yaslarında bi amca benim dalgayı avuçlayıp göturuyoduu böle bişiler cekebilirsiniz benım olay kopma grantili hehehehe

Kardeşim bi şeyi anlamadım adam senin dalgayı nasıl kopartıp götürüyodu yaaa????

o nasıl oluyo öyle??  hiç minübüste böyle bi şey başıma gelmedide ondan soruyom

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek

madem senaryo istiyorsun. sana soyle bi akil vereyim. gerilim tarzi birsey cekin bence. mesela biz bi ara dogaclama yapmistik. bi arkadasi korkutacaktik mezarlikta. bi arkadas sadece kilot la kaldi. vucuduna pudra surmustuk. mezarligin orda bekliyordu gelen arkadasi korkutmak icin tepesindede bi tane mor isik koymustuk. elindede acma kapama icin bi anahtar. biz orda arkadasi beklerken jandarma gelmisti. biz farkettik ama o farkedememisti. jandarmanin onune bi anda atladi kamil. mor isikla pudra birlesince paril paril parlayan beyaz bi insan jandarmanin onunde belirdi. jandarmadaki tepki uc adim geriye zipladi. elini beline atti silahini cekerken allah dedi ve bayildi. bu salakda olayin sokuyla altina isedi. sonra bizle kacti. :) o gece jandarma her yere baskin yapti.

boyle dogaclama yaparak yani hersey akisina gidecek sekilde bi gerilim filmi cekin mesela duvardan gecen insan icin size taktik verebilirim bilmiyorsan tabiki :)

not : jandarma mezarlikta ne ariyor diye soranlara soyleyeyim mezarligin yan tarafi afyon tarlasiydi :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Hypnotize bunu yazdı:

madem senaryo istiyorsun. sana soyle bi akil vereyim. gerilim tarzi birsey cekin bence. mesela biz bi ara dogaclama yapmistik. bi arkadasi korkutacaktik mezarlikta. bi arkadas sadece kilot la kaldi. vucuduna pudra surmustuk. mezarligin orda bekliyordu gelen arkadasi korkutmak icin tepesindede bi tane mor isik koymustuk. elindede acma kapama icin bi anahtar. biz orda arkadasi beklerken jandarma gelmisti. biz farkettik ama o farkedememisti. jandarmanin onune bi anda atladi kamil. mor isikla pudra birlesince paril paril parlayan beyaz bi insan jandarmanin onunde belirdi. jandarmadaki tepki uc adim geriye zipladi. elini beline atti silahini cekerken allah dedi ve bayildi. bu salakda olayin sokuyla altina isedi. sonra bizle kacti. :) o gece jandarma her yere baskin yapti.

boyle dogaclama yaparak yani hersey akisina gidecek sekilde bi gerilim filmi cekin mesela duvardan gecen insan icin size taktik verebilirim bilmiyorsan tabiki :)

not : jandarma mezarlikta ne ariyor diye soranlara soyleyeyim mezarligin yan tarafi afyon tarlasiydi :)

Ohaa be kanka bu allattığın olay harbiden gerçek mi????

bi şey daha söylicem bence millet komedi tarzı filmleri daha çok tutar şöyle komik bi mafya babası rolunda işlerin komik gittiği ve bol espirili bi seneryo bulsam başka bi şey istemiyom :)))))

dostum yinede önerilerin için saol

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    turklerin cektigi korku filmlerinden daha komik bi bi film olmaz sen dinle beni korku filmi seklinde cekin gulmekten gebereceksiniz izlerken :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

http://www.hemenpaylas.com/download/106229/Senaryo_Duzenegi.rar.html

Dostum dosyayı indirdimde ya burda senaryo nasıl yazılır onu anlatıyo aga bana sizin gibi farklı ve yaratıcı düşünen insanlardan fikir lazım yani tavsiye edeceğiniz bi senaryo varmı veya bi kaç bölüm komik laf veya yazı yazabilirmisiniz..??

bu arada yardımın için saol..!

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    aga senaryo mu arıyorsun hiç bitmeyen hikayeyi al flimi çek birde asılsız bir haber çıkar gerçek hayattan bir kesit die o haber sayesinde birinci olursun ( örnek irem vardıya hayalet sevgilimdiye şarkısı var o mesala herkes onu dinliyordu bir ara ama sonradan foyası ortaya çıktı)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 6789 Toplam Mesaj: 61