Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???
-
yada al sana mafya filmi istiyorsan Kurtla Vadisini Ti ye al :) cakir poLat memati guLLu dayi guLLu erhan abduLhey 3 tanede figuran bul al sana sahane bi mafya filmi :) hatta memleketi soyle yakinsak gelir bizde oynariz :)
-
Hypnotize bunu yazdı:
cbxbzcxz sahin K yi bi ara moruk o guzeL LafLar ßuLuyor :) senaryoda werir sana hem :)
aga ben sahin k nın gazete röportajjını okumuştum o senaryo yazmıyormuş önce zaman ve mekan belirleniyormuş sonra geri kalanı zaman ve mekana göre doğaçlama şeklinde devam ediyormuş -
wert bunu yazdı:
aga senaryo mu arıyorsun hiç bitmeyen hikayeyi al flimi çek birde asılsız bir haber çıkar gerçek hayattan bir kesit die o haber sayesinde birinci olursun ( örnek irem vardıya hayalet sevgilimdiye şarkısı var o mesala herkes onu dinliyordu bir ara ama sonradan foyası ortaya çıktı)
hiç bitmeyen hikaye dediğin nedir????bu arada asılsız bir haber çıkar diyosunda basından tanıdık falan olması lazım ama dediğin doğru eğer öyle bi şey yaparsam film patlar :)))
-
yukardaki bolumlere girersen hic bitmeyen hikayeyi gorursun :)
-
Hypnotize bunu yazdı:
yada al sana mafya filmi istiyorsan Kurtla Vadisini Ti ye al :) cakir poLat memati guLLu dayi guLLu erhan abduLhey 3 tanede figuran bul al sana sahane bi mafya filmi :) hatta memleketi soyle yakinsak gelir bizde oynariz :)
işte bizde öyle bi şey yapmaya çalışıyoruz ama komik bi seneryo lazım be kanka onuda işte nerden bulcam sen kafana göre bi şenaryo yazamazmısın kanka??? :))) -
aga bilmiyormusun hikayeyi
http://www.tahribat.com/story.asp
linkte yanlışsa yukarıda bölümler war orada hiç bitmeyen hikaye war
-
wert bunu yazdı:
aga bilmiyormusun hikayeyi
http://www.tahribat.com/story.asp
linkte yanlışsa yukarıda bölümler war orada hiç bitmeyen hikaye war
haaa onu biliyom kanka yaaa o bizim işimize yaramaz ki :((( -
moruk ayik kafayLa oLacak i$ degiL o senaryo oLayi :) hani piLot modunda oLcamki yazarim. oda su siraLar zor sinawLar war kafami guzeL yapamiorm :) sen nereLisin ?
-
yada aga komik bişi yapacaksan scary movie(korkunç bir film) wardıya hani diğer filmlerle dalga geçiyordu o film gibi en çok izlenen filmlerin unutulmayan sahneerini al biraz mizah katsan nasıl olur ama ben düşüncemi söylüyorum sen öyle yapıpta yarışmada sonuncu falan olursan bana kızma
-
Hypnotize bunu yazdı:
moruk ayik kafayLa oLacak i$ degiL o senaryo oLayi :) hani piLot modunda oLcamki yazarim. oda su siraLar zor sinawLar war kafami guzeL yapamiorm :) sen nereLisin ?
kardeşim ben istanbulluyum ya bak haftaya çekimler başlicak acil seneryo bbulmam lazım yaaa komik bi şey ve komik laflar falan espiriler olması lazım kanka sen yaparsın yaaa :))))
bu arada sen hangi ildesin???