Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???
-
wert bunu yazdı:
aga bana kalırsa yarışmaya katılıcam diyordun jüri professiyonel oyunculardan oluşursa filmde mizahın yanında mutlaka çıkarılacak bir derste olusun yine diyorum benim söylediklerimi falan yapıp sonuncu olursan bana kızma yada bir film vardı mattt damon nun rounders diye bir filmi öyle bir film güzel bişi olabilir
yok kanka ne kızacam ben sizin fikirlerinizi istiyorum sizlerde söylüyonuz işte tam tersi teşekkür ediyorum hepinize :)))hacı senini dediğino mizah konusuda doğruda şu seneryoyu bulamadım bi türlü burdanda kimse senaryo söylemiyo asıl bana o lazım :)))
-
PacoRabanne bunu yazdı:
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
walla arkadasim minibus olaylarından yola çıkabilirsinn makara olur.. mesela benim başımdan geçti bi sabah.. yıkanmıs yeni çıkmısım evden saç sakal bir vs. vs. bindimm ...... :)) 60 yaslarında bi amca benim dalgayı avuçlayıp göturuyoduu böle bişiler cekebilirsiniz benım olay kopma grantili hehehehe
Kardeşim bi şeyi anlamadım adam senin dalgayı nasıl kopartıp götürüyodu yaaa????o nasıl oluyo öyle?? hiç minübüste böyle bi şey başıma gelmedide ondan soruyom
arkadasım walla başına gelmesin dua et.. once karın boşluğumda bi baskı hissettimki adam bana arkasını yaslamıs... sonra ben itiyim dedimki ön takımı komple avuçlamıs ben onu itince haliyle koparıyodu... ben dus alıp akşamdan kalmıs bi şekilde çıktığım için geç farkına vardım -
aga walla bende bişiler yaziim diyecem ama yazamamki zaten yazssaydım edebiyat dersim zayıf ve kompazisyon sınavlarımda 50 altında notum olmazdı hep 50 puandan düşük alıyorum
-
wert bunu yazdı:
aga walla bende bişiler yaziim diyecem ama yazamamki zaten yazssaydım edebiyat dersim zayıf ve kompazisyon sınavlarımda 50 altında notum olmazdı hep 50 puandan düşük alıyorum
ya kanka ilk önce kendine güven ben senin başaracağına inanıyorum hadi bi dene yazmayı kanka ayrıca edebiyat ve kompozisyon dersindende yüksek not alacağına eminim..! -
İstanbul'un Fethi
-
beyler seneryo için komik diyologlar lazım bunu bulabileceğim bi site varmı??? böyle komik ve espirili laflar içeren falan diyologlar????????
-
komik laflar arıyorsan cmylmz in serisi ear bir tat bir doku walla çok komikti onu izle öyle bulurusun belki bişiler
-
al aga komik diyologlar googleda arat yurdum insanı diye bir sürü bulursun
Yurdum İnsanı
İstanbul'da toplu taşıma araçlarında yaşanan geyiklerden bazıları...
* Mecidiyeköy-İ.Ü Avcılar kampüsü otobüsüne ara
duraklarda yaşlı bir teyze bindi.
Yaşlı teyze:-Evladım biletim yok bir sonraki durakta
inip bilet alabilir miyim? Şoför:
-Tamam ama önce içeriye bir sorun.
Teyze arkasını döner ve arkaya doğru yüksek
sesle:
-Pardon acaba bundan sonraki durakta inip bilet
alabilir miyim?
* Müsait Bir Yerde...
Olayımız Sarıyer Taksim minibüslerinde geçmekte...
Kravatlı,düzgün giyimli bir adam inmek için ayağa
kalkar:
- Şoför Bey.mükemmel bir yerde inebilir miyim? (Herkes kopar)
Minibüs sağa yanaşır. Şoför:
* Tabi buyurun. Size layık değil ama... (Bu sefer
daha beter)
* Şaşkın Motor Yolcusu
Mevzu, Kadıköy - Eminönü - Karaköy çalışan yolcu
motorunda geçiyor.Motorun önünde takılıyorum,
kahramanımız kalkmak üzere olan motora biniyor ve
teknenin nereye gittiğini soruyor. "Eminönü ve
Karaköy" deyince vatandaş, "Ne taraf Karakoy'e
gidiyor?" diye gayet ciddi ve bir o kadar dumur bir
soru daha soruyor. Daha inanılmazı;
"Alt kat Eminönü, üst kat Karaköy’e yanıtını alınca
teşekkür ederek üst kata doğru ilerliyor.
* Al Götür
Rumeli - Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru
gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet
aceleci bir tavırla "Kaptan orta kapıyı rica edebilir
miyim?". Bizim şoför olaya hakim: "Tabi abi ayıp
ettin. Al götür.
Senden kıymetli mi?
* GSM
Bir gün arkadaşımla evimin yakınındaki bir duraktan
minibüse bindik. Minibüsünün camında kocaman
puntolarla şoförün cep numarası yazıyordu, fazla
umursamadık ama göze batıyordu; beni ara, diye
bağırıyordu resmen. İneceğim yere yaklaşınca şoförün
numarasını cevirdim, "Müsait bir yerde bırakır misin
abi?" dedim. Adam afalladı, asıldı frene.
Minibüs yarıldı gülmekten.
* Meşhur Boğa Heykeli
Arkadaşım Caddebostan'dan Kadıköy’e gitmek üzere
dolmuşa biniyor. Malumunuz Altıyol'daki boğanın orada
inecek.Altıyol'a vardıklarında yanındaki hanım da
inmek üzere hamle yapıyor ve şoföre:
- Kardeş, öküzün orda ineceeedim" diyor!******************************************************
ALINTI
-
wert bunu yazdı:
komik laflar arıyorsan cmylmz in serisi ear bir tat bir doku walla çok komikti onu izle öyle bulurusun belki bişiler
Ya kanka iyi güzel teşekkür ederimde biz komedi mafya dalında çekeceğimiz için bize komik mafya diyologları lazım onun için cem yılmaz veya yukarda söylediğin diyologlar bi işimize yaramaz.sen bize bi diyolog bulabilir veya yazabilirmisin? komedi mafya dalında çok acil bulmam lazım kanka ne yapiyim sence aramadığım yer kalmadı yaa :(((( ???
-
HoRbY bunu yazdı:
www.hoppala.com'u dene ßeLki ßi$iLer ßuLurSun + gemide fiLmi gercekten orJinaL ßi fiLm orjinaL LafLar var izLemeni tavSiye ederim yararI oLur..
kanka yardımların için saol ama verdiğin sitede işimize yarar bi cacık yok :(((