folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???

Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    yada aga nebilim al temel-dursun nasrettin hoca fıkralarını film çek

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

yada aga komik bişi yapacaksan scary movie(korkunç bir film) wardıya hani diğer filmlerle dalga geçiyordu o film gibi en çok izlenen filmlerin unutulmayan sahneerini al biraz mizah katsan nasıl olur ama ben düşüncemi söylüyorum sen öyle yapıpta yarışmada sonuncu falan olursan bana kızma

Kanka bu dediğin güzel bi şey aslında şimdi biz ilk olarak kurtlar vadisiyle daşak geçicez mesela dizide polat bi kafasını çevirecek yarım saat geçiyo yaa :)) bizde öyle bi şey yapcaz o tarz yani ama kardeşim kurtlar vadisinide yapan olur bence..??????

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    burdur denizLi arasi mekik dokuyorum ßen. cok uzakiz ße dostum yakin oLsam cidden yardm ederdm ama cidden ßu tur isLer ayik kafayLa oLmaz. kafaniz guzeLken deneyin ßirseyLer. ßi tavsiyede soyLiim sana. meseLa iste ßu kurtLar vadisi yeni ßoLumde mahkemede ßasLadi ya sizde akiL hastanesinde ßasLayin. tamammi.. fiLmn kahramani orda aptaL aptaL hareketLer yapsin. snra ßi pusLu gotunru iLe fiLmn ßasina donun. ßu adam sizofren gßi ßirsey oLsun kendini mit ten KGT den faLan sansin :) ortaLigi dagitsin. sozLeride dedigim gißi kafaniz guzeLken ßi ses kayit cihaziyLa kaydedin sonra ayiLdiginizda dinLeyin :) eminim guzeL sozLer cikacaktir :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

http://www.hemenpaylas.com/download/106229/Senaryo_Duzenegi.rar.html

allah senden razı olsun tam aradığım şey aklımda bi konu var nasıl senaryoya dökecem diye düşünüyordum manyak fantastik komedi bişey olcak 5 sene sonra reklamlarını görürsünüz.

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Hypnotize bunu yazdı:

burdur denizLi arasi mekik dokuyorum ßen. cok uzakiz ße dostum yakin oLsam cidden yardm ederdm ama cidden ßu tur isLer ayik kafayLa oLmaz. kafaniz guzeLken deneyin ßirseyLer. ßi tavsiyede soyLiim sana. meseLa iste ßu kurtLar vadisi yeni ßoLumde mahkemede ßasLadi ya sizde akiL hastanesinde ßasLayin. tamammi.. fiLmn kahramani orda aptaL aptaL hareketLer yapsin. snra ßi pusLu gotunru iLe fiLmn ßasina donun. ßu adam sizofren gßi ßirsey oLsun kendini mit ten KGT den faLan sansin :) ortaLigi dagitsin. sozLeride dedigim gißi kafaniz guzeLken ßi ses kayit cihaziyLa kaydedin sonra ayiLdiginizda dinLeyin :) eminim guzeL sozLer cikacaktir :)

ahh be kardeşim kafamız güzel olcakta seneryo yazcaz bide günaha gircez :))))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

HUNTURK bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:

http://www.hemenpaylas.com/download/106229/Senaryo_Duzenegi.rar.html

allah senden razı olsun tam aradığım şey aklımda bi konu var nasıl senaryoya dökecem diye düşünüyordum manyak fantastik komedi bişey olcak 5 sene sonra reklamlarını görürsünüz.

KANKA O SENERYOYU BANA YAZSANA KANKA :))))))))))))

BEN BURDA BOŞUNAMI YIRTINIYOM

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek

ozel msj a ßak dostum. gunahi munahi goze alacaksin madem film cekiceksin. + guzel sozler ariyorsan ßi fiLm tavsiye edeyim Gemide diye ßir fiLm war arasan vcd ciLerde mutLaka ßuLursun ordaki sozLerde cok orginaL + ozeL msj i okursan ne demek istedigimi daha iyi anLarsin :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    valla kardeşim 3 aydır kafa patlatıyom bunun için şuanda bazı ailevi sıkıntılardan dolayı fazla düşünemiyorum 1 ay kadar yazmaya başlıycam oda olmadı müjdat gezen sanat okulunda senaryo dersi alcam ama manyak bişey olcak.

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Hypnotize bunu yazdı:

ozel msj a ßak dostum. gunahi munahi goze alacaksin madem film cekiceksin. + guzel sozler ariyorsan ßi fiLm tavsiye edeyim Gemide diye ßir fiLm war arasan vcd ciLerde mutLaka ßuLursun ordaki sozLerde cok orginaL + ozeL msj i okursan ne demek istedigimi daha iyi anLarsin :)

ok kanka filme bakcam bu film çokmu matrak bi şey??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    aga bana kalırsa yarışmaya katılıcam diyordun jüri professiyonel oyunculardan oluşursa filmde mizahın yanında mutlaka çıkarılacak bir derste olusun yine diyorum benim söylediklerimi falan yapıp sonuncu olursan bana kızma yada bir film vardı mattt damon nun rounders diye bir filmi öyle bir film güzel bişi olabilir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 6792 Toplam Mesaj: 61