folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???

Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    mafia diye bi film vardı godfatherle dalga geçiyodu onu bul manyak bi film.

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    HUNTURK bunu yazdı:

mafia diye bi film vardı godfatherle dalga geçiyodu onu bul manyak bi film.

beşiktaş sinanpaşada bulabilirmiyim?????

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    valla bilemem ben ordaki piyasayı geçenlde kanal d yayınlamıştı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

ah be kardeşim yaa bi elimde şöyle adam gibi bi belge bi metin yok a.k. yaa şunun şurasında haftaya çekimlere başlicaz göt gibi ortada kaldım ne bok yicem bilmiyom  bari şu mafya filmini bulsam belki bi işe yarar

ama nasıl olur anlamıyorum koskoca internetten komik mafya diyologları bulamıyorum yaa çıldırcam :((((

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

aga bulamadım bişiler düşündüm senin için internete bir göz attım ama yok

aga zaten birşeyi aradığında bulamazsın sen gece yatağa erken gir uyumadan düşün ne kadar erken girersen okadar çok düşünürsün benden bir tavsiye çok düşünürsen belki rüyanda görürüsün bişeyler dalga geçtiğimi zannetme sakın tamam mı

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

al 2 tane dediğim filmin resmi acayip komedi çocuk(resimdeki yaşlı adam)godfatheri izleyenler bilir italyadan americaya gidiyodu bunda gemi kaçırıyo yüzerek gidiyo amerikaya sonra amereikada gümrükte ingilizce bilmiyo diye ordaki memur ingilzce ders kitabı veriyo 5 dakkada söküyo ingilizceyi.oğlunun arabasına bomba koyuyolar ama yanlış araca koydukları için oğlunun arabasına yandakini kullan yazmışlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

aga bulamadım bişiler düşündüm senin için internete bir göz attım ama yok

aga zaten birşeyi aradığında bulamazsın sen gece yatağa erken gir uyumadan düşün ne kadar erken girersen okadar çok düşünürsün benden bir tavsiye çok düşünürsen belki rüyanda görürüsün bişeyler dalga geçtiğimi zannetme sakın tamam mı

zuhahahahah yok kanka ne dalga geçmesi zaten şu konuda bana en çok sen yardım ettin çok saol kanka ama sende bi şeyler bulursan lütfen söyle

bu arada her şey için çok teşekkür ederim..! :))))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    HUNTURK bunu yazdı:

al 2 tane dediğim filmin resmi acayip komedi çocuk(resimdeki yaşlı adam)godfatheri izleyenler bilir italyadan americaya gidiyodu bunda gemi kaçırıyo yüzerek gidiyo amerikaya sonra amereikada gümrükte ingilizce bilmiyo diye ordaki memur ingilzce ders kitabı veriyo 5 dakkada söküyo ingilizceyi.oğlunun arabasına bomba koyuyolar ama yanlış araca koydukları için oğlunun arabasına yandakini kullan yazmışlar.

bu filmi izlicem inşallah işime yarar..!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    ya valla ben olsam kardeş Sokağı anlatan sokağın içindeki o kabadayı genç serseri ruhlu insanların yaşam öyküsünü anlatırdım nedenini sorarsan içerisinde hem kahkaha bol olur genelde kulaktan kulağa dyduğumuz sokak lafları hemde onların geleceklerinde karşılaşacakları zorluk dram bu konulu bişey işlerdim hem maliyet fln da olmaz mesela en basit örnek aklıma şu an gelen küçükken top oynarken mahalle züppeleri gelir maça girer topumuzu alır kendi aralarında top çevirirdi bizde o topu kapmaya çalışırdık :) ve al sana en basitinden komedi hayatın içinden bişey çek birinci olursun

işte öyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:

ya valla ben olsam kardeş Sokağı anlatan sokağın içindeki o kabadayı genç serseri ruhlu insanların yaşam öyküsünü anlatırdım nedenini sorarsan içerisinde hem kahkaha bol olur genelde kulaktan kulağa dyduğumuz sokak lafları hemde onların geleceklerinde karşılaşacakları zorluk dram bu konulu bişey işlerdim hem maliyet fln da olmaz mesela en basit örnek aklıma şu an gelen küçükken top oynarken mahalle züppeleri gelir maça girer topumuzu alır kendi aralarında top çevirirdi bizde o topu kapmaya çalışırdık :) ve al sana en basitinden komedi hayatın içinden bişey çek birinci olursun

eywallah kardeşim bak bu dediğinde güzel sokak kabadayıları falan, sokak ayzı konuşmalar espiriler ok tuttum bunu.

ama şöylede bi olay var her şey senaryoda bitiyo be dostum birisi bi senaryo başlatsa biz devamını getircez ama olmuyoki.

hadi bundan sonra şöyle bi şey yapalım her kes bi şey yazsın o kişinini altına yazı yazan kişi seneryonun devamını getirsin bitmeyen hikaye gibi ama cıvıtmak yok   KONU: Komik Mafya Senaryosu

Toplam Hit: 6353 Toplam Mesaj: 61