Film Çekecez Önerilerinize İhtiyacım Var.? Siz Olsaydınız Nasıl Bir Film Çekerdiniz..???
-
Arkadaşlar anlaşılan senaryo yazmicaksınız yeni bi şeyler bulan varmı bari..?
-
paco rabanne hocam il defa gördüm konuyu bbende kısa metrajlı filmle yakından ilgileniorumda patlama sahneleri üzerine şimdi yeni bir kısa film çekicem patlıyıcı hazırlıklarını yapıorum plan vala biliosun bizimki biras yasa dışı hızlı olup hızlı kaçmak lazım ;) istersen bi ara birlikte bi proje yapabiliriz ateş teknisyenlii yapıorum ben bunu birde komediyle karıştırırsak ortaya güzel birşey çıkarabilirz ne dersin;)
-
kapkaç cek baba manyak güzel komedi cıkar hemde ilgi çeker..... :D
-
hoja basit bir senaryo girişi yapiimmi mesela mafya diosun sokak serseriliğinden mafyaya uzanan bir öykü yapabilirsin
mesela
Hakkı kahvede arkadaşlarıyla pişti oynamaya başlamış dışarda bir hengame kopuyor ama ne hengame kavga var galiba bizim hakkı kahveden çıktığı gibi ne görsün bizim hakkının arkadaşlarından ikisi jilet osmanın adamlarından dayak yiyo hakkı biraz ürkek biraz çekingen bir adam dayak yiyen arkadaşlarını kurtarmaya giderken çok korkuyor ve arkadaşlarının dayak yemesini hüzünlü gözlerle izliyor.sesini bile çıkaramıyor korkak bir bakışla kendi kendine lan ben bu jilet osmanın adamlarının yanına yaklaşsam kafamı ezer bu herifler boş ver abi olan oldu diyip kendi kavgaya giremiyor.
sonrasınıda yazardım ama kafam biraz ağrıyor bunun gibi yüzlerce senaryo çıkabilir mesela hakkı yemin ediyor ve oda güçlü olmak istiyor gibisinden gayret çaba ve ayak oyunları hikayesi olabilir sizde devamını getirin
-
KralARI bunu yazdı:
paco rabanne hocam il defa gördüm konuyu bbende kısa metrajlı filmle yakından ilgileniorumda patlama sahneleri üzerine şimdi yeni bir kısa film çekicem patlıyıcı hazırlıklarını yapıorum plan vala biliosun bizimki biras yasa dışı hızlı olup hızlı kaçmak lazım ;) istersen bi ara birlikte bi proje yapabiliriz ateş teknisyenlii yapıorum ben bunu birde komediyle karıştırırsak ortaya güzel birşey çıkarabilirz ne dersin;)
kanka yaparız seninle beraber kısa metrajlı sağlam bi film ama kanka şuan üstünde uğraştığım proje manyak bi şey olcak inanılmaz bi kadro var elimde ama çok sağlam komik diyologlar lazım senaryonunu bi kısmını senarist arakdaşlar yazdı ama biraz komik diyolog falan lazım bu arada senlede bir projeye imza atarız inşallah ilerde :)))) -
cagatay_666 bunu yazdı:
kapkaç cek baba manyak güzel komedi cıkar hemde ilgi çeker..... :D
kanka o numaralar çok bayatladı artık günüüzün sinema seyircisi daha farklı projeleri görmek istiyorlar bu yüzden bizde türkiyede bir ilke imza atıcağız şu çekimler bi başlasın adımız duyulacakbu arada filmin sonunda www.tahribat.com ' a teşekkür ederiz diye bi yazı koydurcam

-
tamam paco hocam nasıl istersen ben herzaman burdayım ama ateş teknizyenine ihtiyacınız ılursa yine herzaman burdayım ister film giriş sahnesi olsun idter vsvsvsv ...
saygılar.
-
Matrix çekecek halimiz yok :) Şahin K benzeri bişey yapardık
-
DecaMeroN bunu yazdı:
:) vay be hoja şahin k türk sinemasına çok farklı bir bakış açısı getirdiğini düşünüyorum kaslı adamlar yerine yerli göbekli türk erkeğini kullandı ve çığır açtı bence Şahin K. bu işin en iyisi -
DecaMeroN bunu yazdı:
Zuhahahaah kanka be aklın fikrin o tarz filmlerde zaten farklı bir sanatsal projeye imza atıp mafyayı tii'ye alan KOMEDİ MAFYA isminde bi film çekcez fikirleri olan varsa öneri, fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.Bu arada DecaMeroN kanka senin rolünü buldum (BARONUN SAĞ KOLU ROLÜNÜ OYNİCAN) bizim filmde oynamak istermisin..?