Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik
-
http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/ayinEnparalisi.aspx
Steam ve fatura ödemesinden komisyon almadığı için kullanıyordum ama artık bizimle değilsin Enpara. Araplara satıldığın gün bitiş gününmüş. Sende paragöz oldun. O değilde telefona kontör yükleme nedir ? Herkes kontörlü hat kullanıyor sanıyor bunlar sanırım.
-
hepsini yaptım umarım doymuştur.
-
bende geçen başvurdum sadece verdikleri defter ve kalem hoşuma gittiği için onun dışında ayda 1 kere tüm atmlerden çekim ücretsiz olduğu için hesaba 200lira attım zor günlerde çekiyorum
-
Ah ah nerede ilk çıktığı zamanki %20 iade kampanyası. 500 lira ve üstü harcamanın 100 lirasını geri iade veriyordu.
-
fark etmez...
-
Ayın enparalisi olayı sadece her ay belirlenen kampanyadan yararlanabiliyor. Bu ay belirlenen kampanya sehir ici ucuslarda %20 iade. Enparayi kaybettiren durum yok burada.
-
Bence mantıklı, halen de en cazip olanı.
-
he bende dedim ne oluyo kodum geri iadesine havale eft kredi kartı yatırma fatura ödemeler vss komisyon almasın beleş kısmı bana göre değil benden bişi almasında geride vermesin lazım değil.
-
Kaan bunu yazdı
Bence mantıklı, halen de en cazip olanı.
-
Ben olayı anlamadım artık hesap işletim ücreti mi alacaklar ayın enparalısı olmayınca ne olacak? Zaten sikten boktan kampanyaları vardı steam face vs harici
-
olursan extra verecez demişler bence hocam. ayrıca güzel seçenek sunmuşlar maaşı direk aktarıyorum buraya ödemeler buradan çıkıyor. türkcell konturlüye geçtim 2 aydır kontürde yükluyorum yılın enparalısı filan yapsınlar beni :F