Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik
-
hiçbir kampanyasını kullanmayanlar için güzel fırsat
-
Oha bir de çok saçma olay var. Ben enparadan başka hesap kullanmıyorum başka hesap kullanmam için teşvik ediyorlar resmen "En az 100'TLlik para transferi" açıklamasında böyle yazıyor :) Fatura ödeyemem faturam yok :( kredi kartı da kullanmıyorum :(
4 adımı tamamlamışım 5. aranıyor kısaca :)
-
Hesap işletim ücreti alınmayacak. Steam kampanyası zaten bu ay bitiyor. O yüzden çıkarılmış. İndirim istiyorsan o şartlardan en az 5 tanesini seve seve yapacaksın diyor adamlar.
-
ulan dedim galina enpara kapanıyor bi an içim gitti... milyondolarlarıma bişeycikler oldu sandım :D:D
-
sebebi donanımhaber ölücüleri iste.
adamlara 1 liraya bok var desen "50 kurusa olmaz mı ?" diye sorarlar, öyle bi topluluk var orada.
-
KaptaN bunu yazdı
ulan dedim galina enpara kapanıyor bi an içim gitti... milyondolarlarıma bişeycikler oldu sandım :D:D
Aynen :)
-
Önceki olay zaten ayaklar alışsın, müşteriler artsın diye değil miydi? Her yeniliğin reklam dönemi vardır. O dönem bitti. Böyle bir kampanyayı zaten uzun vadeye yaymazlardı.
-
Mx0TBT bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Aynen :)
Bende TMSF el koydu sandım.
-
adamlar babasının hayrına aynı kampanyaları sonsuza dek sürdürecek halleri yoktu herhal?
eft bedava olduğu, kart aidatı alınmadığı ve paypalda geçerli olduğu sürece kim neden iptal ettirsin bu kartı
ki ekpara da güzel bişey
-
öyle bir mürit vardı da öldü sandım amk.