Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik
-
Bedava adresime hesap ozetimi getiriyorlar. Garanti bankasında var bir de hesabim kuzu kuzu şubeye gidiyorum.
-
mkyb bunu yazdı
...
Steam ve fatura ödemesinden komisyon almadığı için kullanıyordum ama artık bizimle değilsin Enpara. Araplara satıldığın gün bitiş gününmüş. Sende paragöz oldun. O değilde telefona kontör yükleme nedir ? Herkes kontörlü hat kullanıyor sanıyor bunlar sanırım.
...
Hocam Araplara satıldı diyorsunuz da Enpara zaten Finansbank'ın, o da Yunan Milli Bankası olan National Bank of Greece'in Türkiye kolu idi diye biliyorum. Bence Araplar olması daha iyi :)
-
Vay amk ölücü diye öldürüp helvamı yemişsiniz peki öyle olsun. :( Eft'yi ben kazık denilen garanti bankasında ücretsiz kullanıyorum :) Banka sitelerini inciğini cinciğini okuyorum bilmediklerimi netten soruşturuyorum. Dikkatli olursanız sistemin boşluklarını yakalamak mümkün.
-
VEXTA bunu yazdı
Gecen cuma atm de enpara kartimi unutmusum. Pazartesi bi adam geldi ofise kargoymus. Yeni kartiniz geldi dedi. Cuzdani felan yokladim nasil ya felan diye. Amk ben cuma gunu unuttum kartin farkina varmadan adamlar pazartesi yenisi getirdi. Hizmet budur abi. Normal kullanan eft yapan fatura odeyen biri icin deisen bisi yoktur. Ölüculeri gommusler. İyide yapmislar.
adamlara bi soru soruyorsun mobilden anında arayıp cevap veriyorlar iyi çalışıyor elemanlar :F
aslında atandıktan sonra denizbank ile anlaşma gereği oradan da ücretsiz eft yapabiliyorum ama enpara daha bi güzel. tüm işlemler kayıtlı zamanı gelince giriyorsun tek tıklama ile pat pat pat işlemler bitiyor ve bu zamana kadar kampanyalarından iyi ekmek yedik devamı gelir.
böyle ayın elemanı zımbırtısı yaptılarsa daha sağlam kampanyaları gelir illa ki.
-
Enpara hala en popüler olanı bence. Bu dediklerinin bir çoğunu zaten yapıyorum. Bence yerinde bi karar olmuş. Ölücüler uzak durur en azından artık.
-
kuzenim makedonyaya gitti , online işlemlere girecekti ama sms şifresi gelmiyordu paketi olmadadıgı içinde enparayı arayamadı
enparayı aradım kuzenim müşteriniz yurt dısında dedim böyle bir problemi var biz ararız sorunu çözeriz problem degil dediler.
----
garantden garantiye havale yapyom para kesiyo hala daha ne olsun ?
müşteri hizmetlerine ulasmak 5sn diger bankalarda 10dk oda ulasabilirsen.
-
ulan başlığı görünce bi an tırstım. daha sabah eft yapmıştım enpara hesabıma
-
enparanın üstüne kart tanımam. herseyimi orda yapıyorum aktif olarak. maaşı direk oraya atıyorum devamı harcama zart zurt :)
-
Ya adamları haklı bulmakla birlikte, Ayın enparaslısı olayını saçma buluyorum.
İçine dünya kadar para koymama rağmen ayın en paralısı olmak için 100 tl transfer, telefona kontor yukleme yada atmden para mı çekmem lazım şimdi?
İyi düşünülmemiş bence bu kampanya.
-
Bok etmeseler olmazdı