folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik

Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Bedava adresime hesap ozetimi getiriyorlar. Garanti bankasında var bir de hesabim kuzu kuzu şubeye gidiyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

...

Steam ve fatura ödemesinden komisyon almadığı için kullanıyordum ama artık bizimle değilsin Enpara. Araplara satıldığın gün bitiş gününmüş. Sende paragöz oldun. O değilde telefona kontör yükleme nedir ? Herkes kontörlü hat kullanıyor sanıyor bunlar sanırım.

...

Hocam Araplara satıldı diyorsunuz da Enpara zaten Finansbank'ın, o da Yunan Milli Bankası olan National Bank of Greece'in Türkiye kolu idi diye biliyorum. Bence Araplar olması daha iyi :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vay amk ölücü diye öldürüp helvamı yemişsiniz peki öyle olsun. :( Eft'yi ben kazık denilen garanti bankasında ücretsiz kullanıyorum :) Banka sitelerini inciğini cinciğini okuyorum bilmediklerimi netten soruşturuyorum. Dikkatli olursanız sistemin boşluklarını yakalamak mümkün

mkyb tarafından 05/Mar/16 01:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    VEXTA bunu yazdı

Gecen cuma atm de enpara kartimi unutmusum. Pazartesi bi adam geldi ofise kargoymus. Yeni kartiniz geldi dedi. Cuzdani felan yokladim nasil ya felan diye.  Amk ben cuma gunu unuttum kartin farkina varmadan adamlar pazartesi yenisi getirdi. Hizmet budur abi. Normal kullanan eft yapan fatura odeyen biri icin deisen bisi yoktur. Ölüculeri gommusler. İyide yapmislar.

adamlara bi soru soruyorsun mobilden anında arayıp cevap veriyorlar iyi çalışıyor elemanlar :F

aslında atandıktan sonra denizbank ile anlaşma gereği oradan da ücretsiz eft yapabiliyorum ama enpara daha bi güzel. tüm işlemler kayıtlı zamanı gelince giriyorsun tek tıklama ile pat pat pat işlemler bitiyor ve bu zamana kadar kampanyalarından iyi ekmek yedik devamı gelir.

böyle ayın elemanı zımbırtısı yaptılarsa daha sağlam kampanyaları gelir illa ki.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Enpara hala en popüler olanı bence. Bu dediklerinin bir çoğunu zaten yapıyorum. Bence yerinde bi karar olmuş. Ölücüler uzak durur en azından artık. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kuzenim makedonyaya gitti , online işlemlere girecekti ama sms şifresi gelmiyordu  paketi olmadadıgı içinde enparayı arayamadı

enparayı aradım kuzenim müşteriniz yurt dısında dedim böyle bir problemi var biz ararız sorunu çözeriz problem degil dediler.

----

garantden garantiye havale yapyom para kesiyo hala daha ne olsun ? 

müşteri hizmetlerine ulasmak 5sn diger bankalarda 10dk oda ulasabilirsen.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ulan başlığı görünce bi an tırstım. daha sabah eft yapmıştım enpara hesabıma

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

enparanın üstüne kart tanımam. herseyimi orda yapıyorum aktif olarak. maaşı direk oraya atıyorum devamı harcama zart zurt :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ya adamları haklı bulmakla birlikte, Ayın enparaslısı olayını saçma buluyorum.

İçine dünya kadar para koymama rağmen ayın en paralısı olmak için 100 tl transfer, telefona kontor yukleme yada atmden para mı çekmem lazım şimdi?

İyi düşünülmemiş bence bu kampanya.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Bok etmeseler olmazdı

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
Toplam Hit: 7449 Toplam Mesaj: 55
enpara