Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik
-
Ek olarak indirimlerden yararlanmak için ilk sayfadaki saçmalıkların hepsini ay içinde yapmanız gerek.
-
geçenlerde ekonomi kanalında, bu finans in katarlı ortağını gördüm ( al khalid mi neydi ). Türkiye de birkaç bankaya yada hisselerine gireceklerine dair birşeyler söylüyordu. demek ki ondan, bu kadar sıkıştırmaları yada yeterli büyüklüğe ulaştıklarını düşünüyorlar.
-
31 marttan sonra ayın enparalılarının kampanyası yok sanırım?
-
up olsun.
alternatif olarak hangisini önerirsiniz ? vadesiz hesabım ve altın hesabım var enpara'da. her ay ayın enparalısı oluyorum ama araplar aldıgından beri içime sinmiyor işlem yapmak. cepteteb alternatif olabilir mi ?
-
Delegado_Zero bunu yazdı
up olsun.
alternatif olarak hangisini önerirsiniz ? vadesiz hesabım ve altın hesabım var enpara'da. her ay ayın enparalısı oluyorum ama araplar aldıgından beri içime sinmiyor işlem yapmak. cepteteb alternatif olabilir mi ?
cepteteb güzel. arayüzü kullanımı açıkçası enpara kadar iyi değil fakat hizmet ve kampanya olarak şu an enparadan en az iki kat daha iyi. sitesinden kampanyalara bakarak çok kolay görebilirsin bunu. ben ilk açtığımda şaşırmıştım.