Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik
-
Enpara candır <3
-
Her ay birsürü yere havale eft yapıyorum. Yurtdışından para geliyor, para yolluyorum.
1 senede 1000TL'nin üzerinde kar yapmışım enparayla.
-
Yıllık işlem ücreti, eft ve havale işlemlerinde ücret almadıkça enpara hesabını kolay kolay kimse kapattırmaz. Bunları da yapacaklarını sanmam o zaman da müşterileri kalmaz adam akıllı. Şuan aşırı memnunum.
-
hocalar şöyle söyleyeyim aslında biten birşey yok adamlar sadece ölücüleri uzak tutmak istiyor
geçen ay steam da 4 ayrı banka kartımla 50 50 50 50 tl lik işlem yaptım bunun 100 tl si geri gelecek şimdi adamlar böyle yapan kişileri uzak tutmak için hesabı gerçekten aktif kullanan
kullanıcılara bal çalmak istiyorlar.
enparada zaten herşey kampanyalı ve ücretsiz adamlar şimdiye kadar sadece hesapta tuttugun paranın faizinden ve krediden para kazanıyordu
şimdi daha çok şeyden para kazanmak için şeşvik sunuyorlar
şimdi atıyorum eğlencede indirim ayın enparalısına devam etse yapmayacakmısın o işlemleri ve sana zararı olmaan seyler.
örnek : Hesaplarınıza toplamda en az 100 TL'lik para girişi olması ( zaten para harcamam için para sokmam lazım )
Toplamda en az 100 TL'lik para transferi yapılması ( yine enpara gibi ücretsiz havalesi olan cepteteb e atar ordan geri atarım :D :)
En az 1 adet fatura ödenmesi ( superonline ve turkcell faturamı burdan öderim garanti komisyon yüksek ztn )
ATM'den en az 1 defa para çekilmesi ( dert degil :D )
bana uymayan tek şey kontor yüklemesi ve kredi kartı ödemesi
eğer kampanyalar devam edecekse yaparız aga sıkıntı yok ^^
-
Kaan bunu yazdı
Her ay birsürü yere havale eft yapıyorum. Yurtdışından para geliyor, para yolluyorum.
1 senede 1000TL'nin üzerinde kar yapmışım enparayla.
-
bide steamı 100 tl ye 50 tl yapıyorlarmış varya. :D
bence sağlam kampanya girecekleri için böyle bişeyler yaptılar yani çeşitlensin işte dnr kampanyası vardı o güzel oldu elbise, gg falan gider kanımca
-
Ölücüleri uzak tutsunlar amk. her güzel şeyi s*kip atıyorlar.
İstedikleri şeyler sıkıntı değil halledilir. yeter ki Steam kampanyası devam etsin.
-
ölücüler için ölmüştür enpara normal bir kullanıcı için hala cazip.
-
Emeksiz ekmekmi var gayet normal bir uygulama :D
-
Gecen cuma atm de enpara kartimi unutmusum. Pazartesi bi adam geldi ofise kargoymus. Yeni kartiniz geldi dedi. Cuzdani felan yokladim nasil ya felan diye. Amk ben cuma gunu unuttum kartin farkina varmadan adamlar pazartesi yenisi getirdi. Hizmet budur abi. Normal kullanan eft yapan fatura odeyen biri icin deisen bisi yoktur. Ölüculeri gommusler. İyide yapmislar.