Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik
-
mkyb bunu yazdı
Vay amk ölücü diye öldürüp helvamı yemişsiniz peki öyle olsun. :( Eft'yi ben kazık denilen garanti bankasında ücretsiz kullanıyorum :) Banka sitelerini inciğini cinciğini okuyorum bilmediklerimi netten soruşturuyorum. Dikkatli olursanız sistemin boşluklarını yakalamak mümkün.
ben donanımhaber ölücülerini kast ettim hocam. herşeyi batırıyorlar bari enparaya dokunamasınlar.
-
mkyb bunu yazdı
Vay amk ölücü diye öldürüp helvamı yemişsiniz peki öyle olsun. :( Eft'yi ben kazık denilen garanti bankasında ücretsiz kullanıyorum :) Banka sitelerini inciğini cinciğini okuyorum bilmediklerimi netten soruşturuyorum. Dikkatli olursanız sistemin boşluklarını yakalamak mümkün.
Sen üzerine alınma bro. Sen burayı her türlü kampanyadan haberdar eden zati şahane bir kişisin.
-
Marttan sonra steam kampanyası yapmazlarsa işte o zaman enpara biter benim için.
-
Potansiyel bir internet kullanıcısı ordaki işlemlerin çoğunu istemesede yapıyor.
Ben bu olay yokkende yapıyordum benlik bi olay yok enparayı sadece kampanyaları için kullananlar düşünsün.
-
şimdi ben steama para atsam bu ay sonuna kadar indirim varmı hala
samato tarafından 13/Mar/16 16:06 tarihinde düzenlenmiştir -
samato tarafından 13/Mar/16 16:06 tarihinde düzenlenmiştir -
samato bunu yazdı
var hocam mart sonuna kadar.
-
Gençler bu steama nedir, ne değildir?
Bu enpara ile para transferi dışında kullanıyorum. Ayın enparalisi olmuşum.
-
‘oyun, müzik ve eğlenceye %50 indirim’ kampanyamız 31 mart'ta sona erecek. ancak 1 nisan - 30 haziran 2016 tarihleri arasında geçerli olacak ve sadece ayın enparalılarının yararlanabileceği yeni bir kampanyamız olacak. yeni kampanyamızın kapsamında mevcut kampanyamızdan farklı olarak oyun platformları (steam, league of legends, playstation, xbox) ve facebook olmayacak. yeni kampanyamız sadece netflix, spotify, itunes, app store, apple music, google play, windows store ve deezer platformlarında geçerli olacak ve bu platformların üzerinden encard'ınızla aylık toplam 50 tl'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50’si bir sonraki ay iade edilecek. siz de 'ayın enparalısı' olarak bu platformlardan yapacağınız harcamalarınıza %50 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.
Bi moka yaramaz bu kampanya. Sadece Spotify işe yarar platformlar arasında. Zaten Android telefon kullanıpta parayla oyun alan var mı ki ?
-
Steam yoksa Enpara biter. Kullanıcıların büyük büyük kısmını kaybederler.