folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik

Geçmiş Olsun Enparayı Da Kaybettik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Vay amk ölücü diye öldürüp helvamı yemişsiniz peki öyle olsun. :( Eft'yi ben kazık denilen garanti bankasında ücretsiz kullanıyorum :) Banka sitelerini inciğini cinciğini okuyorum bilmediklerimi netten soruşturuyorum. Dikkatli olursanız sistemin boşluklarını yakalamak mümkün

ben donanımhaber ölücülerini kast ettim hocam. herşeyi batırıyorlar bari enparaya dokunamasınlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Vay amk ölücü diye öldürüp helvamı yemişsiniz peki öyle olsun. :( Eft'yi ben kazık denilen garanti bankasında ücretsiz kullanıyorum :) Banka sitelerini inciğini cinciğini okuyorum bilmediklerimi netten soruşturuyorum. Dikkatli olursanız sistemin boşluklarını yakalamak mümkün

Sen üzerine alınma bro. Sen burayı her türlü kampanyadan haberdar eden zati şahane bir kişisin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Marttan sonra steam kampanyası yapmazlarsa işte o zaman enpara biter benim için.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Potansiyel bir internet kullanıcısı ordaki işlemlerin çoğunu istemesede yapıyor.

Ben bu olay yokkende yapıyordum benlik bi olay yok enparayı sadece kampanyaları için kullananlar düşünsün.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

şimdi ben steama para atsam bu ay sonuna kadar indirim varmı hala

samato tarafından 13/Mar/16 16:06 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

samato tarafından 13/Mar/16 16:06 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı

var hocam mart sonuna kadar. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gençler bu steama nedir, ne değildir? 

Bu enpara ile para transferi dışında kullanıyorum. Ayın enparalisi olmuşum. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

‘oyun, müzik ve eğlenceye %50 indirim’ kampanyamız 31 mart'ta sona erecek. ancak 1 nisan - 30 haziran 2016 tarihleri arasında geçerli olacak ve sadece ayın enparalılarının yararlanabileceği yeni bir kampanyamız olacak. yeni kampanyamızın kapsamında mevcut kampanyamızdan farklı olarak oyun platformları (steam, league of legends, playstation, xbox) ve facebook olmayacak. yeni kampanyamız sadece netflix, spotify, itunes, app store, apple music, google play, windows store ve deezer platformlarında geçerli olacak ve bu platformların üzerinden encard'ınızla aylık toplam 50 tl'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50’si bir sonraki ay iade edilecek. siz de 'ayın enparalısı' olarak bu platformlardan yapacağınız harcamalarınıza %50 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Bi moka yaramaz bu kampanya. Sadece Spotify işe yarar platformlar arasında. Zaten Android telefon kullanıpta parayla oyun alan var mı ki ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Steam yoksa Enpara biter. Kullanıcıların büyük büyük kısmını kaybederler.

Toplam Hit: 7971 Toplam Mesaj: 55
enpara