folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gelin Tabuları Yıkalım Sorun Cevaplayalım ( Kürt - Türk Mevzusu )

Gelin Tabuları Yıkalım Sorun Cevaplayalım ( Kürt - Türk Mevzusu )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------
    kendinizi nimetten sayıyorsunuz ya =)  ^^YARATILANI SEVERİM YARATANDAN ÖTÜRÜ^^   Ama bu söz sizin için geçerli deil :( bence...
    İşte burda  bir  dur  derim  bu kadar mal olduğunu  bilmiyordum Senden  Bunuda  beklemezdım  acıkcası...

Ön  yargılarından  kurtul İbne   Benı  az  cook  tanıyosun  ve benım etnık kımlıgıme kökenıme laf edıyorsun  bunu kabul  edemem  Hazır ols sımdı kayarım sana msnden :)

Yakında Güncelenecektır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Addict bunu yazdı:

tabular öyle kolay yıkılacak cinsten değil

sağlam kökler üzerine kurulu çünkü

yıllardır hangi güneydoğu şehrinde miting oldu da iki kürt grup birbiriyle çatıştı hiç biri

hep birileri dewamlı kırdı döktü üstelik te hizmet bekledi

sanki bir tek oraya yardım gitmiyormuş gibi

her yer istanbulun merkezi gibi güllük gülistanlık olacak değil kardeşim

bugün yağmur yağdı marmaranın yarısı felce uğradı ölenler oldu

kim ister olmasını ama oluyo kürtler de kardan olunca bu dewlet ayrım yapıyo derler

onu geçtim kendi sınıfımda okulun birinci dereceden en zeki öğrencisi de pkk sawunucusuydu

yani bitakım işler eğitimle de düzelmiyordu en başta yanlışı çünkü aile yapıyordu

çocuğun babası da üstelik gemi mühendisiydi :)

ne istiyorlar ikinci bir kimlik mi bunu da anlamış değilim

istanbul halinin hepsi kürtlerde minibüs hatları kürtlerde otogardaki firmalar kürtlerde üstelik te hakla almadılar

hep kavga döwüşle hangi türk çıktı da tepki verdi gene sineye çekerler

ama bir dewleti de bölmeye kalkarsan işte o zaman adamı s*kerler 

hele ki o dewleti kuran insanların çoğu ölmüş mezar da yatıyosa efendi olacaksın haddini bileceksin

benim dedelerim iran göçmeni kafkasyalardan gelmişler türkiyede de mezhep olarak Şiiyiz

sayımız da gayet fazla ne zaman çıktık ta söyledik ayrılalım diye ?

veya karadeniz bölgesinler birçok etnik grup wardır hangi birisi bu bölge bizim olsan dedi

nankörlük edenin sonu ölümdür kimse kusura bakmasın ...

haklısın fakat nüansları atlayıp genellemeye çok kolay varıyorsun birçok genç arkadaş gibi. Burda istenmeyen şey "kürtler" değil, "nankörlük" veya "hainlik" tir. Aristo mantığı yürütürsek nankörlük veya hainlik yapan kürtler varsa kürtler nankör veya haindir diyemeyiz. Çünkü nankörlük yapan sadece kürt vatandaşlar veya başka etnik grup değildir. Bu devlete hainlik yapan sadece kürt vatandaş değildir. birçok etnik kimlikten kimseler vergi kaçırmıştır, vatanseverlikten bi haber bencillik yapmıştır, rüşvet yemiştir, usulsüz ihaleye girmiştir. Velhasıl ülkeye zarar vererek bölme tehlikesi kadar büyük başka tehlikeler yaşatmıştır. Kürtlerin bir kısmının yaptığı hainlğin farklılğı etnik kimliğe dayalı ülkeye karşı nankörlükte bulunmasıdır. Peki neden başka bir etnik unsur bunu yapmıyor da kürtler yapıyor? Genlerde bi şey olduğnu sanmıyorum. Peki ermenilerin de mi genlerinde türklere karşı hainlik var? Tabiki hayır. Bunların hepsi birer süreç sonucu ortaya çıkıyor. Ermeniler sadık-ı milletken Ruslar tarafından kışkırtılmadı mı? Kürtleri de bir zamanlar eşitlik özgürlük ayağına koministlerle görüyorduk şimdi eskisi kadar olmasa da yine görüyoruz. Bir yandan kominist ancak bir yandan faşistçe türk düşmanı olabiliyorlar. Ne kadar saçma? Ama ideolojileri bile bu kadar kaygan çünkü birileri yönlendirebiliyor kolayca. çünkü aşiret sistemiyle feodal bir yapıya sahipler. Üstüne ülkemizin geçmişinde şiddete dayalı bastırmaya yönelik çağ dışı uyuglmaları da göze alırsak bunlar hep koz olarak kullanılmış kürtlere karşı. Biz nasıl bir anda değişemiyorsak onlar da bir anda bu önyargıları kıramayabilirler.

Bu ülkede sol görüşlü örgütleri de vardı. Halen faaliyetleri sürüyor. Şimdi kominist veya sol görüşlü örgütün üyelri bu ülkeye hainlik yaptı diye 80li ve 90lı yıllardaki gibi her sol görüşlüye "kominsit" veya "rus mandası hayranı" diye bir genellemede mi bulunmak lazım? Bu yanlış genellemeler sonunda demokrat olabilecek kimseler bile kendisini kominist olarak görmekten çkinmedi. Çünkü etiketlenince o role girecektir insan. bizler başkalrına veya bir takım gruplara şunlar böyledir onlar böyledir diyerek etiketlerek etikeltediğimiz rollere hapsediyoruz farketmeden. Her şeyi bildiğimizi düşnürken neler yaptıklarımızın farkına varamdan tarih kitaplarında anlatılan savaşlara sebep hazırlıyoruz belki de.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Bu Ülkenin Ekmeğini Yiyip İhanet Edenler , Bir gün ekmeği yediği yerden kursunu yer ! ...

Aklıma gldi bu ülkenin ekmeğini yiyorsan ihanet etmeyeceksin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

kürt arkadaşlarım oldu iyi kişiler vatanını mılletini  seven ama bir kısım tanıdıgım kürtlerde olduki sadece bu vatanda yaşıyor sizdeniz biriz kardeşiz diyor bir kısmıda ekmegini yedigi vatana tükürüyor ve nedense digerleride bunların yaptıklarını savunuyor neysee

bana şunu açıklarmısın

bu vatanı gerçekten seven kürtler varsa muhakak vardır neden hiç sizi sahalarda görmüyoruz pkk ya karşı ellerinizde pkk yı istemediginiz naletlediginiz bir yazı yada broşür afiş pankart göremiyoruz

neden birleşip bizler yerine kendinizi pkk yandaşları ve pkk dan ayırmıyorsunuz yardımcı olun bize hadi toplanın ve pkk ya karşı el ele yürüyün neden yapmıyorsunuzz?

nedense nezaman görsem ellerinde bezparçası önder belledikleri bir şerefsizin resmi ben bunlara ne gözüyle bakayımm

bana bunları söyle cevapla ben yinede her kürtü pkk lı diye eleştirip onları pkk lı olmaya zorlamıyorum ha onlara kötü muamelede yapmıyorum ama nedense çogu suç onlardan çıkıyor şahsen işletmemizde kürt çalıştırmıyoruz neden dersen nezaman çalıştırsak çalıp çırpıp kaçtılarrr 1 i hariç

kürdüstan kuruluyor işte gitsinlerya neden gitmiyorlar vatanımın topraklarını istiyorlar?

Atatürk ne mutlu türk olana dememiş ne mutlu türküm diyene demiş lazı kafkası çerkezi şisi sunisi vs vs türküm diye biliyorken ve etnik kökenini ön plana çıkarmazken neden kürtler çıkarıyor ?

kürtlere bir zulummü yapılıyordu ?

özgür degillermiydi?

toplu katliammı yaptık ?

bu vatana ihanet eden bölmeye çalışan göz diken kim olursa olsun benim için şerefsizdir ve haindir ve sonunakadarda ölmelerini isterim ister kürt ister türk olsunnn...

bana kürtlere artık daha iyi niyetle yaklaşmam için bir sebeb söleye bilirmisin geçerli birsebeb onların insan olması filanda degil?

kökenimde kafkaslardan geliyorr ama bir türküm bunu diye biliyorumm

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

Not: Sorularım gayet samimidir t.şşak algılamasın cevap verecek arkadaşım.

1. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) 10 çocuktan aşağı yapmazlar.?
    2. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) yediği çanağa s.çarlar..?
    3. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) hayatlarındaki artılarını görmeyip herzaman olaylara eksi yönlerinden bakarlar ?
    4. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) herzaman devlete bir duşmanlık kini beslerler?
    5. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) herzaman kurt denildiğinde doğru yolda olanlar bile kendilerini pkk terör örgütüyle bağdaştırmaktan geri kalmaz.?
    6. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) askerde bile kendilerine ayrımcılık yapıldığını sivil hayata gelince söyleyip,,oysaki gerçeğin askerde bütün kolay işlerin onlara verildiğini, (çay ocağı,koğuşculuk,arazi işleri vb..)450 günün nasıl yatarak geçirdikleri gerçeğini topluma gerçek gerçek yansıtmazlar.. sizleri bu ülkede ayrımcı kimliğinizin olmadığını en iyi askerde göstermek isteyen komutanlarınızın bu davranışlarını hiçe sayarak ortalıkta bedavadan lahana turşusu propagandası yapma gereği duyarlar?
    7. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) bu ülkenin yıllardır o topraklarda şehit olan binlerce vatan evladının bu vatan uğruna öldükleri onların işlerinin sırf orada rahat hayat sağlamak için terör örgütünden onları korumak için geldiğini gözardı edip, buraya yatırım yapılmıyor diyerek Allah katında büyük hak yenildiğinin farkına varmazlar veya varmak istemezler?
    8. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) yıllardır devletten aldıkları teşviklerin çoğunu çarçur edip elektrik parası ödemeyip devletten destek aldıktan sonra yiyip içtikten sonra ağızlarını silip devlet burda yok derler?
    9. Neden kürtler ( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) neden kürtler.??

Neden laz değil ,neden çerkez değil, neden arap değil ,neden gürcü değil ,neden neden azeri değil.. Acaba kürtler bu nedenleri kendilerine sorduklarında kendilerine acaba neden derlermi?

1. NOT:( pkk yandaşı olan veya bunu söylemesede içinde besleyen ) = ben pkklı değilim deyipte içinde sempazitanlığını yaşayan insanlar kastedilmiştir.. ki bu insanlar bazen kendi ailelerine bile bu sempatizanlığı söylemezler fakat bir sempati vardır....

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

be_cool bunu yazdı:

kürt arkadaşlarım oldu iyi kişiler vatanını mılletini  seven ama bir kısım tanıdıgım kürtlerde olduki sadece bu vatanda yaşıyor sizdeniz biriz kardeşiz diyor bir kısmıda ekmegini yedigi vatana tükürüyor ve nedense digerleride bunların yaptıklarını savunuyor neysee

bana şunu açıklarmısın

bu vatanı gerçekten seven kürtler varsa muhakak vardır neden hiç sizi sahalarda görmüyoruz pkk ya karşı ellerinizde pkk yı istemediginiz naletlediginiz bir yazı yada broşür afiş pankart göremiyoruz

neden birleşip bizler yerine kendinizi pkk yandaşları ve pkk dan ayırmıyorsunuz yardımcı olun bize hadi toplanın ve pkk ya karşı el ele yürüyün neden yapmıyorsunuzz?

nedense nezaman görsem ellerinde bezparçası önder belledikleri bir şerefsizin resmi ben bunlara ne gözüyle bakayımm

bana bunları söyle cevapla ben yinede her kürtü pkk lı diye eleştirip onları pkk lı olmaya zorlamıyorum ha onlara kötü muamelede yapmıyorum ama nedense çogu suç onlardan çıkıyor şahsen işletmemizde kürt çalıştırmıyoruz neden dersen nezaman çalıştırsak çalıp çırpıp kaçtılarrr 1 i hariç

kürdüstan kuruluyor işte gitsinlerya neden gitmiyorlar vatanımın topraklarını istiyorlar?

Atatürk ne mutlu türk olana dememiş ne mutlu türküm diyene demiş lazı kafkası çerkezi şisi sunisi vs vs türküm diye biliyorken ve etnik kökenini ön plana çıkarmazken neden kürtler çıkarıyor ?

kürtlere bir zulummü yapılıyordu ?

özgür degillermiydi?

toplu katliammı yaptık ?

bu vatana ihanet eden bölmeye çalışan göz diken kim olursa olsun benim için şerefsizdir ve haindir ve sonunakadarda ölmelerini isterim ister kürt ister türk olsunnn...

bana kürtlere artık daha iyi niyetle yaklaşmam için bir sebeb söleye bilirmisin geçerli birsebeb onların insan olması filanda degil?

kökenimde kafkaslardan geliyorr ama bir türküm bunu diye biliyorumm

Güzel Güzel Fikrini yazmışsın Yazını İlgil ile Okudum. Kafana Takılan Sorular Hakkında Elimden Geldiğince Aydınlatacam O halde. Ama Şunu Belirtmem lazım Ortalık Çok fazla karışık, İpin Ucunu Kaçışmış durumdayız Malesef, Şöyle bi ipin ucunu yakalasak Her şeye Güzel Bir ayar Çekeriz diye Düşünüyorum.

Şimdi Kardeşim Sen Pkk ya Karşı Kürtler neden Birleşip Ters Propaganda yapmıyor diyorsun, Peki O Zaman Şöyle Diyim Belki Anlaman Daha Kolay Olacak, Pkk Güney Doğuda Gelişmiş Bir Güç Konumunda, Devletin Kürtleri Örgütleyen bir Sistemi Varmı.?

Soruyorum Varmı Kardeşim, Hadi ben Çıktım Pankart açtım diyelim Hemde Diyarbakırın Ortasında, Ben gibi Kaç kişi Cesaret edipde Benle Yürüyecek sanıyorsun. Bu İşi Devletin Örgütlemesi Lazım diye Düşünüyorum, Devletinde Örgütleyebilmesi için kürtler ile Belirli Bir Sosyal Alt yapı İdeoljisi üstünde Uzun Zaman alan Bir Çalışma yapması İcab eder. Teminat Benzeri Güvenceler Gibi, Yani Kafasına Uyduğu Gibi kimse Çıkıpta Pkk ya Karşı Güneydoğuda Pankart Açamaz.

Pkk Güneydoğuda Yaşayan Her Bir Ailenin Soy ağacına Kadar Biliyor. Ve her türlü Saman Altı Uygulama ile O Aileye Zarar Verebiliyor, Ve Devlet Bu Konuda Çok Yetersiz Kalıyor Dersem abartı Olmayacaktır. Bunu Şöyle Düşün Ankaranın Göbeğinde Pkk Taraftarı Pankart Açmaya Yeltenen bir Pkk Propagandacısı gibi Düşün. Ankaranın Göbeğinde bunu yapan kişinin Kaç Dakika Hayatta Kalacağını Hesaplarsan Güneydoğudakide Zaman Bazında Daha Uzun Yaşasada Çok Sürmeden Biletini Keserler Adamın.

Kürtlere Katliam Yapılmadı, Ama Zulüm Geçmişte Çok Yapıldı, Googleden Yaşar Oktay Kaynarca Ara bul Bak. Kürtler Hakaret Ve Zulümü Tattı Malesef. Fakat Tabiki Bu Gösterdikleri Tepkileri Çok Çok Fazla Ve Yersiz idi, Pkk Gibi Bir Örgütü Kuranlarda Kürtler Olmadığı Gibi, Malesef Şu anki Zamana Baktığımızda Büyük oranda Kürtlerce Desteklenmektedir. Ancak Tüm kürtler Tarafından değil tabiki.

Özgürlük hususunada Gelince, Eskidendi tabi Belki o zamanlar Sen Yoktunda dünyada, Ben Çocuktum O Zamanlar, Özgürlükleri Kısıtlayıcı Uygulamalar Olağan Üstü Hal Felanlar Atlattık. Zor Zamanlar Atlattık. Temennim Olayların Daha Fazla Tırmanmaması.

DipNot: Bi Üst Potda duran Mobydik Rahatladınmı, Daha da Kötülemek istiyorsan Kötülede Devam etmesin ilerleyen Tartışmada..  Anlamıyorum Neden Kürtlerin Çocuklarına Göz Diker Sen Gibiler, Kardeşim Bak Efendi ol. Kürtlerin Çocukları ile Uraşma. Onun dışında Etkilendiğin Etrafından Edindiğin Tüm Çirkefliği Yap Kızmaca yok. Sabırla anlatırım Aydınlatırım, Nihayetinde Biz Sizin Bizleri Dışladığınız Gibi Davranmayacağız, Sabırla Sizleri Bizlere Alıştıracağız. Kürtler Kötü İnsanlar değildir. Kötü Eden Çevre Şartlarıdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Kreyzi kardeş'in dediği gibi zazalar bu devletin kendi eli ile bölücü kürtlerin dolayısılya pkk'nın kucağına ittiği bilerek veya bilmeyerek öz be öz türkmen kardeşlerimizdir.

Bölücü Kürtler zazaları sevmezler, çünkü zazalar devlete millete bağlı insanlardır.

Bakınız Malatya'ya. Milli - Manevi değerlere son derece bağlı insanlardır, ve bunun karşılığınıda almışlar, gerek sosyal ve gerekse ekonomik olarak.

Kreyzi kardeş, bence emeğine yazık, böyle konular açma derim ben, zazaları da bilen biliyor, biti kanlanan bölücüleride.

zazacayla kurmançi lehçesi birbirne benzerlik açısından çok yakındır ..

ayrıca bugün zazaların hangi birine sorsam hiç türkmen olduklarını duymamıştım hayret...

kendilerine ya kürdüm derler ya zazayım derler...

eğer kastın(ki eminim öyledir) malatyadaki mhp lilere dikkat çekmekse evet bayağı bi vardır fakat mhp ninde mhp lilerinde ne kadar milliyetçilik oynadığının veya tasladığının farkındayız

kreyziye gelince emeğine sağlık hoca bu sitedeki bazı arkadaşlar herşeyi farklı yerlerinden anlamaya/anlatmaya meyilli ...

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

edit: sakıncalı içerik kaldırılmıştır

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    be_cool bunu yazdı:

Güzel Güzel Fikrini yazmışsın Yazını İlgil ile Okudum. Kafana Takılan Sorular Hakkında Elimden Geldiğince Aydınlatacam O halde. Ama Şunu Belirtmem lazım Ortalık Çok fazla karışık, İpin Ucunu Kaçışmış durumdayız Malesef, Şöyle bi ipin ucunu yakalasak Her şeye Güzel Bir ayar Çekeriz diye Düşünüyorum.

Şimdi Kardeşim Sen Pkk ya Karşı Kürtler neden Birleşip Ters Propaganda yapmıyor diyorsun, Peki O Zaman Şöyle Diyim Belki Anlaman Daha Kolay Olacak, Pkk Güney Doğuda Gelişmiş Bir Güç Konumunda, Devletin Kürtleri Örgütleyen bir Sistemi Varmı.?

Soruyorum Varmı Kardeşim, Hadi ben Çıktım Pankart açtım diyelim Hemde Diyarbakırın Ortasında, Ben gibi Kaç kişi Cesaret edipde Benle Yürüyecek sanıyorsun. Bu İşi Devletin Örgütlemesi Lazım diye Düşünüyorum, Devletinde Örgütleyebilmesi için kürtler ile Belirli Bir Sosyal Alt yapı İdeoljisi üstünde Uzun Zaman alan Bir Çalışma yapması İcab eder. Teminat Benzeri Güvenceler Gibi, Yani Kafasına Uyduğu Gibi kimse Çıkıpta Pkk ya Karşı Güneydoğuda Pankart Açamaz.

Pkk Güneydoğuda Yaşayan Her Bir Ailenin Soy ağacına Kadar Biliyor. Ve her türlü Saman Altı Uygulama ile O Aileye Zarar Verebiliyor, Ve Devlet Bu Konuda Çok Yetersiz Kalıyor Dersem abartı Olmayacaktır. Bunu Şöyle Düşün Ankaranın Göbeğinde Pkk Taraftarı Pankart Açmaya Yeltenen bir Pkk Propagandacısı gibi Düşün. Ankaranın Göbeğinde bunu yapan kişinin Kaç Dakika Hayatta Kalacağını Hesaplarsan Güneydoğudakide Zaman Bazında Daha Uzun Yaşasada Çok Sürmeden Biletini Keserler Adamın.

Kürtlere Katliam Yapılmadı, Ama Zulüm Geçmişte Çok Yapıldı, Googleden Yaşar Oktay Kaynarca Ara bul Bak. Kürtler Hakaret Ve Zulümü Tattı Malesef. Fakat Tabiki Bu Gösterdikleri Tepkileri Çok Çok Fazla Ve Yersiz idi, Pkk Gibi Bir Örgütü Kuranlarda Kürtler Olmadığı Gibi, Malesef Şu anki Zamana Baktığımızda Büyük oranda Kürtlerce Desteklenmektedir. Ancak Tüm kürtler Tarafından değil tabiki.

Özgürlük hususunada Gelince, Eskidendi tabi Belki o zamanlar Sen Yoktunda dünyada, Ben Çocuktum O Zamanlar, Özgürlükleri Kısıtlayıcı Uygulamalar Olağan Üstü Hal Felanlar Atlattık. Zor Zamanlar Atlattık. Temennim Olayların Daha Fazla Tırmanmaması.

DipNot: Bi Üst Potda duran Mobydik Rahatladınmı, Daha da Kötülemek istiyorsan Kötülede Devam etmesin ilerleyen Tartışmada..  Anlamıyorum Neden Kürtlerin Çocuklarına Göz Diker Sen Gibiler, Kardeşim Bak Efendi ol. Kürtlerin Çocukları ile Uraşma. Onun dışında Etkilendiğin Etrafından Edindiğin Tüm Çirkefliği Yap Kızmaca yok. Sabırla anlatırım Aydınlatırım, Nihayetinde Biz Sizin Bizleri Dışladığınız Gibi Davranmayacağız, Sabırla Sizleri Bizlere Alıştıracağız. Kürtler Kötü İnsanlar değildir. Kötü Eden Çevre Şartlarıdır.

batı iç ana doludada bir sürü kürt aile yaşıyor onlar yapa bilir ve bu digerlerinede bir teşvik ola bilir herşeyde devletten beklenmemeli onların ne istedigini kimse bilmiyor belki bir kaç gemicik daha zaten kendilerine hayırları yok

diger kesimde birşey yapamaz yapsa sonunun hayırlı olacagını sanmıyorum bundan sonra çünki yapacakalrını yapıyolar zaten herkez kürt tük birdir diye bagırıyor ama kürt kardeşlerimizden neden destek yok batı dakilerden

bir kaç bin kişilik bir terör örgütü belkide dahafazla bilmiyorum binlerce aileyimi katledecek kürtleri kabuk olarak kullanyor onları karşısınamı alacak hımm eger yapılmıyorsa demekki pkkya boyun egilinmiştir ve ya göz yumuluyor bu ikiside iyi birşey degil

demekki pkk iyice kabullenilmiş artık  kürt kardeşlerim bu vatanı seven gerçek vatan sever kardeşlerim rengini göstermeli çünkü göstermedigi sürece diger kesimlerce çok farklı anlaşılmaya başlıyor

bukadarmı gücsüzlerkide kendi başlarına birşey yapamıyolar ankarada istanbulda yürüsünler ama pkk ya karşı ozaman bak sen destege bir ermeni ölünce hepimiz ermeniyiz diye yürüdüler birşey olmadı  sizde kürdüz diye yürüyün büyük yankı uyandırsın bagımız kuvetlensin

ben yinede hiç bir kürt kardeşimin fikirini bilmeden dinlemeden pkk ya da vatan hainligiyle suçlamam suçlayamam benim hakkım degil ve hiç bir şekildede ayrım yapmıyorum sempatizanlar hariç

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

@be_cool

Hocam Yukarda Anlattığım gibidir Hal Durum.. Fazlasını Şu an İçin Görebilmemiz Bembe Hayal Tablosundan Gayrı Fazla etmez. Malesef Birilerinin Düğmeye basması gerekir Her durumumuzla ilgili Olayda olduğu gibi. Öyle Sen ben Kafamıza Göre Davranamayız. Pkk Bile Güneydoğudaki Yürüyüş ve eylemleri her türlü Alt Yapısını Sağlayarak Uygulamaktadır.

Devletin Açılım olayıda Bakalım Belkide Şu an Konuştuklarımızı Belkide içinde barındırıyordur. Kürtler Kendilerinden Nefret etmeyen İnsanlar ile Birlikte yaşayabilir, Ortama Ayak uydurabilir İnsanlardır. Gölge edenler Oldu, Her iki kesimden de Sebep olanlar oldu.

Hatalar Oldu, Ama Hataları Sürdürmek Kazanım getirmez bizlere. Kürtler Pkk ya Karşı Pankart Açamaz Birilerinin Yolu açan düğmeye basması gerekir. O Düğme nerdeyse Bilinmez Pek Çok Şey Türkiyede O Düğme ile Başlar ve O Düğme ile Durur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 11590 Toplam Mesaj: 81