folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gelin Tabuları Yıkalım Sorun Cevaplayalım ( Kürt - Türk Mevzusu )

Gelin Tabuları Yıkalım Sorun Cevaplayalım ( Kürt - Türk Mevzusu )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:
    MinervaL bunu yazdı:
    Kreyzi bunu yazdı:

Merak etme 20-30 yıl sonra bölmeye calısırsanız bu seferde Ermeni olayı olur.Simdi biz ağlamıyoruz soykırıma uğradık diye Ermeniler ağlıyor ;)

İnsanları kışkırtma kardesim.Güzel güzel yazıyorsun ama aba altından sopa göstermek bize yani dünyanın en savaşcı milletine sökmez.

----------------------------

ben bir kürt olarak ülkemin kimliğini taşıyan kimseye siz biz demedim.Ben vatan için canımı veririm dedikten sonra sen nasıl bizi bölmeye çalışırsanız gibi bi ifade kullanıyorsun ?

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Serin Gelin Bayzin Sende İyi Oku yaz Yorumu Lütfen.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Siz kürtlerin anasına bacısına sövdükçe onlarda size edecek 20 30 yıl sonra da bölündük diye ağlayacaksınız.

Bunu ben mi dedim sen mi dedin ? Ben kürtlere sövmüyom ama sen kürtlere söverseniz böleriz diyorsun lafın kısası bu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Siz kürtlerin anasına bacısına sövdükçe onlarda size edecek 20 30 yıl sonra da bölündük diye ağlayacaksınız.

Bunu ben mi dedim sen mi dedin ? Ben kürtlere sövmüyom ama sen kürtlere söverseniz böleriz diyorsun lafın kısası bu.

Yahu Öyle Demek İstemediğini biliyosun işte neden Tırmandırıyosun Bayzin. Yinemi diyim yani Diyorki Birbirimize Saygılı Olmadığımız Sürece, Özlük Haklarımıza Sürekli Saldırdığımız Sürece Bu Kan Ve Acı Durmaz Diyor. İki Tarafıda Kastetmiş iyi bak.

Ha Yok Aradığın Kahramanlık Destanı yaratmaksa, Çalış Cumhur Başkanı neym ol, Bizi Örgütle Cenge Çıkalım Seninle, İçerde Halkla ilgili Saldırırız Yeriz Bitiririz Yalarız Tarzında Söylemler Yakışıyomu sana.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

sen sizli bizli konuşmaya meraklı oldugun için ağlayacaksınız lafınıda çok güzel yontmuşsun.Bir de ben kürtlere söverseniz böleriz demişim ? 

sakin kalıcam hoca çok zorluyosun ama bu konuyu dağıtmıcam

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Dağıtmayın zati.Ben daha bişey demiyom.Devam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

bunu veyse sadece sana değil bütün kürtlere soruyorum 

1) Neden dünyada emsali görülmemiş bir şekilde çocuk üretimi yaoıyorsunuz mesele 10 - 20 - 30 çocuk doğurmanızın sebebi nedir amacınız ne bunla 

2) Hemen neden isyan bayrağı açıyorsunuz mesela diyelim admın devlet hakkını yedi hmeen a.qodumun devleti şöyle türkler böyle türkler diyorsunuz 

3) Neden çoğunluğunuz DTP ye oy veriyorsunuz

4) Arkadaşlarınızdan çevrenizden PKK ya destek sağladığını bildiğiniz kişiler var nedne bunları şikayet etmiyorsunuz 

5) Kendinizle ilgili her konuda neden hemen kaba kuvvete küfüre baş vuruyosunuz işte gel şuraya bak ben buradayım yiyosa gel görüşelim yada s.ktr git vs vs tarzı ifadeler kullanıyosunuz bizim korktuğumuzumu sanıyorsunuz  yoksa kendinizi tatminmi etmeye çalışıyorsunuz

-

-

-

-

-

-

-

Bu böyle devam eder veyso sadece sana sormuyorum genel manada soruyorum

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    Dağıtmayın zati.Ben daha bişey demiyom.Devam.

Alla alla Yok Canım Oysa Daha Karpuz Keseceydik. :) 

Yahu Değerli Yorumlarını İsteriz Ancak Birbirimizi Yanlış anlamadan Yorum Yazmamızı ve Bu Konuda Hassas Olmamızı Rica ediyorum.

@YalnızTürk= 1. Sorun Gerçekten Nahoş. Kürdün Çocukları ile İlgili Söz ve yazım Gayet Rencide edici. Çocukları Seviyoruz yahu, Çok Ayıp Çocuk Mevzusunu Konuda İşleyen İkinci Adamsın farkındamısın. Hem Bak Kreyzi ile Ben Bişiler yazmışız Bu Hususta. Gerçekten O sorudan Hoşlanmıyorum. 

Şimdilik Seyredecem Sorularına Sonra Değinirim. Ancak 1. Soruyu İptal etmeni İsterdim. Bide 20 30 ney yahu, oha Nerde Gördün o Kadar Çocuklu Kürt.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

zamanında forumdan islamic_force demişti;

bu ülkeye pkk kürtlerinden sonra en çok zarar verenler nihal atsız türkçüleridir...

öyle ucundan dokundurup kaçayım...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:

zazacayla kurmançi lehçesi birbirne benzerlik açısından çok yakındır ..

ayrıca bugün zazaların hangi birine sorsam hiç türkmen olduklarını duymamıştım hayret...

kendilerine ya kürdüm derler ya zazayım derler...

eğer kastın(ki eminim öyledir) malatyadaki mhp lilere dikkat çekmekse evet bayağı bi vardır fakat mhp ninde mhp lilerinde ne kadar milliyetçilik oynadığının veya tasladığının farkındayız

kreyziye gelince emeğine sağlık hoca bu sitedeki bazı arkadaşlar herşeyi farklı yerlerinden anlamaya/anlatmaya meyilli ...

seninde amacın hemen milliyetçilere laf atmak olunca tabii.

al işte nasıl ki direk Kürtlere laf atanlar boş beleş adamlarsa bu da o kadar boş beleş bi adam.

Toplam Hit: 11593 Toplam Mesaj: 81