folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gelin Tabuları Yıkalım Sorun Cevaplayalım ( Kürt - Türk Mevzusu )

Gelin Tabuları Yıkalım Sorun Cevaplayalım ( Kürt - Türk Mevzusu )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

ExcaliburTBT bunu yazdı:

Soru ;
    direkt k.rt-Türk mevzusu yazmıssınız nie k.rt önce nie Türk-k.rt mevzusu şeklinde yazılmadı :|

senin gibi bokunda boncuk arayanlar düşünülmedi sebebi bu 

Bak işte :B insan gibi sordum yine ağzından salyalar saçarak argoya kaçıverdin hemen. gerçi hoş şaşırtmadın beni yine kendinize yakışabilecek cevabı verdiniz ;D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

Tüh Exca Seni Unutmuş Kreyzi Nasıl Olacak Şimdi, Desteğe Mail Çek. :)

Kreyzi Çok Ayıp, Exca Gelecek Konuna Misafir Olacak Bakacak Kör değil Nihayetinde Nasıl Düşünmezsin Böyle Bişeyi. :)) Allah İyiliğini versin.

hacı ister istemez sizdede biraz üstünlük duygusu vb şeyler oluyor :D bak en basit örneği konu başlığı işte.. ben buna dikkat çekmek istedim :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

Tüh Exca Seni Unutmuş Kreyzi Nasıl Olacak Şimdi, Desteğe Mail Çek. :)

Kreyzi Çok Ayıp, Exca Gelecek Konuna Misafir Olacak Bakacak Kör değil Nihayetinde Nasıl Düşünmezsin Böyle Bişeyi. :)) Allah İyiliğini versin.

hacı ister istemez sizdede biraz üstünlük duygusu vb şeyler oluyor :D bak en basit örneği konu başlığı işte.. ben buna dikkat çekmek istedim :D

Kreyzi işte. :) Ne Diyebilirimki. Allah Cezanı Verecek Kreyzi... :))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:

bunu veyse sadece sana değil bütün kürtlere soruyorum 

1) Neden dünyada emsali görülmemiş bir şekilde çocuk üretimi yaoıyorsunuz mesele 10 - 20 - 30 çocuk doğurmanızın sebebi nedir amacınız ne bunla 

2) Hemen neden isyan bayrağı açıyorsunuz mesela diyelim admın devlet hakkını yedi hmeen a.qodumun devleti şöyle türkler böyle türkler diyorsunuz 

3) Neden çoğunluğunuz DTP ye oy veriyorsunuz

4) Arkadaşlarınızdan çevrenizden PKK ya destek sağladığını bildiğiniz kişiler var nedne bunları şikayet etmiyorsunuz 

5) Kendinizle ilgili her konuda neden hemen kaba kuvvete küfüre baş vuruyosunuz işte gel şuraya bak ben buradayım yiyosa gel görüşelim yada s.ktr git vs vs tarzı ifadeler kullanıyosunuz bizim korktuğumuzumu sanıyorsunuz  yoksa kendinizi tatminmi etmeye çalışıyorsunuz

-

-

-

-

-

-

-

Bu böyle devam eder veyso sadece sana sormuyorum genel manada soruyorum

Ben sana bunların arkdaşlarımın dununcesını duydugum kadar ve gördüğüm durumlra göre cevaplayacagım.

1.Çocuk üretimi denmez burada hayvandan bahsetmıyorsun kulckadan degıl.Doğudakı ağalık rejımınden kaynaklanıyor.Çok fazla cocuk dogurmak kadını kulcka gıbı kullanmak,doğum kontrol yontemlerının bılıncızce kullanılmasında( örn prezarvatifin ucunun kesılerek kulllanılması gıbı [konu ıle dalga gecen olursa fena olru kufur ercek bebeler gıtseın baska konuya] ) 

2. Adamların yapılan ezeyetler köylerdekı ınsanları oldurtme olayları gerceklesmıstır.Bu nu da belırttım yazdıgım msj da .EGer sen bı koyu olduruyorsan komple cocoukları ayakta bırakıyorsan o couklar sana dusman olur,canlı bomba ,kanas leyla gıbı gerı döner.

3. Sen bneım yazdıgım msj ı okumamaıssın hepsını yazmıstım aslında orada.Dtp meselesı halk onlara oralı dıye oy verıyor batınıon partısı burtaya gelmıyor bir iş yapmıyor dıye kandırlıyrlar.

4.Ne insanlar var bir oğlu dağda bir oldu askerde.Adam oglu eve geldı dıye ıhbar mı etsın.Belkı fakırlık yuzunden gıtmıstır.Aile ılıskılerınde dısardakı ınsanlar dısarda kalır.Önce aıle gelır.Konuyla alakası yok ama cem garıpoglu cınayetınde adam ogulu kızın kafasını kesmıs olmasına ragmen bırakmadı teslım oldurtmadı.Etik degıl hemde hıc.

ben çevrenizden bahsediyorum çevrenizdeki pkk lılarda he adamın oğlu pkklıysa o babaya ya oğlunun kafasına sıkmak yakışır yada oğlunu dağdan uzaklaştırmak işi duygusallığa dökmeyin.

Şimdi  söyle bakalım Türk askeriveya türk devleti ne zaman bir köyü basıp insanları kürt diye öldürmüştür. Sebepsiz yere ne türk askeri kimseyi öldüremez öldürdüğü zaman soruşturma geçirir. mesela ban bir örnek ver köyü basılmış çocuk harici öldürülmüş bi yer söyle tamam diyeyim ben öyle bir yer biliyorum ki onlarında öldürülme sebebi kaçakçılık yapmalarıydı ama bunu yapan komutanda müebbet yedi neyse de bakam nereymiş senin dediğin köy

Bak hocam TSK dokunulmazdı.bundan 10 yıl once hıc bır asker yargılanmazdıer.Ben askerım dıye bu ulkede yaptıkları sorgulanmadı,yargılanmadı.Takı ergenekon cıvıktırmasına kadar. Ergenekon sacmalıgında sevdıgım tek yön  askerın de bu ulkede yargı yoluna gıttıgını görmektır.

Al ıste gece gunlerde komutan bırı yuksekokul degıl harp akademısınden cıkmıs bırısı erın bırının elıne el bombası koyuyor ve ılk tarafta cıktı senın gıbı dusunen herkes dırket oooo bu ne haber boyle dedı.Fakat görev zayıyatı olarak genelkurtmayın sıteseınde haber gecılmıstır.(şehitlere zayiyat demıyorum).

Bu tur trajık olaylar  gerçekleşmiştir ve ne yazıkkı dönemın askerlerı o anda oraya dahıl olmus er ve erbaşlar dısında kanıt yoktur.YAzılı olarak .Yazılması mantıklımı degıl zaten.Başa kakılmıstır bır ermenı soykırımı ıddası zaten.YApılmaması gereken haberler. Bende önceden senın gıbı öldurme konusunda ıddakayırdum ama yıllardır tanıgım kardesımın babası askerlıgını tuncelıde yapmıs ve anlaatı bır cok sey bu adam tsk dusmanı degıl ataturkcu dur.Chp il danışmanlarından bırısı ve deu da öğretim görevlisidir.Herkes ten cok askercı ve Atatürk çüdür.

Çok ıstersen göruseturebılırım de kendın konusursun anlatır o da dınlersın. 

Pkk darbe donemlerınde kuruldu ozmanlarda aktıf  degıldı fakat o zmanlara alısan komutanlar bıtsede kendılerı o donemde gormeye devam etmıslerdır.Ondan dolayı  bu tur tatsız olaylar olmustur. 

Pkk tamamen göstermelık. Tsk envarterıne aıt sılahların pkk de cıkması sasırtıcı degıl mı ?

Mıllı hasılanın cok buyuk bır kısmı askerıyeye gıdıyor ve. Saldırı anlarında karkol baskınlarında nedense hıc komutan olmuyor.Dugune gıdıyor baska yere gıdıyor.

Bugun kardes kardesı vurmasa sehıtlerımız ortalıga mıılyetcılık duygumuz kabarmıyormu?

Bunlar olmasa ınsanlarda yenı nesıl de bayragın titretici bir etksı olacagını sanmıyorum ben. 

hocam  bırde unutmadan sormak ıstyıroum parmagını kesebilirmisn ? kesebılırsen oğlunuda vurabılırsın  pkk lı dıye . 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

YalnızTürk ve Matematik, Dostlarım Pkk lı diye Oğlunu Vurması Gereken Adam Yada Vurabilmesi Gereken Şahıs Anlamında Olan Konuları Tartışmakta Fayda Görmüyorum. Çünkü Oğul Candan Tatlıdır, Bunu Baba Olmayan Siz Çocukların Tartışmasını Doğru bulmuyorum. Baba Olun Sonra Gelin Burada Ahkam Kesin.

Haa Göndermeseydi Falan Filanlı Cafcaflı Sözler de Faydasız, Gönderen Baba Değil Biliniz. Çocuk Kaçıp Gider Olay bu. Boş Muhabbet Etmeyelim diyorum yani.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Düzeneme : yanlışlıkla göndermısım buraya iligil admın sılerse sevınırım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    Kreyzi bunu yazdı:

ExcaliburTBT bunu yazdı:

Soru ;
    direkt k.rt-Türk mevzusu yazmıssınız nie k.rt önce nie Türk-k.rt mevzusu şeklinde yazılmadı :|

senin gibi bokunda boncuk arayanlar düşünülmedi sebebi bu 

Bak işte :B insan gibi sordum yine ağzından salyalar saçarak argoya kaçıverdin hemen. gerçi hoş şaşırtmadın beni yine kendinize yakışabilecek cevabı verdiniz ;D

ya bsg git olm yav adam gibi ilk postta belirttik böyle yapacaksanız gelmeyin diye

bakıyorsunuz 3-5 akıllı yorum var hemen ortalığı karıştırıyorsunuz  

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

YalnızTürk ve Matematik, Dostlarım Pkk lı diye Oğlunu Vurması Gereken Adam Yada Vurabilmesi Gereken Şahıs Anlamında Olan Konuları Tartışmakta Fayda Görmüyorum. Çünkü Oğul Candan Tatlıdır, Bunu Baba Olmayan Siz Çocukların Tartışmasını Doğru bulmuyorum. Baba Olun Sonra Gelin Burada Ahkam Kesin.

Haa Göndermeseydi Falan Filanlı Cafcaflı Sözler de Faydasız, Gönderen Baba Değil Biliniz. Çocuk Kaçıp Gider Olay bu. Boş Muhabbet Etmeyelim diyorum yani.

Ahkem yok hocam burada.Kımse kımsenın dusuncesını kabul etmıyor cunku.Adam kurklerı dusman olarak goruyor.aynen boyle devam edın yola Sağ Sol un farklı bır versıyonu oluyor.Senın fayda gorup gormemende bende hıc bır anlam göremıyorum hocam.Farkedersen sen babalıkla ılgılı konusmadım.Elınının bır parmagını kes eger yaparsan eyw dedım.BAbalık cok daha farklı bır kavram .

Çocuk demendekı nedenı anlayamadım 22 yasındayım kımseye muhtac olmadan kendı ısımı yapıp okuyorum.Yaşça buyuk olmana baglayarak böyle bır girişimde bulunuyorsan caretta carettalar da 100 130 yıl yaşıyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Ahkem yok hocam burada.Kımse kımsenın dusuncesını kabul etmıyor cunku.Adam kurklerı dusman olarak goruyor.aynen boyle devam edın yola Sağ Sol un farklı bır versıyonu oluyor.Senın fayda gorup gormemende bende hıc bır anlam göremıyorum hocam.Farkedersen sen babalıkla ılgılı konusmadım.Elınının bır parmagını kes eger yaparsan eyw dedım.BAbalık cok daha farklı bır kavram .

Çocuk demendekı nedenı anlayamadım 22 yasındayım kımseye muhtac olmadan kendı ısımı yapıp okuyorum.Yaşça buyuk olmana baglayarak böyle bır girişimde bulunuyorsan caretta carettalar da 100 130 yıl yaşıyor. 

Seni Belirtmediğimi biliyon Hınzır. :) Söylemlerin Doğru. Çocuk Derkende Özür dilerim, Sanırım İfade eksikliği, Gençler demeliydim. Ama Gerçekten Oğul Evlat Candan Tatlı Arkadaşlar, O Tür Tartışmalar Doğru değildir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Seni Belirtmediğimi biliyon Hınzır. :) Söylemlerin Doğru. Çocuk Derkende Özür dilerim, Sanırım İfade eksikliği, Gençler demeliydim. Ama Gerçekten Oğul Evlat Candan Tatlı Arkadaşlar, O Tür Tartışmalar Doğru değildir.

Shockman hocam sen bunların alayını gecıcen forumun alayı bos.Hanı ben sag görüşlü  milliyetcı bireyim  ama bahcelı degıl Atatürk belirtiği toplum milliyetçisiyim.

O kadar ugrasarak bır sey paylasalım dıye yazarsın.Adam anlamaz yazdıklarını küfür eder ,anladıgı noktaya takılır kalır.Adam gibi adam küfür etmez, hazımsızlık ceken .anlamayan adam eder.

Başkasına kufur eden arkdsaları ıletelim  admınlere cıkarılsın sıteden.Tartısmak bıle zevklı olmuyor. bu tür kendisine saygısı olmayan insanlarla.

Toplam Hit: 11592 Toplam Mesaj: 81