Günün Sorusu : Cenabet Oruç Tutulurmu
-
arkadaşlar arkadaşın biri ile bu gün baya tartıştık şimdi olay şu bir adam uykudan sonra değil nasıl bir abazaysa sahurda 31 çekii :D abdestte almadan yatıyor ve oruç tutmaya başlıyor bu oruç kabul olur mu olmazmı ben olmaz diyom o olur dio siz nediyosunuz din bu konuda nediyor
-
Oha :D böle şey olurmu amq :D töbe töbe tabiki onun tuttuğu oruç bi işe yaramaz :)
-
günün cevabı : bilmiyom..
cenabetken namaz kılınmıyor aq oruçmu tutulacak? sen haklsıın:P -
cenabetken hıc bır ıbadet ve farz yapılamaz kardes yanı oruc kabul olunmaz
-
Bu konuyu kardes bi Zekeriya Beyaz hocamiza danismak gerek :D
-
tamamen caizdir dostum.. istedğin kadar kaynakta gösterebilirim hatta istersen... fakat cünup dolaşmanın süresi 2 namaz
arasıdır yani cünupken namaz kılamazsın ve namazına engel olmaması için diğer namaz vaktine kadar gusül almalısın
ayrıca başkalarının dediği gibi cünupken yemek yemek yada su içmekte günah değildir... gönlün rahat olsun...
hatta ve hatta oruçluyken masturbasyon yapılarak çıkan meni kefaret gerektirmez.. sadece kaza gerektirir yani orucun
bozulur fakat 61 gün tutmana gerek yoktur o günü kaza edersin ama bunu bazı şartları var istersen anlatırım
edit:sufi arkadaşımızında yorumlarını bekliyoruz...
-
tutulurmu leyn:P ben bile sabah 6,30 da banyo yaptım!..ne rüyaydı beeeh...
-
iii a.q ee git bi de skiş bari ha 31 ha karının içine boşalma manyak mı senin arkadaşın ayrıca sahurda çekmeside ayrı abazalık türü olsa gerek
-
odun_komuru harbimi :D rezil oldum adama
-
yaw anlayamadığım bir şey var
sahurda ben bayılacak kadar uykulu oluyorum o nasıl bir abazalıktırki sahurda o işi yapabilio annamadım :D
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
iii a.q ee git bi de skiş bari ha 31 ha karının içine boşalma manyak mı senin arkadaşın ayrıca sahurda çekmeside ayrı abazalık türü olsa gerek
-----------------------------
Adam sahurda cekmemis ki moruq, ruyada vurmus mala
Toplam Hit: 96172 Toplam Mesaj: 63