folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Günün Sorusu : Cenabet Oruç Tutulurmu

Günün Sorusu : Cenabet Oruç Tutulurmu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------

tamamen caizdir dostum.. istedğin kadar kaynakta gösterebilirim hatta istersen... fakat cünup dolaşmanın süresi 2 namaz

arasıdır yani cünupken namaz kılamazsın ve namazına engel olmaması için diğer namaz vaktine kadar gusül almalısın

ayrıca başkalarının dediği gibi cünupken yemek yemek yada su içmekte günah değildir... gönlün rahat olsun...

hatta ve hatta oruçluyken masturbasyon yapılarak çıkan meni kefaret gerektirmez.. sadece kaza gerektirir yani orucun

bozulur fakat 61 gün tutmana gerek yoktur o günü kaza edersin ama bunu bazı şartları var istersen anlatırım

edit:sufi arkadaşımızında yorumlarını bekliyoruz...

-----------------------------
    evet bende zamanında çok araştırdım bunu, gusülsüz yapılamayak şeylerin arasında oruç yok. istediğin kaynağa bakabilirsin.

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    hubealeyyyyy :) one leyn abi yuh ya nasi abazaliktir o ole:D

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    ole bi zihniyetteki insanın zaten oruc tutmasına gerenk yok hadi olur uykunda yanlıslıkla tmm da savurda 31 çeken mahlukatın nası düsünce stili oldugunu anlayamadım evladım 31 çekmek için ille savurumu beklıyon psikopatmısın nesin sonrada oruca niyetleniyon allahım sen aklıma mukkayyet ol la bu yeni nesil ne derisik bisi anlamadım giiti ben yıllardır bu cemiyetteyim bole bisi ilk defa duyuyom bu olayı gerçeklestirenın sınırdısı edılmesı gerek kanımca kımızl zararlısı pislık bu sekıldekı bı ibadetın kabul oluncagını düsünen varmı arkadaslar yapmayın gözünüzü seviyim

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    yaw en iyisi hiç oruç tutmayın mesele burda kapansın uzatmayalım :))

www.atsizcilar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

aşırı abazan zamanlarımda cenabetken çok tuttum oruç

ama bencede pis pis oruç tutulmaz ya en azından akşşama kadar abdest alınmalı 

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazma
    kazma's avatar
    Erkek

adam .....na hakim olamazken birde oruç mu tutacak

neyi sınayacak burda

önce cinsel dürtülerini törpilemeyi öğrensin.

Herkesin aynı düşüncede olduğu toplumlarda kimse düşünmüyor demektir. WALTER LIPMANN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

baron_27 canım kardeşim ben yapsaydım böle böle derdim beni burda tanıyan yok yüzümü gören yok birader kimden neden utanıyım :D bu 1

2) Evet arkadaş biraz mahlukumtıraktır..

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Dün konuyu bira araştırdım, cünüpken oruç tutulabilir,ama yıkabilicek durumdaysa en kabul göreni temizken oruç tutmaktır,yani dinen haram değil ama mekruhtur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Belki cünüpten tutulur o ayrı bir konu... Ama oruca niyetlendiyen sadece yemek yemeyerek tutmayacaksın.. Oruç sadece yemek yememek değil ki..

Ağzını tuttuğun gibi dilini de tutacaksın, gözünü de tutacaksın.. yeri geldi çükünü de tutacaksın..   Amaç nefse hakim olmak değil midir?

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla müridler rüya insanın elinde olan bişey olmadığı için bozmuyo ama olduğunuz durumdan namaz vaktine kadar abdest almak gerekiyo ama kasıtlı yapılırsa bozar diye biliyorum

anlamayana Davul Zurna Saz ...
Toplam Hit: 96179 Toplam Mesaj: 63