Half-Life Server Aldık Müritleri Bekleriz
-
MorganBlacK bunu yazdı
Çok Sarıyor bee :D oturunca kalkamıyorsun
Aynen sabahtan beri oyna babam oyna bileklerim ağrıdı ya :D
-
dyrnade bunu yazdıMorganBlacK bunu yazdı
Top 15 falan gelse ne güzel olur. :D
-
Branxian bunu yazdıdyrnade bunu yazdıMorganBlacK bunu yazdı
Top 15 falan gelse ne güzel olur. :D
ayarlıycaktım genkiden dosyaları aldım ama bayağı karışık geldi yapamadım
-
sene oldu 2013 hala haylaf mı var
-
Frosttear bunu yazdı
2-3 kendini bilmez sürekli ağız dalaşında, ana bacı herkese durduk yere sövülüyor..
Normalde sallamamda, kalkıpta ana-bacı sövülen yerdede oynamak istemiyorum işin açıkçası.Server iyi-hoşta durum bundan ibaret, arada bizden toplu oynayan varsa girerim fakat artık bu sebeplerden "internet" sekmesindeki serverlarda oynuyucam.
Halbuki çokta severim ok ile adam almayı ama denildiği gibi hile olduğu bariz çünkü 270 derecelik bir alandaki 4 adamı 2 sn içinde alınması imkansız. bok atmıyorum gerçekten imkansız.
Neyse, arkadaş düşünmüş imkan sunmuş server açmış vermiş, ara ara girer oynarımda, ne yazıkki durum böyle.
gel lan 2 roket atayım kafana:D
-
swordfish bunu yazdı
sene oldu 2013 hala haylaf mı var
Var var gel güzel oluyor :D
Hileci ibneler girmeyince böyle 2-3 saat nasıl geçtiğini anlamıyorsun :D
-
yaa ben oyunu açamadım a.q find server falan yok burda, bide hl1110 dosyasını kurmadım ben ondanmı acaba o dosyayı nerden indircez anlamadım sitemden indir yazıyoda siten ne a.q biri solesinla
tmm bunu hallettim ama şimdi internet games diorum add serverdan ıp ekliyorum ekrana geliom join deyince could not join hatası veriyo nie la
metalkolik tarafından 13/Tem/13 09:56 tarihinde düzenlenmiştir -
metalkolik bunu yazdı
yaa ben oyunu açamadım a.q find server falan yok burda, bide hl1110 dosyasını kurmadım ben ondanmı acaba o dosyayı nerden indircez anlamadım sitemden indir yazıyoda siten ne a.q biri solesinla
tmm bunu hallettim ama şimdi internet games diorum add serverdan ıp ekliyorum ekrana geliom join deyince could not join hatası veriyo nie la
protokolden giremezsin zaten sen update'i yüklemediysen.
bu arada, indirmeyi hiç istemiyorum girersem oynayamazsınız çünkü :|1.6'da hiç oynamadım.
:Ppp -
Arkadaşlar, win 8 de açılmıyor mu bu ? Yardımlarınızı bekliyorum...
-
update derken ne o nerden yüklicem hl1110 i dmiyosun demi onu yükledim çünkü