Half-Life Server Aldık Müritleri Bekleriz
-
-
yaw birisi girsin su portu açsın ameke..
sinir oldum.
bu arada ..
176.240.160.194:27015
bi deneyin bakem
-
HoLyCat bunu yazdı
yaw birisi girsin su portu açsın ameke..
sinir oldum.
bu arada ..
176.240.160.194:27015
bi deneyin bakem
cs 1.6 olmadı hocam server a bağlanamadı
-
Koca TBT de bu bilgisayara half life ve Counter strike kuracak birisi yokmudur yani ?
-
beyler boşverin server felan tunngledan oynanmaz mı bu?
-
HoLyCat bunu yazdı
Koca TBT de bu bilgisayara half life ve Counter strike kuracak birisi yokmudur yani ?
HoLy,
Bir şey söylim, bak emeklerinizin daha ileri olması için.
Boşuna 1.6'larla uğraşmayın 1.5 daha orjinal.
2. Bir şey, Önce 1.5 Server'ı kurun, üstüne Adrenaline Gamer 6.3 Kurun.
Böylece hem toplu oynayabiliriz çünkü çok mod var, instagib lts ctf tdm hlccl ffa vs.
Spec özelliği ile isteyen istediği playeri izler, takım maçlarıda yaparız burayada yükleriz.
Bence 1.6 ile vakit kaybetmeyin çünkü 6.3 sunucuları 3-4 tanede olsa var şu an türkiyede. -
Zeytun-i bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
HoLy,
Bir şey söylim, bak emeklerinizin daha ileri olması için.
Boşuna 1.6'larla uğraşmayın 1.5 daha orjinal.
2. Bir şey, Önce 1.5 Server'ı kurun, üstüne Adrenaline Gamer 6.3 Kurun.
Böylece hem toplu oynayabiliriz çünkü çok mod var, instagib lts ctf tdm hlccl ffa vs.
Spec özelliği ile isteyen istediği playeri izler, takım maçlarıda yaparız burayada yükleriz.
Bence 1.6 ile vakit kaybetmeyin çünkü 6.3 sunucuları 3-4 tanede olsa var şu an türkiyede.aynen 1.5 daha iyi neyse siz kurana kadar eskisine devam :)
-
Bi TFC oynasaytık harika olurdu çok özledim kafede az oynamadık arkadaşlarla 20 kişi hafta sonu toplanır TFC oynardık :D Nettende çok oynadım tfc süperdir.
-
kiralayalım bi 1.5 server.
-
dyrnade bunu yazdı
Bi TFC oynasaytık harika olurdu çok özledim kafede az oynamadık arkadaşlarla 20 kişi hafta sonu toplanır TFC oynardık :D Nettende çok oynadım tfc süperdir.
Adamın dibisin hocam.
Geçmişte takım olarak ne oynardık anlatamam. Sanane.com daki turnuvalarda çok eğlenceliydi. TF2 oynadım TFC gibi değil. Aynı profesyonelliği vermiyor. Tamam güzel eğlenceli ama bir turnuva atacak kadar profesyonel değil. Çünkü işin sistematiği bozulmuş. Parayla silah alıp üstünlük sağlayabiliyorsun bazen. El bombası sistemi yok. yok oğlu yok.