Half-Life Server Aldık Müritleri Bekleriz
-
Fatih54 bunu yazdı
hayda :W
bunu indirdik uyumluluk problemi çıkardı win7'de
-
100 mb indi. 85 mb kaldı. Bari lol atayım 1 el. :D
-
Girdim yarım saat oynadım. Sormanehalledeyin nick dayı açmış aim wall felan amk ortalığın beyler oynucaksak hile olayına çözüm bulak :S tam nostanji derken gavatlara bak :S
-
hack var oyunda..
Berbat..
-
O hile açan orospu çocuğu burdan birisiyse annesine çok çok selamlar sevgiler.
-
Aynen, adam üzerinden atmak için birde bana aim var diyip duruyo kamil.
Son oyunda abisinide cagırdı geldi hahashdfasd
-
Ne kadar bu serverlar.
6 aylik yada 1 yillik alayim.
Tbt olarak takilalim
Edit.
Yada evde bos pc var ona kuralim 7/24 acik kalsin
Baglanti 10mb..
HoLyCat tarafından 13/Tem/13 00:35 tarihinde düzenlenmiştir -
2-3 kendini bilmez sürekli ağız dalaşında, ana bacı herkese durduk yere sövülüyor..
Normalde sallamamda, kalkıpta ana-bacı sövülen yerdede oynamak istemiyorum işin açıkçası.Server iyi-hoşta durum bundan ibaret, arada bizden toplu oynayan varsa girerim fakat artık bu sebeplerden "internet" sekmesindeki serverlarda oynuyucam.
Halbuki çokta severim ok ile adam almayı ama denildiği gibi hile olduğu bariz çünkü 270 derecelik bir alandaki 4 adamı 2 sn içinde alınması imkansız. bok atmıyorum gerçekten imkansız.
Neyse, arkadaş düşünmüş imkan sunmuş server açmış vermiş, ara ara girer oynarımda, ne yazıkki durum böyle.
-
konu gizli olsaydı iyi oldurdu. Ayrıca sadece üyeler girebilir gibi bir sistem yapılsa çok iyi olur aslında ama zor iş.
-
zor bisi yok haci gizli konu acalim yeni sifreleyelim oyunu girende o sifreyi o konudakini girip oyuna dahil olsun olmuyomu o sekilde biz internet kafede oynarken kendi kurdugumuz oyunu sifrelerdik kimse giremezdi