Half-Life Server Aldık Müritleri Bekleriz
-
dargut bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı

TBT müridleride artık saydırıyor af yok : | SoloTürk'ten ağır sallamasyon :DArkadaş sen nasıl bişisin ya, full zırhmı dolaşıyon oku karnının ortasına vurdum yine ölmedin :) Ama helal olsun iyi oynuyosun. Terminatör bendim bu arada.
Not: Sonraki oyunda beni attılar anlamadım :/ biri hileliydi sanırım ben sandılar.
Yok arkadaş bilmediğim bişey var bu zeytun-i de iki defa ok ile vurdum gene ölmedi ayrıca hiç ölmeden 126 kişi vurması imkansız bence ya
-
fifsonic bunu yazdıdargut bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı

TBT müridleride artık saydırıyor af yok : | SoloTürk'ten ağır sallamasyon :DArkadaş sen nasıl bişisin ya, full zırhmı dolaşıyon oku karnının ortasına vurdum yine ölmedin :) Ama helal olsun iyi oynuyosun. Terminatör bendim bu arada.
Not: Sonraki oyunda beni attılar anlamadım :/ biri hileliydi sanırım ben sandılar.
Yok arkadaş bilmediğim bişey var bu zeytun-i de iki defa ok ile vurdum gene ölmedi ayrıca hiç ölmeden 126 kişi vurması imkansız bence ya
Baska sv'de yaptım az önce hemde crossfire'da.

Hocam benim 313'e kadar 0'ım var diğer sayfalara bak görürsün.
Ayrıca prof. oynuyorum 10 yıldır agcıyım nerdeyse.
AG'yı bilmediğiniz için şok gibi geliyor ama basit işler. -
AG nin avantajları olduğu kadar aslında bir kaç dez avantajıda var.
Avantaj olarak, gerçekten fazla refleks dolu, aim gücü yüksek ve oyunu takip etme açısından adrenaline sağlayan tek oyundur denilebilinir. Bu size birçok oyunda ustaca oynayabilmenizi de sağlar. Dahası, bazı şeyler sizin için oynanabilirlikten çok görsel şova gitmenizi sağlar. Bir nevi NBA ve Avrupa basketbol ligi gibi. Ha oyunun hiç mi dez avantajı yok. var! Yeni başlayanlar için veya çekemeyenler tarafından düşmanlık kazanır ve abuk laflarla karşılaşırsınız. Buda sizin piskolojik metabolizmanızı kötü yönde etkiler. Eh! buda bir dezavantaj
hoca adamlar görmüş :) ag dediğin buydu herhalde? -
deja-vu bunu yazdı
AG nin avantajları olduğu kadar aslında bir kaç dez avantajıda var.
Avantaj olarak, gerçekten fazla refleks dolu, aim gücü yüksek ve oyunu takip etme açısından adrenaline sağlayan tek oyundur denilebilinir. Bu size birçok oyunda ustaca oynayabilmenizi de sağlar. Dahası, bazı şeyler sizin için oynanabilirlikten çok görsel şova gitmenizi sağlar. Bir nevi NBA ve Avrupa basketbol ligi gibi. Ha oyunun hiç mi dez avantajı yok. var! Yeni başlayanlar için veya çekemeyenler tarafından düşmanlık kazanır ve abuk laflarla karşılaşırsınız. Buda sizin piskolojik metabolizmanızı kötü yönde etkiler. Eh! buda bir dezavantaj
hoca adamlar görmüş :) ag dediğin buydu herhalde?:D Evet hocam.
Ag oynarsanız zaten hl serverlarına girip 100 e 200'e 0 gitmeniz çok normel. Sizi vurabilecek kapasitede oyuncular ag oynayanlardır yine az çok yada bomba atıp bug yapmayı bilen adamlardır hs atarlar o kadar. -
-
fifsonic bunu yazdı
Peki nedir bu ag deja-vu nun dediği gibi birşey mi?
hocam izleyin alın ;
http://www.youtube.com/watch?v=W0cjsNE750I
Bunny özelliği olduğu için çok hızlı oynuyorsun. CFG kombinasyonuda e birde 5-10 yıllık TDM ( team death match ) tecrüben olunca hl de girip dağıtıyorsun hepsi bu. -
Zeytun-i bunu yazdıfifsonic bunu yazdı
hocam izleyin alın ;
Bunny özelliği olduğu için çok hızlı oynuyorsun. CFG kombinasyonuda e birde 5-10 yıllık TDM ( team death match ) tecrüben olunca hl de girip dağıtıyorsun hepsi bu.Taşlar yerine oturmaya başladı fakat senin bu dediklerin ag oyunun modlarında geçerli oluyor standart düz hl ye girince o özeliklerin kaybolmuyor mu?
-
fifsonic bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıfifsonic bunu yazdı
hocam izleyin alın ;
Bunny özelliği olduğu için çok hızlı oynuyorsun. CFG kombinasyonuda e birde 5-10 yıllık TDM ( team death match ) tecrüben olunca hl de girip dağıtıyorsun hepsi bu.Taşlar yerine oturmaya başladı fakat senin bu dediklerin ag oyunun modlarında geçerli oluyor standart düz hl ye girince o özeliklerin kaybolmuyor mu?
Sadece bunny kayboluyor bunny kaybolmasa çok daha fazla frag yaparım bunny yapamadığım için çok zor toplanıyorum ag 'ya nazaran.
Mesela o kutulu bölümde sırf bunny ile 100'e 80 gibi 100 hp 80 armour gibi bir orana 10-15 saniyede ulaşırsın toplanma açısından hl'de daha zor.
Kayamadığın için yerde zıplamak zorunda kalıyorsun. -
bunny modu var
sahip
http://www.amxmodx.org/plcompiler_vb.cgi?file_id=308
amxx dosyasını
addons\amxmodx\plugins
klasörüne at
addons\amxmodx\configs klasöründe plugins.ini dosyasına sonuna:
bunnyhop.amxx ekle
amxx.cfg nin sonuna
amx_cvar bh_enabled 1
yaz
amx_map ile map değiş veya amx_restart 1 veya amx_rcon restart komutuyle restart at ve bunny açılsın.
ben bunu cs serverda denedim oldu bunda da olur amxmodx kurulu zaten.
eğer direk panelle erişimi varsa eklentiyi panelden sv ye at ve
amx_cvar bh_enabed 1 i amxx.cfg veya
bh_enabled 1 server.cfg nin sonuna.
-
biri oyunu yandex diske atabilir mi iş yerinde indirmeliyim kurulumolmadığı için bu lazım yani portable