Half-Life Server Aldık Müritleri Bekleriz
-
lan sw full giremiyom ya, atın şu yabancıları.
-
ya ben 55 tane hl indirdim, açamadım amk şeyini :) biri elimden tutsun yardım etsin beyler
-
Tengri bunu yazdı
lan sw full giremiyom ya, atın şu yabancıları.
-
Abi oku alınca millet hile açmışım gözüyle bakıyor aq.
-
eğlenceli oluyor da ufak mapler açmayın yahu silah alamadan ölüyoruz
-
doğmadan öldürüyorlar la, cs gibi takımlı olaydı iyiydi.
-
Bu server o kadar gelişmiş değil ben 4 5 sene önce oynardım alman serverlarında Türk serverlarıda vardı gerçi dehşetti.Bu server iyiki var tabide norma mod hiç birşey yok 4 mapten başka :D
-
dyrnade bunu yazdı
Bu server o kadar gelişmiş değil ben 4 5 sene önce oynardım alman serverlarında Türk serverlarıda vardı gerçi dehşetti.Bu server iyiki var tabide norma mod hiç birşey yok 4 mapten başka :D
başka map varda açmıyorum bilmediğimden map adminlikten pek anlamıyom değişik modlar varsa kurarız :D
-
Gannicus bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
başka map varda açmıyorum bilmediğimden map adminlikten pek anlamıyom değişik modlar varsa kurarız :D
Aynen hocam bi süre sonra sıkar aynı mapler.
Değişik aktiviteler bulmak lazım araştıralım bakalım :D
-
Gannicus bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
Hocam anlayan biri vardır illaki burda.