Haydi TBT Sigarayı Bırakıyoruz
-
Bende 6 sene boyunca günde bir paket winston içtim ve sonunda sigarayı bırakmaya karar verdim, sigarayı bıraktığımda sinirleniyorum, gergin oluyorum gibi bahaneleri bir kenara bırakın, kendinizi bunlara şartlandırmayın. Normal insanlar zaten sakin ve gergin değil, bizler sigara içerek normal bir insan haline geliyoruz, bıraktığımızda zaten normal bir insan olacağız. Ben yaklaşık bi aydır sigara içmiyorum, ayın başında sigaraya harcadığım parayı kenara koymaya devam ettim, şuan 180 lira var sigaraya harcamış olmam gereken (tavsiyem dövize çevirin kolay kolay bozdurmazsınız), 3-5 ay sonra yada 10 ay sonra uzun zamandır almayı düşündüğüm ama alamadığım pahalı şeyleri alabileceğim. Şuan sigara aklıma bile gelmiyor, konuyu görünce yazmak istedim son bi tavsiye sigarayı bırakırken yerine birşey koymayın, sigara yerine gidip meyve yemeyin yada alkolle bu eksikliği gidermeye çalışmayın sadece bırakın.
-
az önce kahvaltıdan kalktım =) biraz istek var ama normalim :)
-
saat 5 halen içmedim gelişme var
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------asfsdghjklıu kriz geliyo :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hoca sen yaparsın sen öncü olmalısın sen bırakırsan herkes bırakır
-
ferdi tayfur-sigarayı bıraktım dinleyin.faydası olurr :))
-
@vbdream bir nevi konuyu uplamak için bilgi verdim
@alper sağolasın abi bırakırım sorun yok önemli olan başlamamak =))
@sigarayı bıraktım yerine farid farjad dinliyom :D
-
Konu açıldığından beri dünden beri yani 10 tane sigara içtim normalde günde 2 paket içiyorum.Akşama kadar 3 tane daha içmeyi planlıyorum azalttım gibi :|
-
sigara pahalı oldu diye bırakılıcak bişey değil ki..
kaçak gürcü malbuşları var 4.5 lira. winston içerken birden malbuşa terfi ettim. buruk bi sevinç yaşıyorum.
-
LostDream bunu yazdı:
sigara pahalı oldu diye bırakılıcak bişey değil ki..
kaçak gürcü malbuşları var 4.5 lira. winston içerken birden malbuşa terfi ettim. buruk bi sevinç yaşıyorum.
-----------------------------kaçak sigara içemıyorum okuldayken 1 ay a yakın prestij içtim ve boğazımdaki acıyı sen düşn ekstra olarak sürekliliği bulunan bir öksürük
o yüzden el kol bağlı bırakıcaz artık
çalışmıyorum sorunda burda zaten :)
çalışsam neyse lafını etmem bile lakin yattıgım yerden çok gelr bana