Haydi TBT Sigarayı Bırakıyoruz
-
(13 yıldır paket taşıyorum tiryakiyim )
15 gün önce azaltmaya başladım kendimce bir plan yaptım
1. saat sınırı koydum kendime ilk olarak 2 saat dolmadan sigara yakmadım
2,5 saate çıktım (baya bi kasıyor canın istediğinde içmemek )
2. içmemek için kendimi kandırmanın yolunu arıyordum sigara zammı üstüne iyi geldi
3. akşam 21:00 dan sonra sigara yok sabah 09:00 kadar (en zoru bu )
4. yemekten sonra kesinlikle içmicem dedim
5. günde 5 defa diş fırçalıyorum , naneli şeker , günde 6-7 bardak su içiyorum , yemeği 2 öğüne düşürdüm
Sonuç:
15 gün geçti hala sigara içiyorum
bu sabah 9:30 da 1 sigara içtim saat 13:00 hala yakmadım yavaş yavaş sıkıştırmaya başladı (benim için iyi bi süre)
ne işe yaradı yaptıkların derseniz pazartesi aldığım sigara paketi hala bitmedi.
korkunç karnım ackıyor.
BEN BU XOKU BIRAKICAM KOYDUM KAFAYA ama bugün ama yarın BIRAKICAM .
-
böyle bir derdim yok çok şükür
-
tek dostum o benim :|
-
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------
(13 yıldır paket taşıyorum tiryakiyim )
15 gün önce azaltmaya başladım kendimce bir plan yaptım
1. saat sınırı koydum kendime ilk olarak 2 saat dolmadan sigara yakmadım
2,5 saate çıktım (baya bi kasıyor canın istediğinde içmemek )
2. içmemek için kendimi kandırmanın yolunu arıyordum sigara zammı üstüne iyi geldi
3. akşam 21:00 dan sonra sigara yok sabah 09:00 kadar (en zoru bu )
4. yemekten sonra kesinlikle içmicem dedim
5. günde 5 defa diş fırçalıyorum , naneli şeker , günde 6-7 bardak su içiyorum , yemeği 2 öğüne düşürdüm
Sonuç:
15 gün geçti hala sigara içiyorum
bu sabah 9:30 da 1 sigara içtim saat 13:00 hala yakmadım yavaş yavaş sıkıştırmaya başladı (benim için iyi bi süre)
ne işe yaradı yaptıkların derseniz pazartesi aldığım sigara paketi hala bitmedi.
korkunç karnım ackıyor.
BEN BU XOKU BIRAKICAM KOYDUM KAFAYA ama bugün ama yarın BIRAKICAM .
-
babamda olsa çalışmadıgım yerdne bana ayda 200 lira haybiyeden para vermez... öyle böyle bırakılcak hacı
-
Hayatımın en büyük yanlışlarından birisi sigaraya başlamaktı bırakmak için çok uğraştım ama halen bırakamadım.Dar gelirli bir öğrenci olarak ekmek almadım sigara aldım makarna almadım sigara aldım sabah ilk kalktığımda sigara içtim yatarken sigarayla yattım kendime acıyorum ama bırakamıyorum.
-
Aytekinet bunu yazdı:
Hayatımın en büyük yanlışlarından birisi sigaraya başlamaktı bırakmak için çok uğraştım ama halen bırakamadım.Dar gelirli bir öğrenci olarak ekmek almadım sigara aldım makarna almadım sigara aldım sabah ilk kalktığımda sigara içtim yatarken sigarayla yattım kendime acıyorum ama bırakamıyorum.
-----------------------------bırakabilirsin..
-
elin oğlu bırakyorda sen neden bırakamıyorsun ?
-
Bulgaristandan premiere getirebilirim ucuz ve kaliteli sigara isteyene :) Ben bıraktım 35 gün falan oluyor nefes almanın tadını çıkarıyorum.
-