Haydi TBT Sigarayı Bırakıyoruz
-
hoppala bırakıyormuyuz ne durumdayız
-
güzel ve sevndirici haber
bir kaç üye ben dahil sigarayı bırakmış bulunmakta
ve bir çok üyede sigarayı azaltmış durumda inşallah onlarda bırakıcak
ve bir kaç üyede düşünmekte :)
neden bnlardan biride siz olmayasınız ?
-
"boş işler uzmanı" sıfatınla bağdaşmayacak derecede mantıklı bi iş yapmışın lan :) :)
kampanyandan o kadar etkilendim ki sigarayı bırakmak için birazdan sigaraya başlıyorum :) :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
"boş işler uzmanı" sıfatınla bağdaşmayacak derecede mantıklı bi iş yapmışın lan :) :)
kampanyandan o kadar etkilendim ki sigarayı bırakmak için birazdan sigaraya başlıyorum :) :)
-----------------------------abi iyi düşün bence içme :|
-
bu aralar çok niyetliyim kendimi deniyorum 12 saat 18 saat vs tamam ama etrafımdaki herkes sigara içiyo gardımı düşürdüğüm an bitane yakıyorum ve geçmiş olsun :(
-
ultrAsker bunu yazdı:
bu aralar çok niyetliyim kendimi deniyorum 12 saat 18 saat vs tamam ama etrafımdaki herkes sigara içiyo gardımı düşürdüğüm an bitane yakıyorum ve geçmiş olsun :(
-----------------------------yanlış tercih
-
baya azalttım 2 pakete yakın içtigim oluyodu şimdiyse günde 2 3 tane içiyorum oda genellikle akşam piizinde yalnız bir türlü tamamen kesemedim :/
-
twiN35 bunu yazdı:
baya azalttım 2 pakete yakın içtigim oluyodu şimdiyse günde 2 3 tane içiyorum oda genellikle akşam piizinde yalnız bir türlü tamamen kesemedim :/
-----------------------------yapabilrsin hocam biraz daha istekli ol
-
sigara güzeldir arkdaslar yalnız olan önemli istettirdiğinde değil istediğinde içmek
-
adamgibi bunu yazdı:
sigara güzeldir arkdaslar yalnız olan önemli istettirdiğinde değil istediğinde içmek
-----------------------------yanlışın var cesim abi =))
hiç içmemek lazım