Haydi TBT Sigarayı Bırakıyoruz
-
bırakmak isteyen arkadaşları destekliyorum...sigara nedeniyle kanser olup gırtlakları alınmıs insan fotoları isterlerse paylasıp onları da tiksindirebilirimmm
-
Bi ara bende ay bıraktım ne güzel içmiyordum, sonra şeytan parmakladı al bi paket arada canın istediğinde iç diye ilk başta günde 1-2-3-4-5-6 derken baktım başlamışım şuan günde 2 pakete yakın sigara içiyorum.Nikotin vücuttan atıldıktan sonra fizyolojik olarak istemiyorsunuz ama psikolojik olarak istiyorsunuz.
Bırakmayı düşünen arkadaşlar benim gibi şu paket bitsin bırakıcam derseniz.Benim paket gibi yıllarca bitmez o paket...
*Harbiden bu sefer paket bitince bırakmayı düşünüyorum :D
-
kaçak fiston 4 tl parli 6 tl vay amk kaçakların bile fiyatı artmış
-
ben sigaraya puffy diyorum daha sempatik geliyor bu sayede içmeye devam ediyorum sigara çok kroca geliyor
puffy
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
ben sigaraya puffy diyorum daha sempatik geliyor bu sayede içmeye devam ediyorum sigara çok kroca geliyor
puffy
-----------------------------o zaman bırak puffy ni de rahat et bence :))
-
Kolay gelsin
-
Sigarayı bırakın ve maaşınıza minimum 300-400 lira zam yapın!
-
26 yaşına geldim sigara gibi bir derdim olmadı neyse ki, koca yılda 2-3 paket içerim ama hiçbir zaman bağımlı olmadım, size kolay gelsin.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
puffy
-----------------------------Allahıım Allahımmm :D :D
puffyy :D asdaasd :D
-
2 hafta önce ha marlboro içmişim ha şimdi winston içmişim :D sokayım hacı :D bıraktım 2 gün oldu :D
hastalandım amk. sigarayı bırakınca yataklara düştüm a.q