Haydi TBT Sigarayı Bırakıyoruz
-
aytekinet hoca sen kesin bırak ya :)
-
liseden beri içerim eczanede çalışıyorum sorun yoktu para sıkıntısı yani sonra kazandık burayı geldik a.k para yetişmiyo gidip bi porsiyon yemeklik para varken durum yiyoruz aç kalıyoruz kalanı ile sigara karar verdim zaten 5 gün sonra memlekete gidiyorum anne bırakmamı çok istiyo üzülüyo orada ilk günden direk bırakacam ev arkadaşları ile anlaştık zaten komple bırakıyoruz ve evde içmek isteyene de müsaade etmiyoruz bekle yaso geliyorum :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
liseden beri içerim eczanede çalışıyorum sorun yoktu para sıkıntısı yani sonra kazandık burayı geldik a.k para yetişmiyo gidip bi porsiyon yemeklik para varken durum yiyoruz aç kalıyoruz kalanı ile sigara karar verdim zaten 5 gün sonra memlekete gidiyorum anne bırakmamı çok istiyo üzülüyo orada ilk günden direk bırakacam ev arkadaşları ile anlaştık zaten komple bırakıyoruz ve evde içmek isteyene de müsaade etmiyoruz bekle yaso geliyorum :D
-----------------------------bekliyorum veysoo koşş :|
-
ogrenciyim gun de yanlizca 2 dal iciyordum. zam geldi aq paket bitince 3 gundur almadim . karar verdim almayacamda 10 gunde bir malbora touch almak pahali geldi alamiyorum S
-
tiryaki olanların yapabilceği en mantıklı şey tütün satın alıp makinada sarmak, çok ucuza geliyor. 6.50 tl nerede 1.50 tl nerede.. bizi bu hale düşüren devlet utansın
-
suspicious bunu yazdı:
tiryaki olanların yapabilceği en mantıklı şey tütün satın alıp makinada sarmak, çok ucuza geliyor. 6.50 tl nerede 1.50 tl nerede.. bizi bu hale düşüren devlet utansın
-----------------------------hepiciğine zam gelmiş hoca :'(
-
bugunu atlattık çok şükür :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------bugunu atlattık çok şükür :)
takipteyim görücez bakalım :D -
pirax bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
bugunu atlattık çok şükür :)
takipteyim görücez bakalım :D
-----------------------------saçma sapan işlere girştim :D
-
HeadBanger bunu yazdı: