Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..
-
http://img227.imageshack.us/my.php?image=24hd.jpg Bindirilmiş kıtalar bu olsa gerek xD
-
adam süper ordu kurmuş kendisine anasını satim.. sanki tüm almanyayı ordu yapmış ipnetor :D
-
güzel paylaşım çok saol
-
o orduyla savaşı kaybeden zihniyeti zkyim
-
bence o resimlerdeki daha ordunun tamamı da değil.çünkü adam tüm sınırları vs...vs.. bölgeleri tehlikeye atıp tüm askerleri bi bölgeye çekemez , olabilemez :|
-
su anda almanyada hitler benzeri bir rejim olsa ilk göte gelcek olanların almanyadaki Türkler olacagınıda biliorsunuz değilmi?Bunu 3 ay almanyada yasamıs biri olarak sölorum buradan atıp tutmuyorum...
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
hacı bu ordu resimleri ne yha öle :S abi bu hitleri nası dewirdilerr :S
-----------------------------
Nasilmi? Yürekle,Cesaretle,Inancla!
Kimmi? Sovyetlerin Kizil Ordusu!
;) -
hitler i kızıl ordumu devirdi :D:D ingilizler fransızlar amerikanlar sovyetler devirdi oda biraz zor oldu :D
adamın eiffel tower ın önünde çekilmiş fotosu var böyle bi taşak varmı...böyle bi hitler fanlıgım yoktur ama adam dönemin en güçlüsüydü ve duman etti ortalıgı sonradan kendide duman oldu ama olsun :D
gerçi fransanın askeri bakımdan pek bi faydası olmamıştır abd ye ing ye sovyetlere...
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hitler i kızıl ordumu devirdi :D:D ingilizler fransızlar amerikanlar sovyetler devirdi oda biraz zor oldu :D
adamın eiffel tower ın önünde çekilmiş fotosu var böyle bi taşak varmı...böyle bi hitler fanlıgım yoktur ama adam dönemin en güçlüsüydü ve duman etti ortalıgı sonradan kendide duman oldu ama olsun :D
gerçi fransanın askeri bakımdan pek bi faydası olmamıştır abd ye ing ye sovyetlere...
-----------------------------fransanın hiç bi katkısı olmadı desek daha doğru olur . fransa ozamanda konuştu aynı bu zamanda konuştuğu sadece konuşuyorlar . yaptıkları en iyi iş tarihede baktığımızda franzılar en kaypak ülkedir.
ayrıca feneriste de katılıyorum . bkz. metal fırtına 3. dünya savaşı okuyun . almanlar türkleri öldürüolar . nazizim yeniden doğarsa ilk katledilecek olan Türklerdir .yani buda bi 3. dünya savaşı demektir .vs vs.
-
rusya yeni bir hitlere layık olmaya çalışıyor gibi yeni nazi ordusu ruslar olacağını düşünüyorum