folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..

Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    RedMILITAN bunu yazdı:
    -----------------------------

Türkiye Cumhuriyeti Atatürk tarafindan ilan edilmistir.
    Türkiye Halklari olarak cumhuriyeti savunuyoruz.
    Sana anayasamizdan alintilar yapacagim:

X.  Kanun önünde eşitlik

MADDE 10. – Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.

(Ek: 7.5.2004-5170/1 md.)Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.

Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.

Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.

---------------------------

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

Siyasî Haklar ve Ödevler

I. Türk vatandaşlığı

MADDE 66. – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.

Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.)

Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir.

Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz.

Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz.

-------------------------

Ayrica Atatürk Ilkleri söyle buyurur:
    Temel İlkeler

Cumhuriyetçilik,
    Milliyetçilik,
    Halkçılık,
    Devletçilik,
    Laiklik,
    İnkılapçılık.

Bütünleyici İlkeler
    Milli egemenlik
    Milli bağımsızlık
    Milli birlik, beraberlik ve ülke bütünlüğü
    Yurtta sulh, cihanda sulh
    Çağdaşlık
    İnsan ve İnsanlık sevgisi
    Akılcılık, bilimcilik, gerçekçilik

Simdi otur tekrar düsün hangimiz terörist?
    Hangimiz ülke bütünlügünü savunuyor,hangimiz cumhuriyete ve atatürk ilkelerine daha cok bagli?

Bak şu militana! lan ortalığı toz bembe ettin len!!

hagi gel seninle biraz KOMİNİST EVLERDEN bahsedelim!adanada özellikle BEYAZ EVLER civarında onlarca ev! ne evi? ÖZGÜRLÜK VE DAYANIŞMA evleri!!!!!!!!!

aaaa

nerden biliyom dersen??  şşşşşşttt! burasını karıştırma! ben böyle şeylere eh biraz dikkat ederim :Dve bu arkadaşlarla kimlik konusunda yoğun bi ilgim var :D :D :Dnasıl derler halk arsında? ispiyonlamak mı? yok canım ben gerçekten vatanımı seven bi kişiyim:Dyok yok VATANSEVER değil!!  anadolu insanıyım! medya bunlara fethullahçı diyo!! VEYA  nurci  :)

ırkçı türk kardeşlerime;

ırkçılığın faydası yok! Akıllı ve soğukkanlı olmanın çok faydası var ;)ben arnavutum yani Akifin torunuyum! yani katıksız TÜRK OĞLU TÜRKÜM!Ama bu benim aklımı baştan almamalı!

ne yapmalıyız??

bu vatanın ekmeğini yiyip, suyunu içip yine büyük bi küstahlıkla bu vatana ihanet eden bu sırtlan sürüsünü iyice tespit etmeliyiz ki  yüce devletimizin yetkili organları zamanı gelince bu arkadaşlar hakkında bi şeyler düşünebilsin!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Hala anlamıyosunuz,onların ırkçılıktan katettikleri şey biyolojik değil :) tutturmuşsunuz ben şöleyim böleyim.sen kendini Türk hissediyo musun?ona göre davranıyo musun?bitti Türk ırkındansın.fmk olsn,lemuria olsun bundan bahsediyorlar..
    böyle olmayan sktrsn diyolar,çok ta doğru söylüyorlar :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

öööf öf size laf yetiştirende suç! yaw tamam kardeş türksün ama türküm diye ortalıkta dolaşmak bize bi fayda sağlamıyo!türk devletinin bekasına yönelen tehditlere karşı bi emek sarf ettikçe türksün. bilmem anlata bildim mi!!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek

vakti geldiginde kırılan dişlinin yerini alcak olan yeni dişlinin parcaları temellerinde tutup kadırdıgı ideolajinin yıkılmaz mekanizması altnda kalıcak yer asılacak adam sallandrılımadık direkte köpek soylu kalmıcak oldugundan sizin tek careniz moskova sokaklarında yoldaşlarınızla sevişmek olucak ırkcılıgın yukselen bir deger olmaktan cıkıp sadece amac vaya arac olacagı gunlerin yaklasıtgını aktif bir siyaset yasantısı olan bilir kapasitenin gun gectikce katlandıgını ideolajinin savunucuları ve yandaslarının topladıgı guc kısa zamanda acıga cıkacak bunu sadece ben yasadıgım cevrede görebiliyorsam diger illerde ilcelerdeki potansiyeli hayal bile edemem sistematik bir yokedişin sadece ve sadece ırkların aralarında cıkar ilişkilerin dogrulrultusunda bir cıkmaz yasanırsa ortaya konur ve uygulanır aksi halde ırklar birbiri aralarında bulunan cesitli cıkarlar sonucu uyumla yasayabilir ama bu uyum sadece ve sadece keskin hatlarla ayrılarak yapılabilir tabi bu önermenin gecerliligi 20-30 sene once yok olmustur bunu yok edenler asil turk kanını tasıyanlar olmadıgı gibi bunun suclusuda onlar olamaz cezasını cekicek olanlar o cezanın olusmasına zemin hazırlayanlardır ozaman ustun ırkın tassaklarının kac tane oldunu merak eden arkadaslar bunu acı içinde ögrenebilir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    RedMILITAN bunu yazdı:

Türkiye Cumhuriyeti Atatürk tarafindan ilan edilmistir.
    Türkiye Halklari olarak cumhuriyeti savunuyoruz.
    Sana anayasamizdan alintilar yapacagim:

X. Kanun önünde eşitlik

MADDE 10. – Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.

(Ek: 7.5.2004-5170/1 md.)Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.

Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.

Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.

---------------------------

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

Siyasî Haklar ve Ödevler

I. Türk vatandaşlığı

MADDE 66. – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.

Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.)

Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir.

Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz.

Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz.

Ayrica Atatürk Ilkleri söyle buyurur:
    Temel İlkeler

Cumhuriyetçilik,
    Milliyetçilik,
    Halkçılık,
    Devletçilik,
    Laiklik,
    İnkılapçılık.

Bütünleyici İlkeler
    Milli egemenlik
    Milli bağımsızlık
    Milli birlik, beraberlik ve ülke bütünlüğü
    Yurtta sulh, cihanda sulh
    Çağdaşlık
    İnsan ve İnsanlık sevgisi
    Akılcılık, bilimcilik, gerçekçilik

Simdi otur tekrar düsün hangimiz terörist?
    Hangimiz ülke bütünlügünü savunuyor,hangimiz cumhuriyete ve atatürk ilkelerine daha cok bagli?

Atatürk'ün nutukta kominizm zehirli bir yılandır görüldüğü yerde başı ezilmelidir dediğini de biliyorsundur herhalde

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clinique
    clinique's avatar
    Erkek
    oobaaa bunlardan dünyanın 3 yıllık sabun ihtiyacı çıkar bea:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

clinique bunu yazdı:
    oobaaa bunlardan dünyanın 3 yıllık sabun ihtiyacı çıkar bea:D
    ----------------------------

O sabunlarla nası otz bir çekilir:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    fmk ve lemura sizlere hak vermeden rahat etmicem verdim gitti (: yanlız arkadaslar hitler devri bildiğiniz üzere bitmiştir. bir ornek olarak alınabilir ama artık türklerin almanlarla hiçbir dostluğu olamaz. çünkü almanlar bize ihanet etmiştir. direkt olarak sabancı saldırısının arkasında almanya vardır ve daha bir çok iç meselemizde. ekonomimizin içine sıcan almanyadır ve pkk ya en çok yardım yapan ülkedir. sizce neden ?? bi düşünün derim. biz nasıl ki 2. dünya savaşından sona toprak bütünlüğü için resti çektik sattık, onlar da ekonomileri için bizi ziktiler.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

mc_rapier bunu yazdı:
    ben III.Reich'ın doğal sınırlarına ulaştığını düşünüyorum . Kuzey Afrika ' nın ve Avrupa 'nın reich a katılmasından sonra . orduda bir çözünme başladı . güneyde el alamein e doğu da stalingrad a kadar ilerlediler .  fmk arkadaşıma katılıyorum . generalleri tarafından ihanete uğradı bir kaç generali ni de küçük düşürdüğü okuduğumu hatırlıyorum . generalleriyle de arası açıldığında . birer birer kolları kırıldı .  Çöl tilkisi Erwin Rommel  en sadık generallerinden birisiydi . bir kaç taktik geri çekilmesi hitleri mutsuz etti . Führer ' in generalleriyle arasının açılması çok önemli bir sebeb..

führerin generallerle arasının açılmasının sebebi nedir?

adolf hitler o kadar zeki biriymiş ki zekilikten delirmiş adam . kısacası hitler harita üzerinde olmayan orduları yönlendiriyordu yani tabiki generalleride ona efendim öyle bir ordu yok diyordu . fakat  führer tartışma istemioyrum dediğinde hepsi susmak zorunda kalırdı.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:

almanların Türkleri hala sevdiğini düşünüosan bosuna yasamıssın buca sene

Türkiyeden almanyaya işçi göçü hitler zamanında yoktu dolayısıyla almanyada cok az miktarda Türk vardı ve bir cogu gelir düzeyi yüksek insanlardı.Ancak 60 lardan itibaren işçi alımına baslayınca burda maddi durumu oldukca kötü olan genelde işçi sınıfı türkler almanyaya gitti ve ordaki sosyal hayatı dahi degiştirdiHatta alman devleti çimlerde Türklerin mangal yakmaması için bir çok yerdeki uyarılarını Türkçe yazdı

bunun yanında

Alman hükümeti cocugu olan ailelere cocuk yardımı yapmaktadır.Su an tam hatırlamıorum ama 300 euro civarı br yardım.Bunu sömürmek isteyen türkler hem daha cok cocuk yapmaya basladı hemde meleketten getirilen yegenler es dost cocukları vs ler kendi cocukları gibi gösterildi ve alman ekonomisinin ebesini ziktiler her aile 10 cocuk gösterir oldu.Büyüyen bu cocuklar işsiz yetiserek işsizlik sigortası almaya basladılar ve calısmadıkları halde hükümetten para aldılar ve yine ekonomiye darbe vurdular.

ayrıca mc donaldsta otururken Türkce konusmamdan dolayı yan masadan bana hamburgerden ekmek koparıp atan orospu cocuklarıda nazi zihniyetinin Türkleri ne kadar sevdigi hakkıında yeteri bilgi almama sebep oldu.

ayrıca sen nie alman milliyetciliği ile övünüorsun?Sen Türksün gurur duyacaksan Türk Milliyetçiliği ile gurur duy.yoksa senin yaptıgına el sikiyle gerdege girmek denir.

Ayıra Stalinde kızıl ordu hitlerin eline vermiştir

ve son olarak yine tezimi savunuorum bugün Nazi benzeri bi rejim olsa almanya ilk siki tutanlar basta TÜRKLER olur bunun yanında pakistan ve lübnan gibi halklar olur cünkü müslümanlar almanyada HİÇ sevilmez

yazdıklarını okudumda tamamen bos konusmussun kusura bakma.. 

ancak böyle anlatılabilirdi a.k iyi yazmışın ayrıca fmk burdan bi hitler taraftarı olduğun anlaşılıyor neden hala Josepf Stalinin  hitlerin eline verdiğini kabullenmiyorsunuz .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 8687 Toplam Mesaj: 73