folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..

Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    -----------------------------
    LeonidaS bunu yazdı:
    fmk bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:
    su anda almanyada hitler benzeri bir rejim olsa ilk göte gelcek olanların almanyadaki Türkler olacagınıda biliorsunuz değilmi?Bunu 3 ay almanyada yasamıs biri olarak sölorum buradan atıp tutmuyorum...
    yıllarca almanyada yaşamış biri olarak atıp tutuyorsun diyorum .... arkadaşın biride metal fırtına isimli kitabı kaynak göstererek yorum yapmış :) nazi felsefesinde beyaz ırk üstündür türkler beyaz ırktır ve nazi felsefesinde türkler ile almanlar kardeştir 2. dünya savaşında türk kimliklerine almanlar tarafından üstün ırk mührü vurulmuştur..

ABD . ve İngiltere olmasaydı ruslar almanlarak karşı hiç bir üstünlük sağlayamazdı bana boş kominist destanları ile aval okumayın

sana şurdan bi hassie çeksem ayıp etmiş olurmuyum . ben rusları falan savunmuyorum. ayrıca sovietler birliği yanında ingilitere ve abd olmadanda çok iyi savaştı bkz.stalingrad kuşatması

http://tr.wikipedia.org/wiki/Stalingrad_Sava%C5%9F%C4%B1   sen bi oku şurayı

bu savaş sırasında sovietler birliği sadece ingilitereden yok denecek kadar az bir destek almıştır geri kalanları kendi mücadeleleri .

resmen kaybedilmiş bir savaşı taktikleri ve t-34 tankları ile kendi lehlerine çevirmişlerdir .yanlış anlamayın burda soviet propogandası yapmıyorum. ama belgere dayanan şeyleri anlatıyorum burda

Türk alman kardeştir diyorsun almanyada yaşadınmı ??. benim akrabalarımdanda almanyada oturanlar var . ellerinden gelse 1 kaşık suda boğacaklarını söylüyorlar. sende diyorsun ki nazi ve Türkler kardeştir . o kadar saçma birşey söylüyorsun ki eminim kendin bile inanmaşsındır bu söylediğine .

hani şu bazı insanların dedikler Türk-Alman Turan imparatorluğuna inanıyorsan bişi demiyorum .

2.dünya savaşı hakkında yazı belge makaleleri çok okurum .atıp tutmuyorum.

al buda wikipedide yazan bir yazı 

Bu sıralar ABD ise saldırıya uğramadıkça savaşa katılmama kararını titizlikle uygulamaktadır.Ne zaman ki Sovyet direnişi Nazizmi bertaraf eder işte o zaman Abd için savaş başlar! Ne yapıp edip Avrupa Sovyet Kızılordusu'ndan daha önce "kurtarılmalıdır"...

almanyada yaşadımğımı zaten söylemiştim  sen almanların sadece rus cepesindemi savaştığını ve tüm ordusunun ordamı olduğunu sanıyorsun okuduğun dökümanları tekrardan oku derim sana

tabikide sadece rus cehpesinde savaşmadıklarını biliyorum .  Alman ordularının polonyaya saldırdığı 1 Eylül 1939 tarihinde başlamıştır. bu savaştan sonra avrupada savaşlar başlamıştır fransa işgal edilmiştir sonrasında ise almanlar sovietlere saldırmıştır ondan sonra almanlar rusyadan çekilmeye başlayınca abd ve ingiltere devreye girmiştir ....(uzun olmasın diye afrika cephelerini yazmadım)

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    ben III.Reich'ın doğal sınırlarına ulaştığını düşünüyorum . Kuzey Afrika ' nın ve Avrupa 'nın reich a katılmasından sonra . orduda bir çözünme başladı . güneyde el alamein e doğu da stalingrad a kadar ilerlediler .  fmk arkadaşıma katılıyorum . generalleri tarafından ihanete uğradı bir kaç generali ni de küçük düşürdüğü okuduğumu hatırlıyorum . generalleriyle de arası açıldığında . birer birer kolları kırıldı .  Çöl tilkisi Erwin Rommel  en sadık generallerinden birisiydi . bir kaç taktik geri çekilmesi hitleri mutsuz etti . Führer ' in generalleriyle arasının açılması çok önemli bir sebeb..

ID no su 19140 olan mürid
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

almanların Türkleri hala sevdiğini düşünüosan bosuna yasamıssın buca sene

Türkiyeden almanyaya işçi göçü hitler zamanında yoktu dolayısıyla almanyada cok az miktarda Türk vardı ve bir cogu gelir düzeyi yüksek insanlardı.Ancak 60 lardan itibaren işçi alımına baslayınca burda maddi durumu oldukca kötü olan genelde işçi sınıfı türkler almanyaya gitti ve ordaki sosyal hayatı dahi degiştirdiHatta alman devleti çimlerde Türklerin mangal yakmaması için bir çok yerdeki uyarılarını Türkçe yazdı

bunun yanında

Alman hükümeti cocugu olan ailelere cocuk yardımı yapmaktadır.Su an tam hatırlamıorum ama 300 euro civarı br yardım.Bunu sömürmek isteyen türkler hem daha cok cocuk yapmaya basladı hemde meleketten getirilen yegenler es dost cocukları vs ler kendi cocukları gibi gösterildi ve alman ekonomisinin ebesini ziktiler her aile 10 cocuk gösterir oldu.Büyüyen bu cocuklar işsiz yetiserek işsizlik sigortası almaya basladılar ve calısmadıkları halde hükümetten para aldılar ve yine ekonomiye darbe vurdular.

ayrıca mc donaldsta otururken Türkce konusmamdan dolayı yan masadan bana hamburgerden ekmek koparıp atan orospu cocuklarıda nazi zihniyetinin Türkleri ne kadar sevdigi hakkıında yeteri bilgi almama sebep oldu.

ayrıca sen nie alman milliyetciliği ile övünüorsun?Sen Türksün gurur duyacaksan Türk Milliyetçiliği ile gurur duy.yoksa senin yaptıgına el sikiyle gerdege girmek denir.

Ayıra Stalinde kızıl ordu hitlerin eline vermiştir

ve son olarak yine tezimi savunuorum bugün Nazi benzeri bi rejim olsa almanya ilk siki tutanlar basta TÜRKLER olur bunun yanında pakistan ve lübnan gibi halklar olur cünkü müslümanlar almanyada HİÇ sevilmez

yazdıklarını okudumda tamamen bos konusmussun kusura bakma.. 

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ayrıca bütün nazilerde zamanında kendilerini cok pis sattığımızı bilir.

bkz:wikipedia

Alman ordularının Balkanları istilasının hemen ardından Alman hükümeti Türkiye'ye bir saldırmazlık anlaşması önermiştir. Hitler, devrin Türk başbakanı İsmet İnönü'ye gönderdiği kişisel mektubunda, Alman ordularının Türk sınırlarına 85 km.den daha fazla yaklaşmayacağı garantisini kişisel olarak verdiğini belirtmektedir.

İzleyen yıllar, Müttefiklerin Türkiye'nin kendi cephelerinde savaşa girmesi konusunda baskılarının giderek arttığı yıllar olmuştur.

2 Ağustos 1944 tarihine kadar Türk yönetimi bu baskılara direnmiş, savaşın kaderinin belli olduğu tesbitiyle Müttefiklerle anlaşmaya yönelmiştir. Almanya ile ve hemen ardından Japonya ile tüm diplomatik ve ekonomik ilişkilerini kesme kararı alan Türk yönetimi, Müttefik liderleri Şubat 1945’te toplanan Yalta Konferansı’nda, yeni kurulacak Birleşmiş Milletler’e yalnızca 1 Mart 1945 tarihine kadar Almanya’ya savaş açmış ülkelerin katılmasını içeren bir karar almaları üzerine, 23 Şubat 1945'te Almanya’ya savaş ilan etmiştir.

Kuşkusuz göstermelik bir karardır bu, Almanya yenilmiştir ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir çatışmaya girmesini gerektiren bir durum yoktur.

Tüm bunlardan sonra hala nazi ve Türklerin kardes olduunu sölicek olan varsa cok pis gülerim söliym :D 

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    general marshall yardımı için atılan bir imzaydı . müttefiklerle aramızı iyileştirmek için bir nevî Avrupa'ya açılmanın ilk yolu. savaş açmaktı. 50 lerdeki thompson silahlarımız ve ciplerimiz amerikalilardan savaş yardımı olarak geldi .

ID no su 19140 olan mürid
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

dunyahali bunu yazdı:
    hacı bu ordu resimleri ne yha öle :S abi bu hitleri nası dewirdilerr :S

kışın ortasında rusya ya saldırırsan yolda tankların donunca bise yapamassın tabi xD

ama tanklar donmasa rusya onlarındı . . . 

sadece yanlıs mewsim xD 

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    RedMILITAN bunu yazdı:
    fmk bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:
    su anda almanyada hitler benzeri bir rejim olsa ilk göte gelcek olanların almanyadaki Türkler olacagınıda biliorsunuz değilmi?Bunu 3 ay almanyada yasamıs biri olarak sölorum buradan atıp tutmuyorum...
    yıllarca almanyada yaşamış biri olarak atıp tutuyorsun diyorum .... arkadaşın biride metal fırtına isimli kitabı kaynak göstererek yorum yapmış :) nazi felsefesinde beyaz ırk üstündür türkler beyaz ırktır ve nazi felsefesinde türkler ile almanlar kardeştir 2. dünya savaşında türk kimliklerine almanlar tarafından üstün ırk mührü vurulmuştur..

ABD . ve İngiltere olmasaydı ruslar almanlarak karşı hiç bir üstünlük sağlayamazdı bana boş kominist destanları ile aval okumayın

o taraftan bu taraftan alinti yapmayi cok seven birisisin,bi baksana bakalim, kizil orduya abd ve ingiltereden ne gibi destekler yapilmis. maddi ve manevi olarak.sayisal olarak yaz bakalim. iddiaya giriyorum kendin utanacaksin :)

ayrica ne sacmaliyorsun? ben almanyada yasiyorum,naziler türkleri cok seviyorlar saniyorsun sanirim?
    en cok saldirdiklari türkler,filistinliler,lübnanlilar dikkatini cekerim bunlarin hepsi beyaz irklilar :)

senle siyah ile beyaz arasındaki fark kadar fikir ayrılığımız var doğal olarakda yaşananlara hayata ve olaylara bakış açımızda çok farklı ben ırkcı bir insanım senin gibiler ile aynı yerde durmaya dahi tahamül edemem . ben nazi felsefesini savunan birisiyim ve alman hayranı felan değilim sadece türklerden başka hangi ırkı seversen diye sorarsan almanlar derim ... nazi felsefesi almanlara mal edilmemeli başka bir konudada dediğim gibi bu felsefenin en meşhur insanı hitlerdir onada yakınlığım burdan gelir.şahsi olarakda nefret etiğim milletler arasında senin hayran olduğum ruslar gelir ben şefaf demokrasiye halkların kardeşliğine felan inana birisi değilim yeri geldiğinde Türk ırkının menfaatı için almanları dahi harcarım . bu sebeden nasıl bir kişiliğe sahip olduğum beyninde şekillenmiştir . senin gözünde ben dar görüşlü cahil ve faşişst biriyim doğrusu umrumda bile değil ne düşünürsen düşün  ama düşüncelere açık şu sitede olayları kişiseleştirme kırmızı militan kimin ne mal olduğu ortada zaten

edit : imzandaki WWW.KOMUNIST.EU siteyi ziyaret ettim site senin ise bir eleştiri yapmak istedim saygıdeğer kominist  keşke bir türk bayrağı veya atatürk resmi felan olsa sitedende daha iyi olurdu yani senin hakkındaki terörist düşüncemden daha ziyade harbiden kominist diye bilirdim dediğim jpg ler olsaydı ama ne olduğu ortada

ilk olarak zekani baska bir konuda tekrardan ispatladigin icin tesekkür ederim :)
    normalde ego tatmin gibi bir zevkim yoktur,ama seni habire alt etmek nedense beni iyice zevklendiriyor.
    LeonidaS sana wikipediadan alinti yapmis. sen ise ne diceni sasirip cok ayri bir mevzuya girmissin.
    hani abd ve ingiltere olmasaydi kizil ordu yenilirdi?
    neden daha iki mesaj ötesinde siddetle savundugun bir fikirinden simdi kaymak gibi kayiyorsun?
    ayrica bana vermis oldugun cevap alinti olmadigindan epey karman corman birsey olmus :D)
    sen en iyisi alinti yap yani daha düzgün cümleler oluyor en azindan.
    bu arada site ha benim ha degil? sanane?
    ayrica atatürk hakkinda öneri yapmak sanami düsmüs? hitler ve nazizm konularindan fazla atatürkcülükle ugrassan gam yemicemde,bide kalkip bu konuya atlamissin ya neyse...

yazmaya devam et lütfen :))
    cok hos oluyor :)

mein liebster möchtegern nazi ;)

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    baslıgın Ataturkun ordusu ve Türk posterleri olmasını isterdim acıkcası ama genede ilgilisi olabiler eyw..

NesTo | same shit diffirent asshole
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-PsychoPhat
    By-PsychoPhat's avatar
    Erkek
    bu konunun buralara çekilmemesi gerekirdi :|

piknikte kebap şart değil amk.mangal yapan eller kırılsın.pizza yiyin onun yerine a.k.ormanları tehlikeye atmayın huleyn..ayrıca 1 gün de sıçmaın , 70 milyon 1 gün boyunca sıçmazsa hayvan gibi su tasarrufu sağlanır..(ciddiyim lan şaka yapmıyom)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    LeonidaS bunu yazdı:
    ultrAsker bunu yazdı:

hitler i kızıl ordumu devirdi :D:D ingilizler fransızlar amerikanlar sovyetler devirdi oda biraz zor oldu :D

adamın eiffel tower ın önünde çekilmiş fotosu var böyle bi taşak varmı...böyle bi hitler fanlıgım yoktur ama adam dönemin en güçlüsüydü ve duman etti ortalıgı sonradan kendide duman oldu ama olsun :D

gerçi fransanın askeri bakımdan pek bi faydası olmamıştır abd ye ing ye sovyetlere...

fransanın hiç bi katkısı olmadı desek daha doğru olur . fransa ozamanda konuştu aynı bu zamanda konuştuğu sadece konuşuyorlar . yaptıkları en iyi iş tarihede baktığımızda franzılar en kaypak ülkedir.

ayrıca feneriste de katılıyorum . bkz. metal fırtına 3. dünya savaşı okuyun . almanlar türkleri öldürüolar . nazizim yeniden doğarsa ilk katledilecek olan Türklerdir .yani buda bi 3. dünya savaşı demektir .vs vs.

hitleri kimse deviriemedi hitler kendi kendini devirtti... hitlerin kendisinin soyledigi gibi rusyaya igrebilseydim beni kimse deviremezdi dedi.. hitler rusyaya girmesi icin iki yol vardi birincisi karadenizin altindan Turkiye den ikincisi ise karadenizin ustunden girmekti..

hitler karadeniz altinda Turkiye gibi yeni kurulmus ve fazla tehlikesi olmayan bir ulkeyi sonrada halledebilirdi ve oncelikli olarak rusya ile ugrasmasi lazimdi... hitler turkiyeden girmekten vazgectigi icin karadeniz ustunden rusyaya girmistir volswagen in yapimi bu doneme denk gelir... rusyanin sogunda savasamayan alman askerleri hastalikdan dolayi geri cekilmek zorunda kalmistir boylece o gordugunuz meshur ordu rusya sinirlarinda soguga dayanamadigi icin heba olmustur...

TR den girmis olsa idi... hitlerin yapabilcegi cok basitti savas alani cok genisliyecekti ve ordunun tamammi verilmli bir sekilde kullanilabilirdi... ayrica sscb ye en yakin ve en sicak bole turkiye idi... hitler kendi yaptigi bu hatasini kendiside kabul etmistir once turkiyeyi almaliydim demistir...

peki hitler TR yi alsa ne olurdu o kocaman ordu butun dunyanin hakimi olucakti hitlerle tek basina bas edebilcek bir ulke yoktu... rusya savasi kaybetmis olurdu boylece diger ulkelerin yaninda olamazdi...

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 8689 Toplam Mesaj: 73