Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
LeonidaS bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hitler i kızıl ordumu devirdi :D:D ingilizler fransızlar amerikanlar sovyetler devirdi oda biraz zor oldu :D
adamın eiffel tower ın önünde çekilmiş fotosu var böyle bi taşak varmı...böyle bi hitler fanlıgım yoktur ama adam dönemin en güçlüsüydü ve duman etti ortalıgı sonradan kendide duman oldu ama olsun :D
gerçi fransanın askeri bakımdan pek bi faydası olmamıştır abd ye ing ye sovyetlere...
-----------------------------fransanın hiç bi katkısı olmadı desek daha doğru olur . fransa ozamanda konuştu aynı bu zamanda konuştuğu sadece konuşuyorlar . yaptıkları en iyi iş tarihede baktığımızda franzılar en kaypak ülkedir.
ayrıca feneriste de katılıyorum . bkz. metal fırtına 3. dünya savaşı okuyun . almanlar türkleri öldürüolar . nazizim yeniden doğarsa ilk katledilecek olan Türklerdir .yani buda bi 3. dünya savaşı demektir .vs vs.
hitleri kimse deviriemedi hitler kendi kendini devirtti... hitlerin kendisinin soyledigi gibi rusyaya igrebilseydim beni kimse deviremezdi dedi.. hitler rusyaya girmesi icin iki yol vardi birincisi karadenizin altindan Turkiye den ikincisi ise karadenizin ustunden girmekti..
hitler karadeniz altinda Turkiye gibi yeni kurulmus ve fazla tehlikesi olmayan bir ulkeyi sonrada halledebilirdi ve oncelikli olarak rusya ile ugrasmasi lazimdi... hitler turkiyeden girmekten vazgectigi icin karadeniz ustunden rusyaya girmistir volswagen in yapimi bu doneme denk gelir... rusyanin sogunda savasamayan alman askerleri hastalikdan dolayi geri cekilmek zorunda kalmistir boylece o gordugunuz meshur ordu rusya sinirlarinda soguga dayanamadigi icin heba olmustur...
TR den girmis olsa idi... hitlerin yapabilcegi cok basitti savas alani cok genisliyecekti ve ordunun tamammi verilmli bir sekilde kullanilabilirdi... ayrica sscb ye en yakin ve en sicak bole turkiye idi... hitler kendi yaptigi bu hatasini kendiside kabul etmistir once turkiyeyi almaliydim demistir...
peki hitler TR yi alsa ne olurdu o kocaman ordu butun dunyanin hakimi olucakti hitlerle tek basina bas edebilcek bir ulke yoktu... rusya savasi kaybetmis olurdu boylece diger ulkelerin yaninda olamazdi...
-----------------------------off size hiç birşey demiyorum . yani sen diyorsun ki hitlerin savaşı kaybetmesinin tek sebebi aşırı soğuktu . eminim sende bir hitler taraftarısın propogandasınıda yanlış yaptığını düşünüyorum . bkz. vikipedide verdiğim konuya orda dikkat edersen almanya belli bir süre rusyanın bayağı bir üstüne gitmişti fakat sovietlerin üstün taktikleri sonucu (satürn ve uranüs operasyonları) almanları def etmiştir ülkeden senin söylediğin soğuk sadece bir züğürt tesellisidir
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Hala anlamıyosunuz,onların ırkçılıktan katettikleri şey biyolojik değil :) tutturmuşsunuz ben şöleyim böleyim.sen kendini Türk hissediyo musun?ona göre davranıyo musun?bitti Türk ırkındansın.fmk olsn,lemuria olsun bundan bahsediyorlar..
böyle olmayan sktrsn diyolar,çok ta doğru söylüyorlar :D
-----------------------------hoca biz zaten fmk olsun redmilitan olsun fenerist ben sen .... olalım hepimiz Türk olduğumuzla gurur duyuyoruz ve kabul ediyoruzda yani bizim burda yaptığımız sadece polemiktir . yoksa hiç birimiz Türklüğümüzden taviz vermeyiz. bizim bunları yazmaktaki amacımız fikirklerimizi anlatmak ... umarım ne demek istediğimi anladın
saygılar Leo