folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..

Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    su anda almanyada hitler benzeri bir rejim olsa ilk göte gelcek olanların almanyadaki Türkler olacagınıda biliorsunuz değilmi?Bunu 3 ay almanyada yasamıs biri olarak sölorum buradan atıp tutmuyorum...
    yıllarca almanyada yaşamış biri olarak atıp tutuyorsun diyorum .... arkadaşın biride metal fırtına isimli kitabı kaynak göstererek yorum yapmış :) nazi felsefesinde beyaz ırk üstündür türkler beyaz ırktır ve nazi felsefesinde türkler ile almanlar kardeştir 2. dünya savaşında türk kimliklerine almanlar tarafından üstün ırk mührü vurulmuştur..

ABD . ve İngiltere olmasaydı ruslar almanlarak karşı hiç bir üstünlük sağlayamazdı bana boş kominist destanları ile aval okumayın

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:
    su anda almanyada hitler benzeri bir rejim olsa ilk göte gelcek olanların almanyadaki Türkler olacagınıda biliorsunuz değilmi?Bunu 3 ay almanyada yasamıs biri olarak sölorum buradan atıp tutmuyorum...
    yıllarca almanyada yaşamış biri olarak atıp tutuyorsun diyorum .... arkadaşın biride metal fırtına isimli kitabı kaynak göstererek yorum yapmış :) nazi felsefesinde beyaz ırk üstündür türkler beyaz ırktır ve nazi felsefesinde türkler ile almanlar kardeştir 2. dünya savaşında türk kimliklerine almanlar tarafından üstün ırk mührü vurulmuştur..

ABD . ve İngiltere olmasaydı ruslar almanlarak karşı hiç bir üstünlük sağlayamazdı bana boş kominist destanları ile aval okumayın

o taraftan bu taraftan alinti yapmayi cok seven birisisin,bi baksana bakalim, kizil orduya abd ve ingiltereden ne gibi destekler yapilmis. maddi ve manevi olarak.sayisal olarak yaz bakalim. iddiaya giriyorum kendin utanacaksin :)

ayrica ne sacmaliyorsun? ben almanyada yasiyorum,naziler türkleri cok seviyorlar saniyorsun sanirim?
    en cok saldirdiklari türkler,filistinliler,lübnanlilar dikkatini cekerim bunlarin hepsi beyaz irklilar :)

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

fmk +2892.... : )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    RedMILITAN bunu yazdı:
    fmk bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

o taraftan bu taraftan alinti yapmayi cok seven birisisin,bi baksana bakalim, kizil orduya abd ve ingiltereden ne gibi destekler yapilmis. maddi ve manevi olarak.sayisal olarak yaz bakalim. iddiaya giriyorum kendin utanacaksin :)

ayrica ne sacmaliyorsun? ben almanyada yasiyorum,naziler türkleri cok seviyorlar saniyorsun sanirim?
    en cok saldirdiklari türkler,filistinliler,lübnanlilar dikkatini cekerim bunlarin hepsi beyaz irklilar :)

senle siyah ile beyaz arasındaki fark kadar fikir ayrılığımız var doğal olarakda yaşananlara hayata ve olaylara bakış açımızda çok farklı ben ırkcı bir insanım senin gibiler ile aynı yerde durmaya dahi tahamül edemem . ben nazi felsefesini savunan birisiyim ve alman hayranı felan değilim sadece türklerden başka hangi ırkı seversen diye sorarsan almanlar derim ... nazi felsefesi almanlara mal edilmemeli başka bir konudada dediğim gibi bu felsefenin en meşhur insanı hitlerdir onada yakınlığım burdan gelir.şahsi olarakda nefret etiğim milletler arasında senin hayran olduğum ruslar gelir ben şefaf demokrasiye halkların kardeşliğine felan inana birisi değilim yeri geldiğinde Türk ırkının menfaatı için almanları dahi harcarım . bu sebeden nasıl bir kişiliğe sahip olduğum beyninde şekillenmiştir . senin gözünde ben dar görüşlü cahil ve faşişst biriyim doğrusu umrumda bile değil ne düşünürsen düşün  ama düşüncelere açık şu sitede olayları kişiseleştirme kırmızı militan kimin ne mal olduğu ortada zaten

edit : imzandaki WWW.KOMUNIST.EU siteyi ziyaret ettim site senin ise bir eleştiri yapmak istedim saygıdeğer kominist  keşke bir türk bayrağı veya atatürk resmi felan olsa sitedende daha iyi olurdu yani senin hakkındaki terörist düşüncemden daha ziyade harbiden kominist diye bilirdim dediğim jpg ler olsaydı ama ne olduğu ortada

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

hitler'in a.q adama olsa kıç kadar odada sevgilisi ve köpeğiyle intihar etmezdi...

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

abd ve ingiltere olmasaydıda almanlar rusyadan sag cıkamazdı. almanya ile rusya arasında saldırmazlık antlasması vardı ve bunun dahilinde ruslar sınıra bir yıgınak yapmadı ordusunu takviye etmedi. ancak hitler antlasmayı tek taraflı bozup saldırdı. Alman ordusu guclu bir ordu degildi sadece uyguladıgı savas doktrinini muazzam uyguluyordu. insan gucu ve hammaddeden yoksun ve gelismemis bir sanayii vardı. bunun karsısında sınırsız insan gucu ve muttefiklerden temin edebilecegi sınırsız hammadde olan rusya vardı. rusların puskurtme harekatı basladıgında almanların cephedeki tank sayısı kadar rusyanın gunluk tank uretimi vardı. insan gucunun sınırsız oldugunu zaten saymıyorum bile. 20milyon insan kaybetmiştir rusya ancak dokunmamıstır bile bu sayı onlara. sınırsızca gelen bir akın karsısında deil almanya hickimse duramazdı zaten. Almanya savası girdigi gun kaybetmiştir cunku savasa erken girmiştir. muttefiklerin sınırsız hammadde kaynaklarına karsın sınırlı kaynaklara sahipti. aynı sekilde insan gucu. almanların yanlıs muttefik secimleri, 3cephede birden savasmaları, hitlerin hatalı kararları, hicbir zaman deniz ustunlugunu ele gecirememeleri, hava ustunlugunu muttefiklere kaptırmaları, hedef-kapasite dengesinin duzgun kurulmaması almanların 2.dunya savasını kaybetmesinin onemli sebepleridir. ancak temel sebep belirttigim gibi hammadde-insan gucu-sanayii 3lusunun kısıtlı olması ve savasa erken girilmesidir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

sana şurdan bi hassie çeksem ayıp etmiş olurmuyum . ben rusları falan savunmuyorum. ayrıca sovietler birliği yanında ingilitere ve abd olmadanda çok iyi savaştı bkz.stalingrad kuşatması

http://tr.wikipedia.org/wiki/Stalingrad_Sava%C5%9F%C4%B1   sen bi oku şurayı

bu savaş sırasında sovietler birliği sadece ingilitereden yok denecek kadar az bir destek almıştır geri kalanları kendi mücadeleleri .

resmen kaybedilmiş bir savaşı taktikleri ve t-34 tankları ile kendi lehlerine çevirmişlerdir .yanlış anlamayın burda soviet propogandası yapmıyorum. ama belgere dayanan şeyleri anlatıyorum burda

Türk alman kardeştir diyorsun almanyada yaşadınmı ??. benim akrabalarımdanda almanyada oturanlar var . ellerinden gelse 1 kaşık suda boğacaklarını söylüyorlar. sende diyorsun ki nazi ve Türkler kardeştir . o kadar saçma birşey söylüyorsun ki eminim kendin bile inanmaşsındır bu söylediğine .

hani şu bazı insanların dedikler Türk-Alman Turan imparatorluğuna inanıyorsan bişi demiyorum .

2.dünya savaşı hakkında yazı belge makaleleri çok okurum .atıp tutmuyorum.

al buda wikipedide yazan bir yazı 

Bu sıralar ABD ise saldırıya uğramadıkça savaşa katılmama kararını titizlikle uygulamaktadır.Ne zaman ki Sovyet direnişi Nazizmi bertaraf eder işte o zaman Abd için savaş başlar! Ne yapıp edip Avrupa Sovyet Kızılordusu'ndan daha önce "kurtarılmalıdır"...

yani  müttefik kuvvetler sovietlerin savaşının son bulmasını beklemiş .kısacası abd ve ingiltere sandığın gibi sovietlere yardım etmemiş  .sovietlerin savaşının bitmesini beklemişlerdir

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    fmk bunu yazdı:

abd ve ingiltere olmasaydıda almanlar rusyadan sag cıkamazdı. almanya ile rusya arasında saldırmazlık antlasması vardı ve bunun dahilinde ruslar sınıra bir yıgınak yapmadı ordusunu takviye etmedi. ancak hitler antlasmayı tek taraflı bozup saldırdı. Alman ordusu guclu bir ordu degildi sadece uyguladıgı savas doktrinini muazzam uyguluyordu. insan gucu ve hammaddeden yoksun ve gelismemis bir sanayii vardı. bunun karsısında sınırsız insan gucu ve muttefiklerden temin edebilecegi sınırsız hammadde olan rusya vardı. rusların puskurtme harekatı basladıgında almanların cephedeki tank sayısı kadar rusyanın gunluk tank uretimi vardı. insan gucunun sınırsız oldugunu zaten saymıyorum bile. 20milyon insan kaybetmiştir rusya ancak dokunmamıstır bile bu sayı onlara. sınırsızca gelen bir akın karsısında deil almanya hickimse duramazdı zaten. Almanya savası girdigi gun kaybetmiştir cunku savasa erken girmiştir. muttefiklerin sınırsız hammadde kaynaklarına karsın sınırlı kaynaklara sahipti. aynı sekilde insan gucu. almanların yanlıs muttefik secimleri, 3cephede birden savasmaları, hitlerin hatalı kararları, hicbir zaman deniz ustunlugunu ele gecirememeleri, hava ustunlugunu muttefiklere kaptırmaları, hedef-kapasite dengesinin duzgun kurulmaması almanların 2.dunya savasını kaybetmesinin onemli sebepleridir. ancak temel sebep belirttigim gibi hammadde-insan gucu-sanayii 3lusunun kısıtlı olması ve savasa erken girilmesidir.

sana katılmıyorum hitlerin anlaşöayı tek taraflı bozduğu doğru fakat kayıp etmesindeki başlıca sebeblerden biri kendi generalleri tarafından uğradığı ihanettir .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    LeonidaS bunu yazdı:
    fmk bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

sana şurdan bi hassie çeksem ayıp etmiş olurmuyum . ben rusları falan savunmuyorum. ayrıca sovietler birliği yanında ingilitere ve abd olmadanda çok iyi savaştı bkz.stalingrad kuşatması

http://tr.wikipedia.org/wiki/Stalingrad_Sava%C5%9F%C4%B1   sen bi oku şurayı

bu savaş sırasında sovietler birliği sadece ingilitereden yok denecek kadar az bir destek almıştır geri kalanları kendi mücadeleleri .

resmen kaybedilmiş bir savaşı taktikleri ve t-34 tankları ile kendi lehlerine çevirmişlerdir .yanlış anlamayın burda soviet propogandası yapmıyorum. ama belgere dayanan şeyleri anlatıyorum burda

Türk alman kardeştir diyorsun almanyada yaşadınmı ??. benim akrabalarımdanda almanyada oturanlar var . ellerinden gelse 1 kaşık suda boğacaklarını söylüyorlar. sende diyorsun ki nazi ve Türkler kardeştir . o kadar saçma birşey söylüyorsun ki eminim kendin bile inanmaşsındır bu söylediğine .

hani şu bazı insanların dedikler Türk-Alman Turan imparatorluğuna inanıyorsan bişi demiyorum .

2.dünya savaşı hakkında yazı belge makaleleri çok okurum .atıp tutmuyorum.

al buda wikipedide yazan bir yazı 

Bu sıralar ABD ise saldırıya uğramadıkça savaşa katılmama kararını titizlikle uygulamaktadır.Ne zaman ki Sovyet direnişi Nazizmi bertaraf eder işte o zaman Abd için savaş başlar! Ne yapıp edip Avrupa Sovyet Kızılordusu'ndan daha önce "kurtarılmalıdır"...

almanyada yaşadımğımı zaten söylemiştim  sen almanların sadece rus cepesindemi savaştığını ve tüm ordusunun ordamı olduğunu sanıyorsun okuduğun dökümanları tekrardan oku derim sana

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Benim ailemde almanya da yaşar ve ailem Alamn yapısına zarar verme amacı gütmedikleri için mis gibi kardeş kardeş yaşıyolar valla...Onlar da haklı türklerin içinde de Alman yapısına zarar vermek isteyenler ve onlara karışamayanlar(kültürünü kaybetmeden) vardır ve onlarla kardeş değillerdir.

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 8686 Toplam Mesaj: 73