folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..

Hitlerin Ordusu Ve Nazi Posterleri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Lan o diilde üstün ırk ne oluo akm.Zaten bütün ırklar biribirne girdi :D Yok bide Üstün ırk olunca çok mu ta$$aklı olunuo acaba :|
    Afedersin ama ; senin sülalen birileriyle birbirine mi girmiş ? ne kadar aptalca bi iddiadır bu yaa ; Irklar birbirine girip karışmadımı filan ; yok Türkiye Türk'lerini test yapsan kanlarında Türk'lük oranı çok azdır ; Bu gibi şeyleri kendinize saklayın ; yazıcaksanız elle tutulur bişeler yazın ; ben yüzdeyüz Türk'üm ..

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    RedMILITAN
    ne kadar geri zekalı bir adamısın sen  bır ınsan ancak bu kadar nalama kıtlığı olur bırde salakca benım zekama hakeret edıyorsun hadı bunları gectım bırde serefden bahsedıyosun senın seref anlayısın herseyde odugu gıbı benımkınden farklı bak militan=terörist ben entik katliam taraftarı birisiyim türk ve vatan menfeatı için ırk katliamına herzaman sıcak bakanlardanım bunu anla artık. reelde senin rica etmene kalamdan ben sana sarf edecegım söleri ederim zaten merak etme . bölücülük ve terörizimin yeni adı olarak devrimcilik kabul eden sempatizmanlardan aldığım zevk konusuna gelince halada övünürüm aslında bana dua etmeleri gerek sayemde türklüğe bir adım daha yaklaştılar neyse .. burda bukadar fazla konuşarak konuyla alakası olmayan arkadaşların forumda çirkin şeyleri görmesini istemiyorum ama senle daha çok konuşacağımız şey ler var syhlord@hotmail.com

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    duyduguma göre üstün ırkların 3 tane taşşağı oluomus :|

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:
    duyduguma göre üstün ırkların 3 tane taşşağı oluomus :|
    yok yaa uzun olanı saymıyosun o ayrı ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

ha şunuda belirtmek istedim benim gibi düşünenler için halkların kardeşliği şefaf demokrasi cart curt yoktur.

1.Kural TÜRK

2. Kural TÜRK

3. Kural TÜRK

biz azınlıkları kabul etmeyiz onları insandan saymayız bizim toplumumuzda onlar 3. sınıf varlıklardır tehlike oluştururlarsa katledilmeleri gereklidir zira bunun bir çok örneğini gördük zamanında acıdığımız şerefsizler şimdi devrim ayaklarıyla huzurumuzu bozuyorlar gerek türkiyede gerekse tüm dünyada baş kaldıranın başını cıktığı yere sokmak gerektiğini her zaman tekrarlıyorum hala gelmişsiniz bana tarihdeki bir çok örnkleri hiçe sayarak ve günümüzdeki örneklerde buna dahil halkların kardeşliğinden bahsediyorsunuz ben bir tek halk kabul ederim oda Türk halkıdır menfi anlamdaki itifaklarıda hiçe saymam çünkü herşey türkler içindir

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Annem turk kökenli babam arap Ama biz arap kökenliyiz kurduz falanız demiorum. TÜRK diorus. Üstün ırk sarı ırk pembe ırk göt ırk bilmem ne skm falan hepsi  allah katında e$it xD sadece ölee kuruntu işte biz üstünüs skeris büyüküz falan vs vs hikaye bunlar :D He bide üstün ırk ölünce 1.sınıf kefene sarılıp 1.sınıf kereste den yapılmı$ tabutla öteki dünyaya gidiodu pardon orasını unutmu$um xD 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek

Türkiye Cumhuriyeti Atatürk tarafindan ilan edilmistir.
    Türkiye Halklari olarak cumhuriyeti savunuyoruz.
    Sana anayasamizdan alintilar yapacagim:

X.  Kanun önünde eşitlik

MADDE 10. – Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.

(Ek: 7.5.2004-5170/1 md.)Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.

Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.

Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.

---------------------------

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM

Siyasî Haklar ve Ödevler

I. Türk vatandaşlığı

MADDE 66. – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.

Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.)

Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir.

Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz.

Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz.

-------------------------

Ayrica Atatürk Ilkleri söyle buyurur:
    Temel İlkeler

Cumhuriyetçilik,
    Milliyetçilik,
    Halkçılık,
    Devletçilik,
    Laiklik,
    İnkılapçılık.

Bütünleyici İlkeler
    Milli egemenlik
    Milli bağımsızlık
    Milli birlik, beraberlik ve ülke bütünlüğü
    Yurtta sulh, cihanda sulh
    Çağdaşlık
    İnsan ve İnsanlık sevgisi
    Akılcılık, bilimcilik, gerçekçilik
    -------------------------

Simdi otur tekrar düsün hangimiz terörist?
    Hangimiz ülke bütünlügünü savunuyor,hangimiz cumhuriyete ve atatürk ilkelerine daha cok bagli?

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Türk genci bir iç buhranda gerektiği zaman vatanını Taş ve sopa'ylada olsa müdafaa etmesini bilmelidir '' Mustafa Kemal Atatürk '' ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

afferim güzel şeyler paylaştın madolyonun öteki yüzünden neden bahsetmiyorsun  Gazi bu cumhuriyeti kurmak için ve ve türk milletini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çok çalıştı istiklal mahkemelerinde binlerce kişiyi sallandırdı kürt kolonilerine karşı asimile operasyonları düzenletirdi . türk birliğine ve kanına zarar getirecek herşeyin karşısında çok sert durdu siz buna derin devlet diyorsunuz . :) bir devletin var olabilmesi ve bir ırkın devlet olabilmesi için yapılması gerekenler kitaplarda yazanlar değildir hiç bir kitap veya kanun yazılı olarak katliamı veya yok etmeyi savunamaz zaten yazılı olan bu ibarelerden apo denen piçi asamıyoruz neyse konunun özeti şu bir köyün içindekiler ile beraber yakılmasını hiç bir kanun ve madde söylemez ama bilinirki ülke ve türklerin menfaatı için o köy yakılmalıdır umarım anlamışındır ve gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün kişiliğini ve düşüncelerini menfaatınıza gelen taraflarını alıntı yaparak bana atatürkcülük yapmayın yeri geldiğinde türk halkının menfaatı için  ulu önderde bir çok insanın katli için emir vermiştir........

Edit : Muhataç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

RedMILITAN

zekayla alıp veremediğin nedir?herkesi zekasına laf söylüyorsun

yoksa sen einstein mısın iq 1500 fln mı?

kendi ezikliğini dışa vurmaktan vazgeç.karşındakine saygı göster sonra saygı bekle.bayanmış kılmış tüymüş fark etmez hani halkların eşitliği? bayan erkek eşit değil mi? : )))

haydin bakalım şeker kamışı toplamaya :D 

şimdi dersin sana n'oluyor koymadan hopluyon fln.

siyah abime yapılan saygısızlık sonucu sana iyice kıl oldum ondan : )

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 8696 Toplam Mesaj: 73