folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İçimizde Ne Kadar Yavşaklar Olduğunuzu Kendiniz Görün...

İçimizde Ne Kadar Yavşaklar Olduğunuzu Kendiniz Görün...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Abiler adam akpartili değil.

Akpartili gibi yorum yapmayın gülünç duruma düşüyorsunuz.

Tek tepkisi: çocuk ekmek almaya gitti öldü diye yüzbinler sokağa çıktı. Çankırıda bile gayet kalabalık bir grup prostesto etti.

Ama onu protesto eden zihniyet  bunca haber varken nerdeydi demek istiyor.

Gezi parkında eylem yapanlara doğrusunuz da kardeşim şehit verirken neden sokağa çıkmadınız demek gibi.

Akpartiye düşman cemaate iyi de kardeşim biz düşmanken herşey ortadayken aklınız nerdeydi demek gibi.

Bu şu demek: işinize gelince kendi düşüncenizdeyse sokağa çıkıp aylarca protesto edersiniz. Mesele insanlık değil mesele o çocuğa acımak değil mesele siyasi görüşünüz bu yüzden yapıyorsunuz bunu demek istrmiş.

Ben de böyle demek isterdim ama akpartili dersiniz diye götüm yemedi.

Ama akpartili değilim chpli de değilim zaten ben çocuğum oy kullanamıyorum.

Ama mesele insanlık değilse mesele siyasi görüşünüz olduğu için sokaklara çıktıysanız o çocuğun ölüsünü kullandınız demektir.

Değerli abiler ablalar eğer üst cümlemdeki gibiyseniz yavşaksınız yavşak.

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Öncelikle ikiside tarifi imkansız derecede acı olaylar, ama arada kesinlikle önemli bir fark var. Bu fark da katilin kimliğidir hocam. 

Böyle bir durumda ne yapmamızı bekliyorsun ki hocam? Tüm türkiye ayaklanıp adama karşı yürüyüşe mi geçelim? Yoksa gidip adamı linç mi edelim? Böyle durumlarda olay polis ve yargının elindedir. Eğer adalet yerini bulmaz bu adam gerekli cezayı almaz ise o zaman yürüyüşe geçilir.

Berkin Elvan davasında ise olay tamamen farklı. O çocuğun katili bir birey değil devletin kendisidir! Hem de üstüne bu cinayet polis eliyle işlenmiştir. Milletin bu kadar ayaklanmasının sinirinin sebebi bu yüzdendir. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İdam şart, hırsıza tecavüzcüye gözü dönmüş saldırganlara,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Mesele Berkin Elvan Değil..

Mesele ülkenin amına koymak. Sen hala anlamadınmı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Koca kültürlü adamlarsınız bu psikopata cezai sistem filan diyosunuz. Bunu yapan insan sizce bilinç düzeyi olarak ne durumda. Aklen sağlıklı mı? 

Deliler tımarhaneye gitmeli arkadaşlar. Asıl deli işte karşınızda. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Tek tepkisi: çocuk ekmek almaya gitti öldü diye yüzbinler sokağa çıktı. Çankırıda bile gayet kalabalık bir grup prostesto etti.

Gezi parkında eylem yapanlara doğrusunuz da kardeşim şehit verirken neden sokağa çıkmadınız demek gibi.

Akpartiye düşman cemaate iyi de kardeşim biz düşmanken herşey ortadayken aklınız nerdeydi demek gibi.

Bu şu demek: işinize gelince kendi düşüncenizdeyse sokağa çıkıp aylarca protesto edersiniz. Mesele insanlık değil mesele o çocuğa acımak değil mesele siyasi görüşünüz bu yüzden yapıyorsunuz bunu demek istrmiş.

Ama mesele insanlık değilse mesele siyasi görüşünüz olduğu için sokaklara çıktıysanız o çocuğun ölüsünü kullandınız demektir.

hoca şehitler içinde millet sokağa çıktı hep hiç mi tv izlemedin

ayrıca akpyi devirmek için bu yolda herşey mübah

berkin mevzusuna karşı şehitlere nie önem verilmio derseniz

hemen akpli damgası yersiniz normal bu

burda amaç ülkeyi hırsızların elinden kurtarmak

berkinler aleviler tabiiki öne alınacakki

birşeylerin fitili ateşlensin

diğeri ağaçtan ateşlendi buda aleviler üzerinden

yarın yeri gelir muhsin yazıcıoğlu üzerinden millet sokağa dökülür

şaşırmayın

boş yerede karşı gelmeyin bu mevzulara

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Yemin ederim beni bi sen duzgun anlamissin kardesim :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

üstatlar burda bi farkı gözden kaçırıyosunuz işte.

bu çocuğu öldürenler bulunup ceza almadı bizim tepkimiz bunaydı.

haberdeki çocuğa tecavüz edene de yasalar uygulanacak ama ortada suçlu belli cezası da beli.

biz berkini öldüren bulunsun öldürülsün demiyoruz sadece bulunsun istiyoruz.

hee tabi bi araya gelip yasalar hakkında yürüyüş yapmak ta lazım ama yargı kimin elinde malum belli.

yine en başa dönmüş oluyoruz yani.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

swordfish senin akpli olduğuna inanan  tek ben değilim açıkcası hacı sende anlamamışsın ki cocuk istismarı saçma sapan bi haberle berkin elvanı kıyaslıyabiliyorsun gezi parkı ruhunu anlamaya çalış sen önce millet neden 2 tane ağaca bu ülkeyi karıştırdı ?

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Bak varlık,

tecavüz beni hayatımda en sinirlendiren, en nefrete kine bürüyen suç.

Çocuk tecavüzü ise beni bu insancıl yapımdan uzaklıştırıp cinayete teşvik edecek kadar, günlerimi mahvedecek kadar, hayatımın bir günü aklımdan bir gün bile çıkmayacak kadar zulümdür. Okuduğum hiç bir haberi unutmadım.

Şimdi yakıp yıkanlar nerede diyorsun, sana tüm samimiyetimle orospu çocuğu demek istiyorum, hakaret etmem normalde, belki senin aksine annen çok iyi niyetli bir insandır, onu konunun dışında bırakarak sana orospu çocuğu diyorum.

Bu olanlar ne için ? Bürokrasi ne için var, halkın kollektif gücünü niye vekaleten iktidara veriririz ?

Önce bunları cevaplayacaksın. meriçten başla ığdıra kadar zulüm, pislik var. Bu kilometrekarelerde, bu saat farklarında biz nasıl nöbetçiliğini yapacağız ? Hele bu devletin "ADALET" yükümlülüğü varsa, bunu devlet sağlamıyorda sen gelip "nerede bu yakıp yıkan yavşaklar" diye bize geliyorsan, demek ki sende kendine itiraf edemediğin bazı gerçeklere farkında olmadan inanıyorsun, bizim iyiniyetli olmamız gerçeği gibi.

Benim derdim bu, ne ev, ne araba, ne kadın, ne uyuşturucu, hayatın hiç bir vaadini istemiyorum ben, ben sadece insanlar bu acıları yaşamasın istiyorum, yalnız değilim biliyorum, adaleti sağlamayı bırak köstek olan vekillerinde amına koyacağım onu da biliyorum.

Bir çocuğa tecavüz edilmeyecek, canına kıyılmayacak bir sistem olacak, devleti, milleti, kendimi ve inandığım herşeyi sikeyim. Bütün alışılagelmiş kutsal değerlerimizi, sabit mekaniklerimizi sikeyim, gözümü kırpmadan.

Neredeymişiz, adalet bir çarktır, 

cinayet

gasp

tecavüz

bak bakalım aylık, senelik oranlarına,

hatta saniyelik oranlarına bakta, git tayyip milleti öldürme emri verdiğinde, aylarca kolluk kuvvetlerini tüm bu zulümlerini engellemek yerine otoritesini korumak için meşgul ettiğinde o 3 aylık süreçte kaç tane suça izin vermiş oldu bir bak.

Siz çalmayı, çırpmayı suçtan saymıyorsunuz,

ben otorite olsam, otoriteme karşı bir eylem olduğu zaman onu engellemek için yolladığım kolluk kuvvetlerini meşguliyet sayarım, ben kendi götümü kurtarırken bir cani bir masumun ırzına geçti ve bu meşguliyetten dolayı hürdü. 

Ama siz tüccar orospu çocukları, benim düşüncem şu, hani deriz sokakta güven yok, işte iyi insanlarız ama kötü insanlarda var ve bu güveni hep kırıyorlar, AKP bence tüm bu tüccar orospu çocuklarını seçmeni olarak bir çatıda birleştirdi.

Gerizekalı, lan AKP yanlısı haber sitesi haber yapıyor. KANITLANMIŞ bir konuda aksini iddia ediyor, ses çıkarmıyorsun,

benim gördüğüm, resmen sizi kandırıyorlar ne için, seçmeni olarak kalman için, bence bu kötü niyetli bir harekettir, seni kandırıyor düpedüz ama sen bunu o adamların kötü niyeti olarak görmüyorsun,

bu yüzden tüccar diyorum sana, böyle görüyorsun, "eheheh belki birileri inanırda bu yalan habere bizim seçmenimiz olur, %50 %50 inş"

daha müsamaha gösteremem, şiddet yanlısı değilim, fikirlerinden nefret ettiğim aptallık saydığım çok iyi yürekli insan var, onlara zarar vermeyi istemem ama eğer bir gün eşit söz hakkına sahip olursak o ağzını fikirlerimle bantlayacağım.

Toplam Hit: 11694 Toplam Mesaj: 94