İçimizde Ne Kadar Yavşaklar Olduğunuzu Kendiniz Görün...
-
Belki de Katili yakalanıp Yüce Türk Adaletine teslim olduğu için insanlar sokaklara dökülmemiş olabilir.
-
Fdumanli bunu yazdı
Hocalar aslında hepimiz biliyoruz ki Berkin Elvan ekmek almaya giderken falan vurulmadı. Yanlış anlaşılmasın elinde sapan olması falan ölümü meşru kılar demek istemiyorum. Bu mevzunun bu safhaya ulaşması çocuğun gezi parkı eylemlerinde vurulmasıydı.
Misal ben her gün ölüm haberi okurum, yazık der geçerim. Fakat geçen seneki Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım beni derinden etkilemişti, okuyup 'yazık' demekle geçiştiremedim. 2 gün kendime gelemedim. Sonra ortaya çıktı ki Burak Yıldırım kardeşimiz de çok masum değilmiş, tabiki bu da onun katlini vacib kılmaz. İnsanlar kendi görüşlerindeki insanların ölümlerinden daha çok etkilenir ve bunu daha çok büyütürler...
Edit: fenerbahçeliyim
olendemi oldurendemi? illaki olendeymis.
-
Bu çocuk için yüzbinler toplandı hocam bence sen bundan sonra haber okurken haber başlığını okuyup köpürme haberin devamını da oku. Halk katilin anasını sikecekti onlarca polis zor engel oldu.
Ayrıca her fırsatta "o çocuk için öyle yaptınız bunun için neden yapmıyonuz hırrrrrrr" demen hoş değil. Var böyle birkaç arkadaş çevremde, sürekli berkine ağladınız buna niye yapmıyonuz diyor az kalıyorum ağzının orta yerine kafa atayım.
-
buna benzer memlekette ne kadar çok ölüm var sadece farkının bir türlü anlayamadık birisi devlet eliyle öldürüldü diğeri ise başka biri tarafından. halkın tepkisi devlet eliyle bir insanın öldürürlmesine bugün ses çıkarılmasaydı devlet eliyle daha çok cana kıylırdı ama abi baştan sallamadan hakaret etmeden önce keşke bunun düşünseydin
SeRDaR tarafından 19/Mar/14 20:57 tarihinde düzenlenmiştir
yoksa ölümün hiç bir türlüsüs tasvip edilemez yalnız olaylar farklı bunun bilincinde olalaım derim
birde katilin devlet tarafından bulunamayıp korunması olabilirmi abbi kızacaksın ama gerçekten bana göre gereksiz kızmışsın ve konuyuy açmışsın farkınnı anladığında hak vereceksin -
tahribatta yazılan yorumu okuma oranı yerlerde.
adam ne diyor, millet neyle sataşacağını sapıtmış.
-
Aramızdaki yavşaklardan biri de sensin sanırım, sokakta protesto etmen gerekirken burada ne işin var?
tek hücreliler için özet geçiyorum, her ölen çocuk için eylem yapılmaz, katilinin devlet tarafından cezalandırılmadığı, hatta korunup Kahraman ilan edilen çocuk için eylem yapılır.
-
yavşaklar diyorsunda kim bu yavşaklar biraz açık konuş bu olayı protesto etmeyen herkes yavşak o zaman benmi öyle anladım yoksa?
-
-
mataramasuko bunu yazdı
Aramızdaki yavşaklardan biri de sensin sanırım, sokakta protesto etmen gerekirken burada ne işin var?
tek hücreliler için özet geçiyorum, her ölen çocuk için eylem yapılmaz, katilinin devlet tarafından cezalandırılmadığı, hatta korunup Kahraman ilan edilen çocuk için eylem yapılır.
Al senin kahramanın...
Teroristlerin serbest bırakılması için halay çeken
Elinde sapan polise taş atan.
Hastaneye kaldırıldığımda cebinde patlayıcı madde çıkan kahraman..
Ekmek almaya giden kahraman..
Haberin Detayı
http://www.son.tv/haber-217788
https://www.youtube.com/watch?v=qrgjE1aiTes
-
swordfish bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Al senin kahramanın...
Teroristlerin serbest bırakılması için halay çeken
Elinde sapan polise taş atan.
Hastaneye kaldırıldığımda cebinde patlayıcı madde çıkan kahraman..
Ekmek almaya giden kahraman..
Haberin Detayı
http://www.son.tv/haber-217788
https://www.youtube.com/watch?v=qrgjE1aiTes
Hadi diyelim benim kahramanım bu, senin yavşak olduğunu değiştirir mi? Neden sokakta 10 yaşındaki çocuğun ölümünü protesto etmiyorsun? Neden hala bilgisayar başındasın?
Not: yanlış bilmeyin beyler beni bu mal gibi, bu güne kadar ne CHP'ye oy verdim ne de bu tarz bir eyleme katıldım, sadece polis tarafından öldürülen bir çocuğun arkasından yazılan bu şerefsizce yazılar insan olanın yazacağı söyleyeceği şeyler değildir, aksi durumunda egemen bağışın öldürülmesini dahi meşru göstermiş olursunuz, bu notu yazmak istemezdim ama bu beyinsizler bilsin ona göre yazsın bu güne kadar MHP'den başka partiye oy vermedim (belediye seçimi hariç)