Gündem - Güncel Konular
İçimizde Ne Kadar Yavşaklar Olduğunuzu Kendiniz Görün...
İçimizde Ne Kadar Yavşaklar Olduğunuzu Kendiniz Görün...
-
ibrahimeren bunu yazdı
Yazmiyim yazmiyim dedim ama swordfish suna karar verdim sen cok bos bi adamsin hani kim bi sikim hiyar dese tuzu alip kosanlar varya ama bu sefer tuzu yanlis yere aldin
insanlar birbirine sırf farklı düşüncelere sahip oldukları için böyle şeyler söylememeli.Hele hele az bucuk merhabaları muhabbetleri varsa bi oturup çay işmişlikleri varsa...
-
ArduouS bunu yazdıburuksu bunu yazdıArduouS bunu yazdıburuksu bunu yazdı
oha bilader, mürid müride küfür edermi, terbiye yahu
Kardeş kusura bakma bende istemezdim ölünün arkasından çocuk olması ayrıca sürekli terorist yaftalaması bana hakaret ediyormuş gibi geliyor artık acaip doldum yazmiyim diyorum ama napiyim
istedigin kadar dol yanlışsın
burada hepimiz kardeşiz
kardeş kardeşin evladını vururmu hoca... yada ölüm üzerinden siyaset yaparmı? Biz senelerdir pkk yı neden lanetliyoruz hocam neden ya Allahını kitabını seversen bana bunu söyle? Ölüm üzerinden siyaset yapıp onu desteklemiyorlarmı?
Askerimizi daha hayatının bağarında olan gençlerimizi öldürüp siyaset yapmıyorlarmı hoca yeter artık bu zulüm
hocam fazla kaptırmıssın kendini,
küfür eşittir şiddet bi nevi fiziksel taciz gibi bişey, heleki tarikatte ben dahil çogu kimse müridin müride küfür etmesini desteklemiyor
ve artı
böylede bi durum var
-
swordfish bunu yazdı
insanlar birbirine sırf farklı düşüncelere sahip oldukları için böyle şeyler söylememeli.Hele hele az bucuk merhabaları muhabbetleri varsa bi oturup çay işmişlikleri varsa...
kendini hatta beynini boşa yoruyorsun
aziz nesin demiş zamanında diyeceğini yüzde 60.........................
-
RETRET bunu yazdı
zehirli iğneyle idam edilmeli :( saatler sürmeli ve televizyonlardan yayınlanmalı idamı.
iğneyide kabadan vurmalı
-
buruksu bunu yazdıArduouS bunu yazdıburuksu bunu yazdıArduouS bunu yazdıburuksu bunu yazdı
oha bilader, mürid müride küfür edermi, terbiye yahu
Kardeş kusura bakma bende istemezdim ölünün arkasından çocuk olması ayrıca sürekli terorist yaftalaması bana hakaret ediyormuş gibi geliyor artık acaip doldum yazmiyim diyorum ama napiyim
istedigin kadar dol yanlışsın
burada hepimiz kardeşiz
kardeş kardeşin evladını vururmu hoca... yada ölüm üzerinden siyaset yaparmı? Biz senelerdir pkk yı neden lanetliyoruz hocam neden ya Allahını kitabını seversen bana bunu söyle? Ölüm üzerinden siyaset yapıp onu desteklemiyorlarmı?
Askerimizi daha hayatının bağarında olan gençlerimizi öldürüp siyaset yapmıyorlarmı hoca yeter artık bu zulüm
hocam fazla kaptırmıssın kendini,
küfür eşittir şiddet bi nevi fiziksel taciz gibi bişey, heleki tarikatte ben dahil çogu kimse müridin müride küfür etmesini desteklemiyor
ve artı
böylede bi durum var
hoca sen ne dersen de umrumda değil, sinirden insanlar cinnet getirip neler neler yaparken , argo küfür bile sayılmayan kelamla beni bu şekilde yargılama.
-
attackatak bunu yazdıswordfish bunu yazdıattackatak bunu yazdı
Zihinsel engelli çocuğa tecavüz ederken yakalanan AKP eski ilçe başkanı serbest bırakıldı!
http://www.turnusol.biz/public/haber.aspx?id=16610&pid=19
al işte...
hani nerde ortalığı yakıp yıkan yavşaklar..
lan dalyarak, senin beynin de tümör mü var? bu olayla o olayın bağlantısı nerde? alakaya maydonoz amk...
edit!!
CAgAtAy tarafından 20/Mar/14 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdıibrahimeren bunu yazdı
Yazmiyim yazmiyim dedim ama swordfish suna karar verdim sen cok bos bi adamsin hani kim bi sikim hiyar dese tuzu alip kosanlar varya ama bu sefer tuzu yanlis yere aldin
İste bunun icin konuya girip 4-5 kere ciktim konuyu acanla bir selamimiz var diye ama yazdiklarina cevap yazmazsam ben kendimi kotu hissederdim keske sen bu konuyu acmasaydin bende bunlari yazmasaydim...
-
ibrahimeren bunu yazdıswordfish bunu yazdıibrahimeren bunu yazdı
İste bunun icin konuya girip 4-5 kere ciktim konuyu acanla bir selamimiz var diye ama yazdiklarina cevap yazmazsam ben kendimi kotu hissederdim keske sen bu konuyu acmasaydin bende bunlari yazmasaydim...
sağlık olsun hocam...ikimizde düşüncelerimizi değiştirecek değiliz bu saatten sonra
-
Konuya girip düşüncelerimi yazayım dedim, 8 sayfa okuduktan sonra ne yazacağımı unuttum.
-
swordfish bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Aramızdaki yavşaklardan biri de sensin sanırım, sokakta protesto etmen gerekirken burada ne işin var?
tek hücreliler için özet geçiyorum, her ölen çocuk için eylem yapılmaz, katilinin devlet tarafından cezalandırılmadığı, hatta korunup Kahraman ilan edilen çocuk için eylem yapılır.
Al senin kahramanın...
Teroristlerin serbest bırakılması için halay çeken
Elinde sapan polise taş atan.
Hastaneye kaldırıldığımda cebinde patlayıcı madde çıkan kahraman..
Ekmek almaya giden kahraman..
Haberin Detayı
http://www.son.tv/haber-217788
https://www.youtube.com/watch?v=qrgjE1aiTes
facebooktaki resime göre yazılan mesaj 23 haziran 2013 yani komadayken yazmış bizim çocuk :-)
hadi onu siktir et komada yazdı.
doktor da tutanağı çocuk hastaneye geldikten tam 1 gün sonra tutup imzalamış.
olay tarihi 15 diyo atılan imzalar 16 tarihli.
hadi onu da siktir et art niyet arama.
çocuk yüzü maskeli taksimde eyleme gitmiş eyvallah.
çocuuukkk öldü ulaann öldüüü.
elinde keleşi olmadığı sapanı olduğu için.
devlet katilini halen bulamıyor.
daha da lafım yok bunların altında ezileceksin çünkü.
dost acı söyler kardeşim.