folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder İlk Tahribat"Inız ?



İlk Tahribat"Inız ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gardiyan
    Gardiyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    Merhaba Arkada$lar Şimdi ki Anlatacağim Olay orta1'de Olmuşdu. daha 11-12 yaşlarindaydim her neyse bizim dersimizboşdu dışarıya çıkmışdık Bizim okulun orada orman vardı okulun içidne sayılırdı oda okulun avusuyla arasında yarım metrelik duvar vardı. her neyse bizim derslerimiz bo$du dönem sonuna geldiği için, havada sıcakdı orada kaşındırma tozları vardı. (Belki bilirsiniz kırmızı yuvarlak top gibi bi $ey ) ben onun kaşındırma tozunu oldğunu biliyordum ama bilen çok az kiş vardı okulda. bizimle beraber 2 sınıfın daha ders boışdu hepimiz ağaçların dibinde otuyorduk birden beimde Aqlıma ipnelik geldi A.q Dedim bunları onlara adam :) attım 10 15  ondan ona ondna ona geçdi zil çaldı derse girdik hepsi kaşınıyor m.k kaşınan adamın elini tutsan sende kaşınırsın bakdım herkes kaşına krizine girmiş kiminin gözleri kiminin kolları kimin boğazları kıp kırmızı olmuş alerji yapiyordu millette :D bakdım herkes suya doğru koşuyor wc'ye bzim okulda'da s2dim sene su akmazdı hep vanaları kapatırlardı ancak unutukları zaman su akardı farkına varıncada hemen keserlerdi :D sular Akmıyo bizim wc'de büyük varil gibi 2 tane vodn vardı onların içi su doluydu ama bizimkiler okul yönetimine kıllık olsun diye içine her $eyi atarlardi sid*k felan yaparlardi içine, denize düşen yılana sarılır diye bir laf var o lafın doğru oldğunu ilk defa oRada anladım,herkes içine giriyor kafasını sokuyor hiç bir şeye aldırıi etmeden, millet evini ariyor annesi babasini ariyor eve gidiyor hocalar deRse GirmiyoR, millet ka$ınıyop duruyor herkes üstüme gelio senin yüzünden felan her nese bende tabi yusuf yusufum oldum ağladım ağlayacam, herkes üstünü çıkartmış geberiyor kaşınmakdan kıp kırmızı olmuşlar dedim kesin birisi ölecek heraLde 1. sınıfdan 8. sınıflara kadar herkes ölmü$ vaziyette çünkü, sonracığıma bakdım müdür okulu boşalttı Erken gidiyorsunuz felan dedi  biz sabahcıydık o zamn, benim moralim kötüydü yusufum kesin atıalacm diyordum  avluda otuyordum tabi bu aRada bende  ka$ınıyorum :) bakdım müdür'de Anons yapiyor öğlencilere herkes geri gitsin felan okulun kapılarını kitlediler vede okul 1 gün tatil olmu$ oldu öğlencilere hehe nasıl tahribat ama :)

    şuanda lise son sınıfayım halağa atılmadan devam ediyorum ama dewamsızlık 21 gün kalacma galiba :D lise1. sınıfın il senesinde kaldım, 2. senesinde 2.dönem tasdikname aldım af çıkdı geçen sene lise2. sınıfa başladım, geçen senede dewamsızlıkdan kalıyordum babam halatti saqoLsun, bu Senee şimdiden doldu dewamsızlık 21 gün raporla 32 :D hadi bana eyw. aklıma gelince anlatırım..


    8,14 P0ichL€r 8G0ibi 8ß0iLm€s€k †€ 8D0ans 8€0 †m€sini 8€0Lb€ † †€ 8ß0iLiriz 8D0€LikanLı 8G0ibi 8S0€vm€sini1... 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsizan
    Anarsizan's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    ilk tahribatım 4 yaşında oldu astım hastası olduumdan bi ton ilaç kullanıodum o philips tvlerin ilk kumandalı modeli pederin bin bir güçlükle aldıı tv hepimiz küçükken tvdeki adamların tvnin içinde sanardık ya işte o yaşlar ve yılda 89 veya 88 o zamanlar irenç ötesi bi pempe dizi vardı adını hatırlamıom dizideki ceyarmıydı ne sikimin kafası ise onu öldürmeye kastettim 4-5 yaşında olmanın verdiği merakla tornavidayı tvnin arkasına soktum ve karıştırmaya başladım ve bağırıodum geberrrrrr elim cız etti bende koca sürehiyi tvye boca ettim.pederde bilmioya durumu fişi takmasıyla tvnin parçaları uzaya a.q kıçıma yediğim iki tokatla kaldım ama bu çocukluumda yer etti ve reşit olana kadar 6-7 tvyi hep piç ettim


    ׺°”˜`”°º×ѕσѕισραт׺°”˜`”°º×:
Toplam Hit: 23208 Toplam Mesaj: 103