İlk Tahribat"Inız ?
-
10 yaşlarında iken tel sapan yapmıştık.ama lastiği poşet lastik değil daha kalın bir lastikti.tel ise galvaniz tellerinin u şekline getirerek uçlarınıda çapra keserek sivri hale getirmiştik.yani bir kumrunun içine giriyor çıkmak üzere iken kalıyordu.ben bu sapanla 19 mayıs gösterilerinde tören geçişi yapan kızların çıplak bacaklarına attım.yaklaşık 15 metre mesafeden.ve kızcağızın bacaklarından süzülen kanları seyrederek zevk almıştım.ve kız yürüyüşüde terkedemedi sağına soluna bile bakamadı bir anda eğilip baktı sadece.vicdan azabı çektim daha sonra.birde içine torpil yerleştirdiğim serçe kuşunu köpeğe önce iştahlandırarak havada kaptırdım.sonra torpilli olanı havada kaptı .ve çiğnemeden yuttuğu için boğazında patladı iki gün sonra öldü zavallı köpek.
-
bu birinci tahribat en baba tahribat ise askerde oldu.
jandarma komandoyum batmanda.alan koruması yapılan bir köyde 60 gün kaldım.teröristler gece baskını yaptı. yaklaşık 3 saat süren tacizde üç leş bırakmak zorunda kaldılar.bizden bir ağır yaralı vardı.onuda sabaha karşı helikopter götürdü.sonradan iyileşti
zonguldaklı bir er di.bizde astsubaylarla tacizin yapıldığı tepelere çıktık.orada tam 1200 kusur olacaktı mermi kovanı vardı.aynı yere akşam üzeri çıktım.bir adet roket başlığı ve el bombasıyla.tam tacizin yapıldığı yere ustaca el bombasını gizledim.pimini çıkarıp yerine uzatılmış çatal iğneyi yerlertirip roket başlığına kasa bandıyla bandladım.çatal iğneye yeşil naylon ipliği bağlayarak
geçiş noktasına yerden yarım metre gerdim ve toz oldum.ne köylüye nede bir kimseye söyledim.4 gün sonra müthiş bir patlama oldu.ben hevesle a.g. terörü havaya uçtu diye içten içe seviniyorum ve yalakalık yapcak bir komutan arıyorum.bu arada herkes mevzilere koşmuş ortalıkta bulunan 60 kusur asker ve 20 kadar korucu arkası tutuşmuş koşuşuyorlardı.yarım saat sonra süleyman dede ucuz kurtulmuş olacak topallaya topallaya geliyrodu
Allah tan katırı önden koşuvermiş odun toplamaya giderken ve katır paramparça.dedenin ayağında yerden şarapnel gibi sıçrayan bir taş parçası ile yaralı şekilde kurtuldu.herkes teröristlere küfür ediyordu onlar koydu zannediyordu.en acıdığım bir teröristin gebermesi karşısında duyacağım sevinç ve bunu ben yaptım demenin yalakalığı kalmıştı içimde.))ve kimseye demedim en yakın arkadaşıma bile tezkere alırken söyledim.oda enseme bir tokat atmıştı gülmekten yerlere yıkıldılar.(patlayıcı,tabanca ve tüfek konusunda feci uzmanımdır.her türlü soru sorabilirsiniz) -
elinde böyle psikopatlıklar varsa anlat ya okuması çok zevkli
-
15-16 yaşlarında iken aydında gazi liseinde sevgilim vardı.
bu a.g .sevgilisi başka oğlanla çıkmaya başladı.bir türlü hazmediyordum.birgün okul çıkışını ve saatini sabırla bekledim.aydındaki çine yolunda apartmanın çatısına çıktım.elimde tuka marka havalı tüfek vardı.saçmanın arka tarafına alkolla eritilmiş oyuncak mantar özü doldurmuştum.atışta patlıyor ve mermi hızı kokunç oluyordu.en az 100 metre mesafeden bunları mermi yağmuruna tuttum.oğlanın bacağından a.g. sevgilisininde çantasını vurmuşum.oğlan bir daha gelmedi burda bir manyak var diye.kız benim yaptığımı aylar sonra öğrendi.ve diğer sevgilileriyle beni tekel deposu önünde dövdüler a.g.bişey diyemmi o mesafeden mermi oğlanın baldırından girip çıkmış sonradan öğrendiğime göre.bunu kırma namlu havalı tüfeklerde kullanabilirsiniz.kannas gibi bir şey oluyor.ama saçmanın sağlam olması lazım.her saçma(pellet) olmaz.namlu içinde parçalanır.ucuna birde toplu iğneyi ustaca yerleştirirseniz kaportayı bile rahatça deler.bu arada namluyu kesmenizde daha verimli olacaktır.yaklaşık 15 cm uçurun ucundan.nokta atışı için ayarlandğında ise manyak bir suikast silahı olur.
dahada süperini söyleyim.saçma giriş yerini 8mm kurusıkı tabanca şeklinde tornaya yaptırın.sonra tetik kurulma mesafesini
azaltmak için piston üzerindeki segmanları atıp ortadaki mili uzatın kaynakla tabi.böylelikle namlu kırılır kırılmaz tetik kurulacaktır.
sıra piston üzerine delikten 1 mm çıkacak şekilde matkap ucundan tornalanmış iğneyi pistona monteleyince (paso açarak vida şeklinde monte edilmeli yada sarı kaynakla) .namlu kırıldığında tetik hemen kurulacak 8mm kurusıkı mermisini koyduğunuzda ateşleyecektir.sıra mermide yapılacak işlemde ;ucunu plastik kısmını kesip atacaksınız.kurşundan düökülmüş aynı ucu sivri mermi kalıbını 4.5 mm kurusıkı mermi ucuna yerleştirceksiniz.4 gr ağırlığı olmalı.sonra atışa hazır hale geliyor.tabi ki ateşli silah oluyor ve yapımı imalı yasaktır.şakasıda olmaz. resmen m-16 gücüne yakın bişey. -
elimdeki kurusıkıyı hemen tornacıya götürmem lazım ozaman
-
Küçükken bayramda şeker toplamaya çıktığımızda ev ev dolanırdık,sitelerden birine girdik,apartmandaki evlerden birinin kapıyı çaldık,çıkan adam bize bir ton küfür kafir edip kovdu,senmisin bunu yapan diye gidip bakaldan bi kutu torpil alıp hepsini birbirine yapıştırdık( dinamit hesabı ) gasteden de fitil yaptık,adamın kapının önüne bırakıp kaçtık,sitenin önündeki okulun duvara boncuk gibi dizildik,bir kaç dakika sonra patlama sesi geldi ama öyle böyle değil,ses apartmanda epey bi yankılandı,millet dışarı fırladı ne oluyor diye,ama asıl olay amcaydı,üstte atlet,altta pijama fırlamış bakınıyordu,bize sordu apartmandan çıkan çocuk gördünüz mü diye,tanıyamadı herhalde, biz de bu tarafa gittler deyince,koşa koşa gitti.Akşam apartmana girdik,kapıda kafam kadar delik vardı. : )
Hatırladığım ilk dişe dokunur olay bu. -
yine batmanda bir arkadşım çatışmada ağzından mermi yemiş çene kısmı dağılmıştı.neyse gatada tedavisi yapıldı.halen izleri gazi nişanesi olarak durmaktadır.
ertesi sabah şeytan deresi denilen yerde arazi taraması yaparken dereni içine yaralı olarak yatmış bir adet terörist
elinde kaleşnikofla çalının dibinde bekliyordu.önde giden istanbullu askere ateş etti bir el ve kepinden vurdu.bizim istanbullu atik davranarak indirdi bunu olay bir kaç saniye içinde oldu.sonra cançekişen teröristin tamamıyla imhası iiçin komutandan (üsteğmen) izin istedim .oda ok dedi.bende emredersiniz komutanım diyerek şarjörü çıkardım içine tek mermi koydum g-3 ün.bu mermi özel günler için arkadaşlarla alay komutanlığı kademesinde iiçini tornayla oyduğumuz mermiydi.başına ateş ettiğimde başı karpuz gibi dağlımış sadece boyun kısmı kalmıştı.
alt çene üzeri yok olmuştu.tabi ayaklarımızda beyin parçaları bulaşmıştı.bizim üsteğmen sigara yakıp beni seyrederken ağzından sigarayı düşürdüğünü dün gibi hatırlıyorum.olum naptın sen dedi.tüfeği istedi mekanizmayı söküp içene baktı.acaba yiv settte bozukluk filanmı var diye.olayı çözemedi ve gazinoya beni çağırıdlar silah uzmanı astsubayların yanına.o günkü manzara arkadaşımın vurulmuş olması beni hiç tereddüte düşürmemişti.
ama terörist 1 kaç dakika debelendi buna rağmen.gözümün önünden hiç gitmedi aylarca.kafayı yicem zannettim bir ara.geberttiğimiz terörist bir üniversite mezunu tim komutanıymış.çantasından bir sürü mark çıktı.ve benim yüzümden üsteğmenimiz çok değerli bir askerdi 21 gün disiplin hapsi yedi çadırda ve bana tek kelime bile söylemedi sorumluda tutmadı.korucunun biri alay komutanına şikayet etmiş.komutanım
benim ifademi bile aldırtmadı.bana şu an emretse ortalığın a.g.yerini bulsam elini öpmeye bile giderim.tam bir delikanlıydı tam t.c. ne yakışır bir komutandı.askerinin harçlığını verir her derdiyle ilgilenir.beraber manyakça şeyler yapardık.bir tanesi:
bulunduğumuz bölük komutanlığı ilçede idi.orada bulunan polisler korkularından akşamları aileleriyle birlikte gazinoya gelirlerdi.bir gün gece yarısı ilçeden makinalı tüfek sesleri geldi bunun üzerine a.g. bölük alarma geçerek o soğuk kış günü karın içine geceliklerimizle saatlerce alarm pozisyonunda kaldık.sonradan olay öğrenildi.polisler bizi deniyormuş(!) sonra bizim komutan en güvendiği timi çağırdı karşıki dağa çıkın talimat bekleyin dedi.gazinoda okey oynuyordu o sırada.telsizden heber geldi oda aynen şu emri verdi.emniyet binası çatısına ateş emrini verdi.biz valla aşağıdan seyrediyoruz izli mermiler polise doğru uçuşuyor.)) aradan 1 dk geçmedi panzerleri tam gaz bizim bölüğe geliyor.bizim koumtan istifini hiç bozmadan okey masasında oyuna devam ediyor.emniyet müdürü a.g. teşkilatını panzerin içine aileleiryle birlikte doldurmuş çıkanları sayamadık.bizim komutan ağzında sigarasıyla aynen şöyle dedi.ulan ipne sen kim oluyonda benim askerimi deniyon .korkak tavşanlar!ödünüz bokunuza karıştı değilmi .benim askerime eziyet edenin a.g. dedi.hepimiz sahip çıkılmaktan gururlanıyoruz tabi.bu arada gülmekten deli olcaz a.g.bidaha o polisler her askerimize selam vermeye başladılar .bu arada her selam alan askerimiz ise anında yüzünde tebessüm oluşuyordu. -
untouchables korkuyorum senden
-
untouchables (dokunulmazlar)
valla benim sadistliğim tuttumu öyleyimdir.ama şimdi varya insanları tanımaya başlayalı hayvanları sevmeye başladım.artık kaırncayı azaerim diye bile korkuyorum.hayatta şu an için tek korktuğum davranış biçimi,iyi bir insan tarafından sevilmemek yada iyi bir insanın kalbini kırmaktır.ama insanlarımız çok bozuk bu malesef bir gerçek.iki yüzlülere bile hasret kaldık yüzyüzlülerle tanışalı.biz öyle eğitildik.doğru ve dürüst olanlar için canımızı bile veririz ama hak hukuk yiyenlerinde canını okuruz.mafya filan değilim ha yanlış anlamayın.bi arkadaşıma söz verdiğimi yapamadığım için bir hafta gibi ölü gibi gezdim.
yoksa inanın şu an topluma çok faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum.özel görevim den dolayı dahada imkanım var.
halk beni seçti bir yerlere koydu.şimdide halkı hortıumlayanların a.g. la meşgulum.benden ancak hırsızlar ve hainler korkar.mal varlığımı erittim komadım .bunlarla uğraşcam diye.kul hakkı yemek kadar kötü bişey yok bu dünyada.onu yiyenleride a.g .yok olduğunu izlemek kadar güzel bişeyde yok.ama bazıları çok dişli maalesef.baya zorluyor.savaş baltamı çıkarmadım çıkarırsam çok kelle gider şimdilik sabrediyorum.anlattığım şeyler gençliğimde idi şimdi ise orta yaşlardayım.evlendik filan çocuklar filan var.ama bu siteye aylardır bayılıyordum.
görüşümüde söyleyim.bu vatan millet için iyi bişeyler olsun diye uğraşmaya başlayanların mal varlığına bakın nerden kazanmışlar.rantçılık varmı hırsızlık varmı vs.. inceleyin.fikrindeki samimiyete bakın.sol görüşlü olupta halk için çalışıpta helak olanlar yada sağ görüşlü olupta aynını yapanlar .bunlar iyi insanlardırigörüşleri değil kendileri iyidir.milleti kaosa sürükleyenlerle uğraşın.sağı yada solu rant yapıpta fındık gibi a...ları mikenlerle dolu ortalık.şu memleket soyulmasa idi bu zamana kadar çok süper bir millet olurduk.önüne gelen a.g. ortalığın -
untouchables yazdıklarını tek tek okudum ve o teröristi vururken kafasında ne düşündün ne yaptın içinden ne geçti duyguların neydi.Beni yanlıs anlama sadece o şekilde olan birinin psikolojisini merak ediyorum o andaki.
birde sen butun bunları yaptıktan sonra hayattin cillesini yedikten sonra insanların 2 yüzlülüğünü gördükten sonra insanlara iiy davranmaya başlaman ilginç geldi bana ,normalde isyan etmen gerekir ortalıgın a.koyman gerekir ama sen erdemli bir davranıs yapmısın tebrik ederim.Seni burda sevenler çok olucak anlasılan.selametle
Toplam Hit: 24803 Toplam Mesaj: 103